Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego
Witam, ja również proszę o materiały na email: aswieczak@wp.pl . Z góry dziękuję i pozdrawiam.
14 sty 2011, 14:02
Witam, również poproszę o materiały na adres: rudzik4@wp.pl Pozdrawiam i wielki dzięki
14 sty 2011, 20:21
Misiekp jesteś wielki !
Przejrzałam cały wątek i część materiałów już ściągnęłam z linków. Niestety przy niektórych pojawia się jakiś "error". Mam więc prośbę o przesyłkę od Ciebie na adres cameron84@wp.pl. Z góry dzięki. Pozdrawiam
14 sty 2011, 21:47
będę wdzięczna za przesyłkę materiałów na adres: mag_22@interia.pl właśnie wróciłam do pracy po rocznej przerwie spowodowanej macierzyństwem i zaczynam naukę do egzaminu. pzdr.
15 sty 2011, 00:06
Witam serdecznie i uprzejmie proszę o materiały, adres: k.niemiecki@wp.pl
15 sty 2011, 14:46
Witam! Proszę również o przysłanie mi materiałów do postępowania kwalifikacyjnego na adres : aniaszyma71@interia.pl / Z góry dziękuję /Ania
16 sty 2011, 15:23
Witam. Bardzo proszę o materiały do testu wiedzy i umiejętności. Mój adres www.bozkow555@wp.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam.
16 sty 2011, 18:47
WITAM, to ja również proszę o przesłanie materiałów na email: roboczy100@wp.pl z góry dziękuję