JADĘ NA MIANOWANIE !!!! ZABIORĘ CHĘTNYCH!!! Jadę z Kielc przez Skarżysko, Radom i dalej 7-ką. Chętnych proszę o telefon na PW zadzwonię i się umówimy jak już będzie wiadomy termin. Mam 4 miejsca. Koszt - w zależności od trasy - ale tylko jako zrzutka za paliwo, więc niewielki.
11 wrz 2011, 20:52
Re: Gimnastyka umysłu
Witam Jakoś cichutko na forum ostatnio. Czy wszyscy już zdali, tylko ja zostałem. Czy już się uczycie? Pozdrawiam
06 paź 2011, 13:07
zyzy33
Witam Jakoś cichutko na forum ostatnio. Czy wszyscy już zdali, tylko ja zostałem. Czy już się uczycie? Pozdrawiam
Nie martw się:) nie jesteś sam ;(
06 paź 2011, 14:34
karolaaa
zyzy33
Nie martw się:) nie jesteś sam ;(
To jest nas już troje... Jeszcze się nie uczę, choć codziennie obiecuję sobie, że w końcu zacznę.
07 paź 2011, 12:15
monika1413
To jest nas już troje... Jeszcze się nie uczę, choć codziennie obiecuję sobie, że w końcu zacznę.
Jestem następna. Też zamierzam się zabrać za naukę. Na razie czekam na natchnienie
Ostatnio edytowano 09 paź 2011, 12:34 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz
poprawiłem cytat
07 paź 2011, 16:40
Jestem i ja. Podejrzewam, że jest nas więcej i to napewno potwierdzi się na egzaminie!
07 paź 2011, 18:50
Hejka ! Ja już jestem w gronie szczęśliwców - ale z nauką to chyba jeszcze macie czas. Styczeń według mnie (bo 2-krotnie sama tak zaczynałam) to odpowiedni moment na rozpoczęcie nauki .
____________________________________ "Moja jest racja, i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!" - "Dzień Świra"
07 paź 2011, 18:55
Zgadzam się z NOWĄ. Ja jestem po pierwszym podejściu i póki co odpoczywam i zbieram siły na następny rok
09 paź 2011, 12:00
mam82
Zgadzam się z NOWĄ. Ja jestem po pierwszym podejściu i póki co odpoczywam i zbieram siły na następny rok
Hej, potwierdzam Jeszcze czas na naukę... do czerwca/lipca dużo Wam wypadnie z głowy. szkoda głowy! Najlepszy czas żeby zacząć to styczeń/luty. Ja zaczęłam spokojnie pod koniec lutego i zdałam. Teraz warto zbierać materiały, czytać wiadomości ekonomiczne, polityczne, gusowe; ewent.
10 paź 2011, 06:45
Zagadka ucząca myślenia: Czy możliwe jest ułożenie 4 trójkątów z 6 zapałek? Oczywiście zapałek nie można krzyżować ani łamać.
____________________________________ Wśród mędrców zawsze znajdzie się miejsce na głupotę.
10 paź 2011, 08:29
oen
Zagadka ucząca myślenia: Czy możliwe jest ułożenie 4 trójkątów z 6 zapałek? Oczywiście zapałek nie można krzyżować ani łamać.
można:))) nie wiem jak to zobrazować:))) ale spróbuję napisać:))) trójkąt na pół i dwa trójkąty na pół:)))) bułka z masłem:)))) pozdrawiam
10 paź 2011, 08:53
oen
można ułożyć figurę przestrzenną (ostrosłup o podstawie trójkąta) i wtedy będziemy mieli jeden trójkąt w podstawie i trzy trójkąty jako ścianki zapałek wystarczy i nie trzeba będzie ich łamać
10 paź 2011, 10:48
Tomek8484
oen
można ułożyć figurę przestrzenną (ostrosłup o podstawie trójkąta) i wtedy będziemy mieli jeden trójkąt w podstawie i trzy trójkąty jako ścianki :lol: zapałek wystarczy i nie trzeba będzie ich łamać :lol:
buuuu:((((( a ja głupia zapałki połamałam:((((
10 paź 2011, 11:54
Tomek8484
oen
można ułożyć figurę przestrzenną (ostrosłup o podstawie trójkąta) i wtedy będziemy mieli jeden trójkąt w podstawie i trzy trójkąty jako ścianki :lol: zapałek wystarczy i nie trzeba będzie ich łamać :lol:
Ta zagadka miała pokazać jak praca w skarbowości uczy "płaskiego" myślenia.
____________________________________ Wśród mędrców zawsze znajdzie się miejsce na głupotę.