Teraz jest 10 wrz 2025, 22:40

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11748 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 243, 244, 245, 246, 247, 248, 249 ... 840  Następna strona
Postępowanie kwalifikacyjne 
Autor Treść postu
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA07 maja 2007, 12:51

POSTY        139
Post Postępowanie kwalifikacyjne
Dobrze się bawię rozmawiając na forum, a nie mogę przestać tu zaglądać, gdyż ciągle mam nadzieję, że nagle ukażą się wyniki i wszyscy będziemy mogli krzyknąć jak Nadir w zeszłym roku - ZDAŁEM!
O TAK:
nadir                    

O my God!

Też zdałem
 :excl:

Dzięki za plik!!!  :piwo:

06 sie 2010, 16:28
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA23 lip 2009, 12:53

POSTY        17
Ostatnie posty w tym topiku są mocno irytujące. Jeśli Marcinkowi kogoś lub czegoś brakuje to zapewniam, że istnieją bardziej stosowne miejsca do szukania niż ten wątek. Niektóre osoby z niecierpliwością oczekują na wyniki i wypociny zdesperowanego frustrata to ostatnia rzecz o jakiej chcę (a mam wrażenie że nie tylko ja) tu czytać (następne są durne i prymitywne żarty w stylu "są wyniki").

07 sie 2010, 07:18
Znawca
Własny awatar

POSTY        139
ACDC - jeśli tu ktoś jest frustratem to wskazałabym Ciebie.

07 sie 2010, 19:32
Zawodowiec

REJESTRACJA23 sie 2009, 07:34

POSTY        3657
acdc                    

Ostatnie posty w tym topiku są mocno irytujące. Jeśli Marcinkowi kogoś lub czegoś brakuje to zapewniam, że istnieją bardziej stosowne miejsca do szukania niż ten wątek. Niektóre osoby z niecierpliwością oczekują na wyniki i wypociny zdesperowanego frustrata to ostatnia rzecz o jakiej chcę (a mam wrażenie że nie tylko ja) tu czytać (następne są durne i prymitywne żarty w stylu "są wyniki").

A jak Ci Marcinek przeszkadza w "z niecierpliwością oczekiwaniu na wyniki" które będą na stronie dsc.pl ?!
Marcinek robi sobie żarty i ma luzik, a Ty się wściekasz.
To kto tu jest  zdesperowanym frustratem???

07 sie 2010, 19:45
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA09 lip 2010, 10:22

POSTY        5
poczekajmy wszyscy w spokoju na wyniki
ja jestem nastawiony na NIE
gratuluje wszystkim
pozostałym
hejdo

07 sie 2010, 23:18
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA11 mar 2010, 18:48

POSTY        28
russell                    

poczekajmy wszyscy w spokoju na wyniki
ja jestem nastawiony na NIE
gratuluje wszystkim
pozostałym
hejdo

To jest nas dwoje (choć ciągle mam nadzieję, że zdarzy się cud :unsure: ), ale to czekanie jest denerwujące...  :zly1:

A co do frustracji na forum... każdy odreagowuje w inny sposób, ja "rozchwianiem emocjonalnym", a MarcinCz "stabilnością", przynajmniej coś się dzieje. Choć przyznaję... "Irze" dałabym chyba prztyczka w nos :P (co z tego, że wiem, że jej/jego link to ściema, skoro i tak tam zaglądam, bo a nuż...).
Podobno wyniki  ogłaszane są zawsze w piątek (nie potwierdzałam), więc wygląda na to, że czeka nas kolejny tydzień czekania, ale za to w jakim miłym towarzystwie.
Pozdrowienia dla wszystkich, bez wyjątku ;)

08 sie 2010, 10:03
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA21 maja 2009, 19:03

POSTY        266
W ubiegłym roku były w czwartek  :D

08 sie 2010, 12:14
Znawca
Własny awatar

POSTY        139
może w tym roku będą w poniedziałek? - jutro? oby! :wysmiewacz:

08 sie 2010, 12:19
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA07 lip 2010, 10:12

POSTY        4
rewelacja... poniedziałek... piątek... czas ta szybko leci, ale już od jutra zaczynamy kolejne odliczanie... tak więc dajcie spokój desperatom szukającym rozluźnienia na naszych stronach i chcącym się z kimkolwiek z naszego forum umówić - to też ciekawe... może nie jest z nami tak źle... :rolleyes:  Nie wiem jak Wy, ale ten cały egzamin i oczekiwanie w wakacje, a następnie informacja - pewnie znowu brakło Pani/ Panu 0,02 % - staje się koszmarem....

Ostatnio edytowano 08 sie 2010, 19:23 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz

ą ę ć ł ó ż

08 sie 2010, 18:07
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA25 lip 2007, 12:05

POSTY        86
Jeżeli ktoś nie chce czytać czegoś może to ignorować. Forum jest dla wszystkich. Najlepiej by było żeby tolerować siebie wzajemnie, nie musimy się przecież wszyscy lubieć  :)
Najważniejsze, że za oknem świeci słoneczko, przynajmniej u mnie.  :D

Ps Zgadza się, to forum postępowania kwalifikacyjnego, ale na szczęście nie jesteśmy maszynami tylko ludźmi.
Wyobraźmy sobie ludzi stojących w kolejce w urzędzie czy rozmawiają tylko o sprawie którą chcą ząłatwić? Jest to przecież kolejka o określonym temacie stworzona tylko dla nich, :) a na końcu stoi odźwierny, który nie będzie chciał ich przepuścić.
Może to jedyny sposób na umilenie nieuchronnego.

Ostatnio edytowano 09 sie 2010, 08:25 przez Marcincz, łącznie edytowano 1 raz

09 sie 2010, 08:01
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA23 lip 2009, 12:53

POSTY        17
Może i racja, ale to nie zmienia faktu że temat tego wątku jest dość jasno określony. ostatnie wpisy nie mają nic wspólnego z postępowaniem kwalifikacyjnym.
PS> Tak jestem bardzo sfrustrowany brakiem wyników.

09 sie 2010, 08:06
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA12 kwi 2010, 13:50

POSTY        38
No to ja zaczynam rozróbę. Właśnie dzwonię do KPRM ,by uzyskać sensowną informacji. Co stoi na przeszkodzie w publikacji wyników!!!!!Polecam podobną akcję:)
Na razie odsyłają mnie od sasa do lasa bo podobno jakiś zespół pracuje....To co opiniowała rada SC??????????

09 sie 2010, 09:03
Znawca
Własny awatar

POSTY        139
próbowałam sie dodzwonić do KPRM ale nikt nie raczył odebrać. Chetnie podejmę jakąś akcję tylko kto odpowiada za te opóźnienia? a propos - "opóźnienia"?? nikt nam nie podał terminu ogłoszenia wyników to czego my się w ogóle domagamy...

09 sie 2010, 09:33
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA25 cze 2009, 12:31

POSTY        22
Kochani, wyczekaliśmy się już miesiąc to poczekamy jeszcze tydzień... nie ma się co nakręcać... Wyniki pewnie będą na dniach...oby były dla nas pozytywne :P tego wszystkim gorąco życzę :D

09 sie 2010, 09:39
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 11748 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 243, 244, 245, 246, 247, 248, 249 ... 840  Następna strona