Teraz jest 11 wrz 2025, 16:27

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11749 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 227, 228, 229, 230, 231, 232, 233 ... 840  Następna strona
Postępowanie kwalifikacyjne 
Autor Treść postu
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA03 lut 2009, 08:07

POSTY        134
Post Postępowanie kwalifikacyjne
Annn30                    

Właśnie rozmawiałam z KSAP-em. Wyniki przekażą do KPRM-u w przyszłym tygodniu. A potem wola KPRM kiedy je opublikuje.Pozdro!

No to już trzecia wersja (było już że dopiero we wrześniu albo że za 3-4 tydodnie)  :wacko:
Co telefon do KSAP-u to inna odpowiedź.

Proponuję dodać jeszcze jedną i będzie kolejne pytanie testowe.

91. Kiedy będą wyniki:
a. za tydzień
b. za 3-4 tygodnie
c. we wrześniu
d. za 3 lata  :rotfl:  :wysmiewacz:

08 lip 2010, 20:00
Amator

REJESTRACJA12 mar 2010, 09:45

POSTY        25
Proponuję dodać jeszcze jedną i będzie kolejne pytanie testowe.

91. Kiedy będą wyniki:
a. za tydzień
b. za 3-4 tygodnie
c. we wrześniu
d. za 3 lata  :rotfl:  :wysmiewacz:[/quote]

Obstawiam odpowiedź B, taką informację dostałam przed chwilą po telefonie do KSAP.

09 lip 2010, 10:08
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA11 lut 2010, 12:40

POSTY        74
To czekanie jest najgorsze.. :mellow: Ja również ponawiam prośbę do tego "szczęśliwca", który jako jeden z pierwszych otworzy plik z osobami które zdały, by czym prędzej je skopiował i wkleił na skarbowców.. POZDRAWIAM wszystkich!!

09 lip 2010, 10:25
Zawodowiec

REJESTRACJA23 sie 2009, 07:34

POSTY        3657
Ara2008                    

darecki                    

Najlepszy numer wycieli tym z ruskim certyfikatem. Tamten wstrętny PIS pozbawił ich prawa do egzaminu a ta wspaniałomyślna Platforma (zwana żartobliwie "Obywatelska") proszę bardzo: przywróciła ich do łask. To teraz zobaczymy ilu z tych "rusków" zdało?

Ale w tobie jadu człowieku.... Bardzo chciałabym prosić abyś nie obrażał ludzi z "ruskim" certyfikatem. A za jakiś czas zobaczymy, czy ty (pewnie z innym językiem niż "ruski") zdałeś... i szczerze to mam nadzieję, że nie. Pozdrawiam i życzę wszystkim (tym z "ruskim" i tym z "nieruskim") miłych wakacji i zdanego egzaminu  :rolleyes:

Ale w tobie jadu... :P
Po pierwsze to chyba nie tego forumowicza zacytowałaś, bo to był mój post. Po drugie nie obrażam ludzi z "ruskim" certyfikatem tylko nawiązałem do tego że są osoby obrażone na ten "wstrętny PIS" który pozbawił ich prawa do egzaminu bo miały tylko "ruski certyfikat". Stąd moja ciekawość: ile z tych osób skorzystało ze wspaniałomyślności Platformy?

Zgoda buduje  :piwo:

09 lip 2010, 12:09
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA27 sie 2009, 13:53

POSTY        60
Oczywiście BADMAN to był Twój post. Obrażasz i nie masz świadomości tego, że obrażasz.Ja Ci wierzę - te typy tak mają.Zapomniałeś jeszcze dopisać przy Platformie - "żartobliwie zwana Obywatelską".Powtórzyłeś to w kilku miejscach. Naprawdę dobre (podejrzewam, że Twoje). Chyba nigdy nie pozbędę się alergii na typy takie jak Ty !

09 lip 2010, 13:44
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA17 maja 2009, 18:56

POSTY        21
A ja mam tegoroczny Beruf/jez niemiecki/ - moze cos na mój temat  :dokuczacz:

09 lip 2010, 14:54
Znawca

REJESTRACJA18 wrz 2008, 17:22

POSTY        213

LOKALIZACJASin City - Miasto Grzechu
....olewam rząd, mandaty drogowe, dealerów, maklerów warty honorowe....  ;) byle do urlopu..

Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

09 lip 2010, 16:52
Specjalista
Własny awatar

REJESTRACJA18 maja 2009, 09:33

POSTY        328
jeśli chodzi o języki to uważam że rosyjski jest takim samym językiem obcym jak każdy inny. PISowskie nie dla rosyjskiego (i dla innych języków nieurzędowych UE) nie mialo logicznego sensu. Trochę więcej ludzi rozmawia po rosyjsku (o np chińskim nie wspomne) niż np litewsku czy estońsku. A swoją drogą zadam pytanie retoryczne: po kiego diabła urzędnik państwowy musi znać język obcy jeżeli wszystkie dokumenty (wnoszone do polskich urzędów) muszą być w języku polskim, przy przesłuchaniu świadka musi być tłumacz przysięgły itp. Wymaganie języka obcego w postępowaniu kwalifikacyjnym jest więc tylko "formą odsiania zbędnego elementu"

09 lip 2010, 17:13
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA14 lut 2008, 17:21

POSTY        26
Badman                    

Ale w tobie jadu... :P
Po pierwsze to chyba nie tego forumowicza zacytowałaś, bo to był mój post. Po drugie nie obrażam ludzi z "ruskim" certyfikatem tylko nawiązałem do tego że są osoby obrażone na ten "wstrętny PIS" który pozbawił ich prawa do egzaminu bo miały tylko "ruski certyfikat". Stąd moja ciekawość: ile z tych osób skorzystało ze wspaniałomyślności Platformy?

Zgoda buduje  :piwo:

Tak rzeczywiście, źle zacytowałam. Przepraszam "dareckiego". Ale to nie zmienia faktu, że obrażasz wielu ludzi bez powodu.
Pozdrawiam

09 lip 2010, 20:27
Zawodowiec

REJESTRACJA23 sie 2009, 07:34

POSTY        3657
Ara2008                    

Tak rzeczywiście, źle zacytowałam. Przepraszam "dareckiego". Ale to nie zmienia faktu, że obrażasz wielu ludzi bez powodu. Pozdrawiam

NIKOGO nie obrażam. Nie wmawiaj mi tego. Nie mam nic do nikogo kto jakim językiem obcym włada. Czy rosyjskim czy ukraińskim, chińskim czy japońskim. Przeczytaj mój post jeszcze raz.
Pozdrawiam.
Zgoda jest najważniejsza  :piwo:

09 lip 2010, 20:38
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA06 lip 2010, 18:09

POSTY        3
Ma ktoś może rozwiązania do treści tabelek podanych przez sztybka?

10 lip 2010, 13:02
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity
spidi777                    

Ma ktoś może rozwiązania do treści tabelek podanych przez sztybka?

A komu by się chciało w taki gorąc łamać głowę? :)

Poczekaj aż minie ta fala upałów ;)

10 lip 2010, 16:03
Zaawansowany

REJESTRACJA10 gru 2009, 15:52

POSTY        76

Pewna Pani z KPRM (młoda, urzędnik mianowany), kiedy dyskusja zeszła na certyfikaty do postępowania kwalifikacyjnego powiedziała, że dzisiaj ,,to nic nadzwyczajnego, że zna się j. angielski, jak uczy się go od przedszkola". I to tyle w temacie.

10 lip 2010, 19:34
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA03 cze 2010, 19:10

POSTY        18
lukasto90                    

A możesz podać link do tej stronki z informacją o ilości mianowań dla absolwentów KSAPu?

Proszę bardzo: Serwis Służby Cywilnej - Aktualności - Wkrótce nowi absolwenci KSAP21.06.2010
http://dsc.kprm.gov.pl/aktualnosci.php?id=9&look=399
i tam jest plik http://dsc.kprm.gov.pl/userfiles/wyksztalcenie.pdf

10 lip 2010, 21:50
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 11749 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 227, 228, 229, 230, 231, 232, 233 ... 840  Następna strona