Test umiejętności wg mojej oceny to wyścig z czasem. Test umiejętności-jakże rozbudowane, szczegółowe pytania...
Pozdrawiam cieplutko
03 lip 2010, 21:40
Postępowanie kwalifikacyjne
Rozkoszna
BANDA !!! I dlaczego Pani Psycholog tak głosno obwiwściiła swoje imię, a tak cicho nazwisko ???!!! ŻENADA !!!n Apel do ZZ-proszę o ustalenie nazwiska Panie Psycholog i podanie do publicznej wiadomości !!! Uważam,, ze jej nazwiako stanowi informację publiczną !!! I jej PSIM OBOWIĄZKIEM jest go podać !!! A wtedy ustalić- były jakieś naciski żeby jak najwięcej upier..., czy nie ???!!!
Pani psycholog ma na imię Iwona a nazwisko takie same jak Pan Roman K. były szef OPTIMUSA...
03 lip 2010, 21:45
Rozkoszna
BANDA !!! I dlaczego Pani Psycholog tak głosno obwiwściiła swoje imię, a tak cicho nazwisko ???!!! ŻENADA !!!n Apel do ZZ-proszę o ustalenie nazwiska Panie Psycholog i podanie do publicznej wiadomości !!! Uważam,, ze jej nazwiako stanowi informację publiczną !!! I jej PSIM OBOWIĄZKIEM jest go podać !!! A wtedy ustalić- były jakieś naciski żeby jak najwięcej upier..., czy nie ???!!!
jakaś taka mało rozkoszna jesteś dziś... daj spokój - szkoda zdrowia. i tak nic to nie zmieni.
03 lip 2010, 21:48
Rozumiem, ze Pani Iwona Kluska ? Więc teraz sprawdźmy jej dokonania zawodowe na google...Wybaczcie - nie znalazłam....Może źle wpisałem imię lub nazwiso ??? Proszę o pomoc !!!
Ostatnio edytowano 03 lip 2010, 21:52 przez Rozkoszna, łącznie edytowano 1 raz
03 lip 2010, 21:50
Do Adanety: Nie przejmuj się tak, proszę. Może to takie pierwsze wrażenia, co? Test umiejętności to faktycznie wyścig z czasem. Dzięki Waszym radom zaczełam od robienia tabel i nie zrobilam ostatniej -a to mi zajęło ponad godzinę. Pozostałe zadania, tj matryce i te słowne zrobiłam w 20 min, jak nie wiedziałam to strzał i tyle. Matryce bardzo trudne - te co ćwiczyliśmy na forum - to był pikuś. Test wiedzy bardzo szczegółowy. Pytania z zamówień publicznych zabójcze!!! Też wyszłam pół godziny szybciej, bo w sumie po co siedzieć do końca? Jak się wie to się zaznacza, a jak nie wie- to strzał. I tyle. Bądźmy dobrej myśli.. Trzymam za Was wszystkich kciuki, że to takie tylko pierwsze wrażenie, że poszło źle.
03 lip 2010, 21:52
Ułożyła tak jak jej kazali. Myślę, że pretensje(moje również) trzeba kierować znacznie wyżej.Było minęło i całe szczęście.
03 lip 2010, 21:54
Co znaczy jajk jej kazali ??? Wiec rolą ZZ jest ustalenie - kto jej kazał, kiedy i co za to dostała ???!!!
03 lip 2010, 21:58
A pamiętacie te pytania o Iraku, Afganistanie i o tarczy antyrakietowej? No to już PRZEGIĘCIE! Już parę swoich błedów odszukałam i to z takiej "prostej" materii jak Konstytucja.. Ech..
Ostatnio edytowano 03 lip 2010, 22:07 przez Zima123, łącznie edytowano 1 raz
03 lip 2010, 21:59
Banda !!! Poprostu BANDA !!!
03 lip 2010, 22:03
Zrobiłem dokładnie tak jak ZIMA123. Pierwsze zrobiłem 7 (z 8) tabelek, a potem reszta. Dużo strzałów w 1 i 2 części bo po prostu nie było czasu mysleć. Z tego co tu czytałem w zeszłym roku, to wcale nie trzeba mieć zrobionych 100% zadań, żeby mieć 100% punktów z tego testu. Trzeba było tylko z każdej częsci zrobić ileś (?) % zadań. Ponadto były jakieś dziwne przeliczniki, bo punktacja z tego egzaminu była tylko wielokrotnością jakiejś liczby (bodajże 1,36, czy 1,72).
Więc na razie daję se na luz
03 lip 2010, 22:05
Mr Hyde - ale sam powiedz jak oni chcą badać naszą inteligencję, skoro tak naprawdę czasu pozostaje tyle co na strzał? Zero zastanowienia. Też wrzucam na luz. Poczekajmy za wynikami (pytałam Pana z "obsługi" mówił że za 2 tygodnie)
Ostatnio edytowany przez Zima123, 03 Lip 2010 23:12, edytowano w sumie 1 raz
Będzie good.. Musi być. Ja podchodziłam pierwszy raz i to musi być ostatni!
PS. Nadir tylko proszę bez ostrzeżenia.. rozemocjonowana jestem, ech..
______________________________________ No, dobra. Połączyłem posty. Rozumiem: emocje...
03 lip 2010, 22:10
Zima123
A pamiętacie te pytania o Iraku, Afganistanie i o tarczy antyrakietowej? No to już PRZEGIĘCIE! Już parę swoich błedów odszukałam i to z takiej "prostej" materii jak Konstytucja.. Ech..
A art 5 Traktatu Północnoatalntyckiego,
Instytucja Gospodaki Narodowej...
Agencja Wykonawcza....
nie pamiętam dokładnie ale pytanie było jakoś takie: Grupa Robocza Rady (?) UE składa się z?
strzelałem, że wyłącznie z przedstawicieli Państw członkowskich UE
03 lip 2010, 22:12
Wszystkie pytania które podałeś - też strzelałam. Nie na oślep. Przez eliminację. Zmykam już bo padnięta jestem. Może od poniedziałku wspólnymi siłami uda nas się odtworzyć coś sensownego..
Ostatnio edytowano 03 lip 2010, 22:16 przez Zima123, łącznie edytowano 1 raz
03 lip 2010, 22:13
Podzielam tu zdanie większości osób Choć pocieszeniem dla wszystkich niech będą słowa: lepiej być przegranym, niż poddanym Wiem, że to marne pocieszenie, ale zawsze coś. Nie podaliśmy się, tylko walczyliśmy do końca. Dla mnie najfajnieszą częścią tego egzaminu był fakt, że dzięki forum mogłam poznać wiele fajnych osób. I tu ukłony dla dziewczyn: Adanety, Robaczka, Madzianny, Alesandry i specjalne, bo podwójne dla Katkow i jej męża - dobrego ducha, oazy spokoju i "dostarczyciela dóbr przyziemnych" typu kawa Dziękuję! Wspólnymi siłami spisałyśmy część pytań, z których i tak większość już się tu pojawiła, ale w celach nie wiem jakich od jutra postaram się "douzupełnić" Dziś i stres i zmęczenie pewnie w nas wszystkich szaleje! Pytania z wiedzy były bardzo drobiazgowe i wielokrotnie wymagały nie tylko wiedzy, ale i tzw. szybkiego przełożenia Czasowo ta część była Ok. Za to umiejętności.. to każda sekunda była na wagę złota.
Cieszę się, że po egzaminie ujawniło się wiele osób, które wcześniej nie zabierało głosu. A szkoda!!! Wiele z tych osób, jak widać mogło wnieść cenny wkład, a to z wcześniejszego własnego doświadczenia, a to z tzw. bogatego wnętrza..
Dodam jeszcze, że jeden wynik z tego egzaminu mam na 100% dodatni... Plus kilka kilo na wadze