Moje poszukiwania poszły w inną stronę... Aż 3 osoby będą mogły nam postawić urodzinowe
Sprawdziłam dla zabawy i okazuje się że na tyle osób zdających również u mnie 3 osoby obchodzą urodziny tego samego dnia co ja. A tak z innej beczki: Ciekawa jestem jak się pomieścimy, w zeszłym roku było tyle siedzeń i sektorów dla 1 tys. osób a teraz dla 2,5? Potwierdzam też, że przy tej przemysłowej klimie było baaardzo zimno (byłam jedną z tych kobiet z bosymi nogami w sandałkach
to ja jestem lepsza, naliczyłam się aż 5 osób, zdrówko
25 cze 2010, 19:20
Postępowanie kwalifikacyjne
I tak zrobię! Mam nadzieję, że jutro ktoś w KSAPie będzie, bo trochę się zdenerwowałam.
25 cze 2010, 19:33
Nagle się okazało, że mam bliżniaka
25 cze 2010, 19:41
Adaneta
to ja jestem lepsza, naliczyłam się aż 5 osób, zdrówko
Adaneta, mi wystarczą 3
25 cze 2010, 19:41
am007
Sprawdziłam dla zabawy i okazuje się że na tyle osób zdających również u mnie 3 osoby obchodzą urodziny tego samego dnia co ja. A tak z innej beczki: Ciekawa jestem jak się pomieścimy, w zeszłym roku było tyle siedzeń i sektorów dla 1 tys. osób a teraz dla 2,5? Potwierdzam też, że przy tej przemysłowej klimie było baaardzo zimno (byłam jedną z tych kobiet z bosymi nogami w sandałkach
Dlatego też, od tygodnia pastuję walonki.
25 cze 2010, 19:48
Mam też nadzieję, że na egzaminie można siedzieć w berecie!
25 cze 2010, 19:54
Pod warunkiem, że nie będzie moherowy
25 cze 2010, 20:01
am007
A tak z innej beczki: Ciekawa jestem jak się pomieścimy, w zeszłym roku było tyle siedzeń i sektorów dla 1 tys. osób a teraz dla 2,5?
Co się martwisz? Łatwiej będzie ściągać
____________________________________ Videtur et hoc mihi Platforninem non debere esse Poza tym uważam że Platformę należy zniszczyć /Katon starszy/
25 cze 2010, 21:37
Badman
am007
A tak z innej beczki: Ciekawa jestem jak się pomieścimy, w zeszłym roku było tyle siedzeń i sektorów dla 1 tys. osób a teraz dla 2,5?
Co się martwisz? Łatwiej będzie ściągać
Dobry punkt widzenia - trochę zaczynam panikować i myśl o drobnej pomocy... brzmi ciepło (a może to nie panika tylko przeuczenie)
Wywieszenie listy "pesli" chyba poprawiło ludziom humor - mniej próśb skierowanych do nadira o materiały, więcej relaksu, liczenia urodzin, planowania ciepłych wdzianek )
25 cze 2010, 21:49
to już roczek minął...
Nadir
biurwa1
To już mój ostatni wpis przed wyjadem, za chwilę zacznę się zbierać żeby wsiąść do pociągu byle jakiego. Dzięki za ten temat. Dzięki Wam jadę wiedząc czego mniej więcej się spodziewać i to bardzo ogranicza stres. Niestety, mimo prób zdroworozsądkowego podejścia do sprawy czuję, że jednak stres jest spory. POWODZENIA!
Czekam na następny wpis. Po przyjeździe (i ogłoszeniu wyników): hurraaa! zdałam!!! Z nadzieją, że wszyscy wydamy taki okrzyk, wsiadam za 4 godziny do pociągu w Gdyni.
Do zobaczenia w Warszawie, a później do "spotkania" na forum i wymiany poegzaminacyjnych wrażeń.
Ale przed snem chyba wezmę persen....
Pamiętacie rok temu? Sobota 27 czerwca 2009?...
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
26 cze 2010, 08:42
dla wszystkich którzy tam będą w przyszłą sobotę, tak będziecie wyglądać już w sobotę wieczorem czyli równo za tydzień wszystkim i sobie życzę zdania tego egzaminu
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
____________________________________ "No Laguna, teraz to my możemy wszystko..."
26 cze 2010, 18:34
Tak to ja już wyglądam dzisiaj. To efekt uboczny nieprzyswajania wiedzy.
26 cze 2010, 18:52
hihihi ja tez mam dość, ale czytając forum czuję się lepiej bo wiem, ze nie jestem sama w tym "stanie". Ponadto po analizie peseli wiem, że nie będę najstarsza - a to duża pociecha
26 cze 2010, 20:12
Widzę, że nie tylko ja jestem w podobnym stanie. Wszystko mi się miesza i chcę by było już po egzaminie i chcę wrócić do normalnego życia.