Teraz jest 12 wrz 2025, 00:32

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11749 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201 ... 840  Następna strona
Postępowanie kwalifikacyjne 
Autor Treść postu
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA17 maja 2009, 18:56

POSTY        21
Post Postępowanie kwalifikacyjne
Do Dareckiego
Wiem co będzie :ciągi i rzędy licb urojonych, przestrzenie metryczne, 2 teorie topologii matematycznej oraz dla chetnych -permutacje przestrzenne Powodzenia!!!

22 cze 2010, 20:50
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA14 gru 2006, 18:02

POSTY        136
Ludzie dajcie spokój z wkuwaniem do testu umiejętności. Moim zdaniem każdy kto miał logikę, a na pewno ten co skończył ekonomię poradzi sobie z tą częścią. Proponuję raczej skupic się na teście z wiedzy bo pytania bywają naprawdę przewrotne. Pozdrawiam i trzymam kciuki. Radzę też podejśc do egzaminu na luzie no i koniecznie zabrac ze sobą kanapki no i nie pic za dużo bo przy 2500 osób może byc problem z dostaniem się do strefy wc ;)

22 cze 2010, 21:02
Znawca

REJESTRACJA02 lut 2008, 23:07

POSTY        220
doal                    

Ludzie dajcie spokój z wkuwaniem do testu umiejętności. Moim zdaniem każdy kto miał logikę, a na pewno ten co skończył ekonomię poradzi sobie z tą częścią. Proponuję raczej skupic się na teście z wiedzy bo pytania bywają naprawdę przewrotne. Pozdrawiam i trzymam kciuki. Radzę też podejśc do egzaminu na luzie no i koniecznie zabrac ze sobą kanapki no i nie pic za dużo bo przy 2500 osób może byc problem z dostaniem się do strefy wc ;)

- ale paru skończyło pewnie coś innego :mur:

22 cze 2010, 21:08
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA15 kwi 2008, 18:48

POSTY        32
mam pytanie do tych co już zdawali (niezależnie od wyniku)
na zdjęciach przy stolikach widać butelki wody - to oficjalna woda egzaminacyjna? tzn. nie muszę kupować RedB*** na egz?
co z własnymi napojami? - można coś wnieść? można przemycić czekoladę?

22 cze 2010, 21:26
Znawca

REJESTRACJA05 cze 2007, 13:39

POSTY        250
Informacja o tym co należy zabrać przyszła w e-mail`u z KSAP. Na salę nie można wnosić torebek, bagaży, parasoli itp., a nawet ołówków. Trzeba mieć dowód osobisty (koniecznie, bez tego nie przystąpicie do egzaminu); długopis, a nawet dwa (zapas na wypadek "awarii") jeśli pamiętam w kolorze czarnym - gdyby ktoś zapomniał dostanie "służbowy". Komórki trzeba było nie tylko wyłączyć, ale i oddać w depozyt (szara koperta z Twoim nazwiskiem). Na stoliku nic oprócz dowodu, długopisu, okularów (etui nie było już mile widziane), leki - jeśli ktoś przyjmuje, no i woda od organizatorów egzaminu i koperta z kodami (każda część egzaminu kodowana osobno). Ja na wszelki wypadek wzięłam chusteczki higieniczne. Ktoś już wspomniał na forum, że w halach EXPO było zimno , mimo że na sali było kilkaset osób. Zresztą na najbliższy weekend upałów raczej nie przewidują.
Przed każdą częścią egzaminu była "odprawa" - co można mieć na stoliku, jak zakodować arkusze, przypomnienie o oddaniu komórek itp. No i te komunikaty: "sektor A gotowy", "sektor C gotowy" ... :)

22 cze 2010, 22:09
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA21 maja 2009, 19:03

POSTY        266
Mnie chusteczki higieniczne kazano położyć pod stolikiem... ;)

23 cze 2010, 05:32
Specjalista
Własny awatar

REJESTRACJA20 sie 2009, 13:21

POSTY        576
alesandra4                    

doal                    

- ale paru skończyło pewnie coś innego :mur:

w tym ja :mur:

23 cze 2010, 07:54
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA11 gru 2009, 08:53

POSTY        17
Otzymaliście już informacje dot. egzaminu na na e-mail? bo ja nic nie mam :(

23 cze 2010, 10:53
Specjalista
Własny awatar

POSTY        576
beatka82                    

ja też nie :zly1:
wiesz, za mało czasu mieli :angry2:

23 cze 2010, 10:55
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA15 cze 2010, 08:55

POSTY        7
beatka82                    

O ile pamiętam informacje dot. egzaminu nie są wysyłane indywidualnie na e-mail, lecz jest publikowany szczegółowy harmonogram na stronie KSAP.

23 cze 2010, 13:26
Specjalista
Własny awatar

POSTY        576
coś tam się zmieniło  na moim koncie: Brak zgłoszeń w KSAP !  Zgłoszenia zaakceptowane:  
po dwukropku nadal nic :zly1:

23 cze 2010, 13:29
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA26 mar 2009, 20:18

POSTY        42
beatka82                    

Przejrzałam skrznkę i znalazłam, że rok temu mail z KSAP-u dostałam 16 czerwca, ale też egzamin był parę dni wcześniej.
Dla zainteresowanych treść zeszłorocznego maila. W tym roku pewnie będzie podobny, tylko nie będzie w programie kierowniczych.

Szanowna/y Pani/e,

uprzejmie informujemy, że Pani/a zgłoszenie do postępowania kwalifikacyjnego w służbie cywilnej w 2009 r. zostało przyjęte.

Sprawdziany wiedzy, umiejętności i predyspozycji kierowniczych odbędą się w dniu 27 czerwca 2009 r. w Warszawskim Centrum EXPO XXI, przy ul. Prądzyńskiego 12/14 w Warszawie.

Planowany harmonogram:

7:30 ? 9:25 rejestracja uczestników
9:25 ? 9:40 wejście uczestników do sali
9:45 ? 10:00 rozpoczęcie
10:00 ? 10:15 informacje organizacyjne
10:15 ? 12:00 sprawdzian umiejętności,(kodowanie + instrukcja +
sprawdzian 90 min)
12:00 ? 13:15 przerwa
13:15 ? 15:00 sprawdzian wiedzy,(kodowanie + instrukcja +
sprawdzian 90 min)
15:00 ? 16:00 przerwa
16:00 ? 17:00 sprawdzian predyspozycji kierowniczych(kodowanie +
instrukcja + sprawdzian 45 min)

Pytania w sprawdzianie wiedzy odnoszą się do stanu prawnego obowiązującego w dniu 27 czerwca 2009 r.

Ze względu na dużą liczbę uczestników i możliwość tworzenia się kolejek w punktach rejestracyjnych wskazane jest wcześniejsze przybycie na miejsce. Punkty rejestracyjne będą czynne od godziny 7:30. W trakcie rejestracji należy okazać dowód tożsamości.

Do sali egzaminacyjnej można będzie zabrać ze sobą jedynie:

- dowód tożsamości,
- przybory do pisania (długopis z czarnym wkładem),
- materiały otrzymane w punkcie rejestracji.

Odzież wierzchnią (płaszcze, kurtki) oraz parasole, torby, torebki, plecaki, telefony komórkowe itp. należy bezwzględnie pozostawić w szatni.

Na terenie obiektu, w którym odbędą się sprawdziany, istnieje możliwość skorzystania z punktów gastronomicznych oraz parkingu. Krajowa Szkoła Administracji Publicznej nie pokrywa kosztów noclegu, wyżywienia oraz dojazdu kandydatów i parkingu.

Z poważaniem,
Biuro ds. organizacji postępowań

23 cze 2010, 14:29
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA05 maja 2010, 11:29

POSTY        17
aventuraorama                    

Zostały 2 tygodnie do egzaminu i mam już dość ustaw, notatek, pytań, zadań, itd.
Myślę, że najwyższa pora wrzucić na luz, ewentualnie przejrzeć dane statystyczne, wykonać jakiś tajemny rytuał odnośnie powodzenia na egzaminie i śmigać do W-wy i zdać :)

Pozdrawiam i do zobaczenia 3 lipca :)

A to dobre! Ja tak naprawdę dopiero od tygodnia siedzę i się intensywnie uczę. Ale słyszałem ze niektórzy zakuwają od początku roku.

23 cze 2010, 14:46
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA22 cze 2010, 20:02

POSTY        1
Dzwoniłam do KSAP. W 2010 ma nie być maili z informacją o egzaminie (podobno nie do wszystkich i tak dochodziły)
Lista osób zakwalifikowanych do egzaminu zostanie umieszczona na stronie KSAP. Ale spokojnie - tylko PESEL będzie wpisany.
Tak, że "ciekawi" koledzy nie zobaczą kto?? :)
Jest ok. 2500 zgłoszeń, a limit mianowań 1000!!!
Nieźle!!!!!!!!

23 cze 2010, 19:38
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 11749 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201 ... 840  Następna strona