Drogi Nadirze, jeśli masz jeszcze siły to także bardzo proszę o pomoce do tegorocznego egzaminu na urzędnika mianowanego na maila: any_g@op.pl Z góry dziękuję
13 maja 2010, 16:44
Postępowanie kwalifikacyjne
A ja z innej beczki - coś mi się obiło o uszy, że w niektórych urzędach ludzie dostają po 6 dni urlopu na naukę przed tym egzaminem. Czy coś słyszeliście na ten temat? Czy to ma związek z nowelizacją Kodeksu Pracy? Bo ten zmiany chyba jeszcze nie weszły w życie, więc się zastanawiam na jakiej podstawie taki urlop można dostać... a przydałby się BARDZO
13 maja 2010, 19:10
Co wpisujecie w zgłoszeniu w części dotyczącej znajmości języków obcych w polu "poziom lub liczba punktów" ??? - mam certyfikat FCE i nie mam bladego pojęcia, co powinienem tam wpisać Może mnie ktoś oświeci
____________________________________ Wszelka teoria jest szara, drogi przyjacielu, a zieleni się tylko drzewo życia.
13 maja 2010, 19:56
Przypominamy, iż zgłoszenia do postępowania kwalifikacyjnego w służbie cywilnej przyjmowane są od 1 stycznia do 31 maja.
Prosimy wziąć pod uwagę czas doręczenia przesyłek przez pocztę oraz odsyłanie przez KSAP zgłoszeń nieprawidłowych lub niekompletnych.
W związku z tym, prosimy o przesyłanie zgłoszeń do postępowania kwalifikacyjnego w służbie cywilnej w miarę możliwości jak najwcześniej.
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
13 maja 2010, 20:16
Ludzie! Nie panikujcie! 6000 osób się zarejestrowało, ale to wcale nie znaczy, że w tym roku! Ta numeracja jest ciągła od momentu, kiedy KSAP przejął rekrutację czyli od 2007 roku. Być może tegoroczna numeracja zaczyna się od np. 3658 numeru
Gdzie w mojej odpowiedzi dostrzegasz panikę? To co napisałeś na temat numeracji nie może być prawdą bo koleżanka która zdała egzamin w 2009r. miała numer wyższy niż kolega który rejestrował się w tym roku. Poza tym mało prawdopodobne, że w ciągu czterech lat tylko 6000 osób zarejestrowało się w systemie, w sytuacji gdy ta rejestracja w istocie nie jest dla nikogo wiążąca.
14 maja 2010, 07:49
vaciak
Co wpisujecie w zgłoszeniu w części dotyczącej znajmości języków obcych w polu "poziom lub liczba punktów" ??? - mam certyfikat FCE i nie mam bladego pojęcia, co powinienem tam wpisać Może mnie ktoś oświeci
FCE właśnie
14 maja 2010, 07:58
Dzieki, ale nie jestem do końca przekonany, czy napewno tak, bo co wpisać w polu nazwa certyfikatu?
____________________________________ Wszelka teoria jest szara, drogi przyjacielu, a zieleni się tylko drzewo życia.
14 maja 2010, 08:06
acdc
Ludzie! Nie panikujcie! 6000 osób się zarejestrowało, ale to wcale nie znaczy, że w tym roku! Ta numeracja jest ciągła od momentu, kiedy KSAP przejął rekrutację czyli od 2007 roku. Być może tegoroczna numeracja zaczyna się od np. 3658 numeru
Gdzie w mojej odpowiedzi dostrzegasz panikę? To co napisałeś na temat numeracji nie może być prawdą bo koleżanka która zdała egzamin w 2009r. miała numer wyższy niż kolega który rejestrował się w tym roku. Poza tym mało prawdopodobne, że w ciągu czterech lat tylko 6000 osób zarejestrowało się w systemie, w sytuacji gdy ta rejestracja w istocie nie jest dla nikogo wiążąca.
Ja rejestrowałam się 21 stycznia 2010 r. i mam numer nieco ponad 4000. Interpretację tego zostawiam Wam
14 maja 2010, 08:23
vaciak
Dzieki, ale nie jestem do końca przekonany, czy napewno tak, bo co wpisać w polu nazwa certyfikatu?
masz rację, źle Ci powiedziałam, pamięc jednak zawodna
poziom-B2 nazwa-FCE
na razie nie odesłali, to może dobrze
14 maja 2010, 08:48
Witam zakwalifikowałem się do egzaminu z terminem 3 lipca i wlaśnie rozpoczynam naukę, byłbym bardzo wdzięczny o przesłanie na skrzynkę przez życzliwe osoby materiałów przydatnych do nauki wraz z testami itp. czoper_@poczta.onet.pl ps. mam teraz dużo czasu na naukę, do egzaminu zdąże się przygotować ale nie mam praktycznie z czego korzystać w tej chwili, z góry dziękuje i pozdr
14 maja 2010, 08:59
Olga
Ja rejestrowałam się 21 stycznia 2010 r. i mam numer nieco ponad 4000. Interpretację tego zostawiam Wam
A ja wczoraj tj.13,05br i mam na wydruku nr 5008!!!!
14 maja 2010, 09:16
Nero123 - a wiesz , ze to BARDZO DZIWNE !!! Bo wyobraź sobie, że numer 5008 mam JA !!!! I rejestrowałam się 2 tygodnie temu !!! Więc ta zabawa z tymi numerami to raczej o d...rozbić...
14 maja 2010, 09:35
a ja w kwietniu i mam coś ponad 3600 więc logiki tu nie widać