____________________________________ 2015 - U 18 W 50 2017 - U 35 W 57 2018 - U 35 W 51 2019- U 35 W 62
18 sty 2020, 14:06
Re: Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego
Witajcie Czy znacie może jakiś szybki sposób na rozwiązywanie relacji kontekstowych? Mam na myśli coś w stylu metody 5 warunków jak przy sylogizmach
25 mar 2020, 20:24
Ale po co wam to ? Przecież wiadomo, że egzamin się nie odbędzie w czerwcu br., albo USC przełoży go teraz na jesień, albo nie będzie go wcale w tym roku (dziura budżetowa).
26 mar 2020, 10:30
Ile trwa czasu sprawdzanie w MF kwestionariusza osobowego?
19 paź 2020, 09:44
Dzień dobry, jeśli ktoś byłby na tyle miły, aby podzielić się materiałami do egzaminu będę wdzięczna. adres email: monika.egzamin@o2.pl
Pozdrawiam serdecznie
07 lis 2021, 17:09
Cześć Braci Skarbowa. Będę bardzo wdzięczny za podzielenie się wszelkimi materiałami do postępowania kwalifikacyjnego. Mój adres email: mich.walczak@wp.pl Z góry dziękuję. Vivat "Polski ład"! Niech żyje...!
10 sty 2022, 09:23
Ja również bardzo bym prosiła, jeśli ktoś posiada jakieś przyjazne materiały dotyczące testu umiejętności o wsparcie z góry dziękuję patrzylas@vp.pl
27 sty 2022, 17:03
Ma ktoś książkę Prawo Administracyjne M. Wierzbowski?
28 sty 2022, 10:43
Sprzedam książkę postępowanie kwalifikacyjne w służbie cywilnej cześć umiejetnosci J. Tomaszewski B. Gadziński. Kontakt jedynie przez olx, ogłoszenie poniżej. Polecam
Cześć wszystkim, wybiera się ktoś z forum na egzamin w tym roku? Czy jakaś dobra dusza posiada materiały do nauki do egzaminu i chciałaby się nimi podzielić? Mój adres mailowy - macko-76@wp.pl