<!--quoteo(post=31764:date=25. 06. 2008 g. 12:54:name=helvet)--><div class='quotetop'>(helvet @ 25. 06. 2008 g. 12:54) [snapback]31764[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> No i popsuliście autorom pytań taką fuchę... Pewno corocznie otrzymywali honorarium za przygotowanie nowych ( to jest tych samych ) pytań na egzamin, co w efekcie dawało wielokrotny wpływ środków pieniężnych za raz wykonaną pracę. Wasza akcja zapewnie spowoduje, że na następny egzamin, będą musiały być przygotowane nowe pytania. Pewno się wkurzą i wymyślą dużo trudniejsze. Ale mogę też się mylić ( patrz "Kącik sportowy" ).
Pewno ani razu nie zdawałeś skoro tak twierdzisz. Nooo ... ale pewnie gdybyś tylko chciał to byś zdał. <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> To tak z natury czy ze zwykłej ludzkiej bezinteresownej złośliwości...
29 cze 2008, 15:11
Po jakim czasie w zeszłym roku były wyniki? Czy podali w biuletynie tylko wykaz osób które zdały, czy wszystkich? A może informacje przesłali na skrzynkę? Napiszcie jeśli pamiętacie. Czekanie przed i czekanie po jest gorsze niż sam egzamin.
____________________________________ Zajadły
Ostatnio edytowano 29 cze 2008, 19:54 przez Segregator, łącznie edytowano 1 raz
29 cze 2008, 19:54
zolff
Po jakim czasie w zeszłym roku były wyniki? Czy podali w biuletynie tylko wykaz osób które zdały, czy wszystkich? A może informacje przesłali na skrzynkę? Napiszcie jeśli pamiętacie. Czekanie przed i czekanie po jest gorsze niż sam egzamin.
Wyniki były gdzieś w połowie września (chociaż dyrektorka KSAP zapowiedziała wtedy, że będą za dwa tygodnie ), podano wykaz tylko tych, którzy zdali wraz uzyskanymi wynikami. Pozostali dostali na meila informacje o uzyskanych wynikach
Ostatnio edytowano 29 cze 2008, 21:23 przez Arya, łącznie edytowano 1 raz
29 cze 2008, 21:23
Arya
Wyniki były gdzieś w połowie września (chociaż dyrektorka KSAP zapowiedziała wtedy, że będą za dwa tygodnie ), podano wykaz tylko tych, którzy zdali wraz uzyskanymi wynikami. Pozostali dostali na meila informacje o uzyskanych wynikach:)
No przepraszam bardzo, ale ww. termin ogłoszenia wyników to ciekawe skąd jest wzięty, nie powinno się udzielać niesprawdzonych i nieprawdziwych informacji i wprowadzać innych w błąd. Maila z dokładnymi wynikami otrzymałem 24 lipca (specjalnie sprawdziłem skrzynkę pocztową, bo maila sobie zachowałem), a wyniki były kilka dni wcześniej.
29 cze 2008, 22:17
gizior
<!--quoteo(post=32011:date=29. 06. 2008 g. 21:23:name=Arya)--><div class='quotetop'>(Arya @ 29. 06. 2008 g. 21:23) [snapback]32011[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
Wyniki były gdzieś w połowie września (chociaż dyrektorka KSAP zapowiedziała wtedy, że będą za dwa tygodnie ), podano wykaz tylko tych, którzy zdali wraz uzyskanymi wynikami. Pozostali dostali na meila informacje o uzyskanych wynikach
No przepraszam bardzo, ale ww. termin ogłoszenia wyników to ciekawe skąd jest wzięty, nie powinno się udzielać niesprawdzonych i nieprawdziwych informacji i wprowadzać innych w błąd. Maila z dokładnymi wynikami otrzymałem 24 lipca (specjalnie sprawdziłem skrzynkę pocztową, bo maila sobie zachowałem), a wyniki były kilka dni wcześniej. <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Przepraszam, też sprawdziłam na skrzynce, odebrałam w połowie sierpnia z uwagi na urlopowy wyjazd ale wysłany był faktycznie 24 lipca
Ostatnio edytowano 30 cze 2008, 08:02 przez Arya, łącznie edytowano 1 raz
30 cze 2008, 08:00
potwierdzam powyzsze:) maila dostalam 25.07 a wyniki w necie były troche szybciej w tym roku maja ponoc byc 3-4 tyg po egz
30 cze 2008, 13:03
Widze, ze wszyscy juz nie myslą o egz, tylko czekaja na wyniki w skupieniu Pozdrawiam wszystkich zdajacych i do zobaczenia na mianowaniach
Ostatnio edytowano 01 lip 2008, 21:32 przez eve, łącznie edytowano 1 raz
01 lip 2008, 20:32
eve
widze, ze wszyscy juz nie mysla o egz, tylko czekaja na wyniki w skupieniu pozdrawiam wszystkich zdajacych i do zobaczenia na mianowaniach
Eve to cisza przed burzą
01 lip 2008, 21:36
Już nie mogę się doczekać tych wyników pewnie jeszcze z tydzień czekania
Ostatnio edytowano 04 lip 2008, 11:30 przez Madziara76, łącznie edytowano 1 raz
04 lip 2008, 11:30
Oby tylko większość zdała
04 lip 2008, 18:01
portal
A może są już jakie przecieki odnośnie tegorocznej zdawalności?
04 lip 2008, 19:33
ja niestety nic nie słyszałam:(
04 lip 2008, 21:33
eve
widze, ze wszyscy juz nie mysla o egz, tylko czekaja na wyniki w skupieniu:) pozdrawiam wszystkich zdajacych i do zobaczenia na mianowaniach;)
Madziara
Już nie mogę się doczekać tych wyników pewnie jeszcze z tydzień czekania :angry2:
portal
malaj
<!--quoteo(post=32173:date=04. 07. 2008 g. 18:01:name=portal)--><div class='quotetop'>(portal @ 04. 07. 2008 g. 18:01) [snapback]32173[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Oby tylko większość zdała
A może są już jakie przecieki odnośnie tegorocznej zdawalności? <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
... strasznie się tu wszyscy niepotrzebnie nakręcacie, nic to nie da - niestety trzeba uzbroić się w cierpliwość i tyle... no może jeszcze :piwo: na koniec weekendu (i wiara że będzie gut)
____________________________________ always look on the bright side of life