Postępowanie kwalifikacyjne
A 3-cią część przestudiowałaś całą?
Bo jeśli nie ( a myślę, że większość jeszcze nie zdążyła), to podchodzenie do kolejnego testu mija się z celem. A może nawet zrodzić zniechęcenie. Zaznaczam, że ten test jest o wiele trudniejszy niż ten, które są na egzaminach na usc. To po co się dołować niepotrzebnie?
A test nr 1 rozwiązany?
Bo nikt nie chwalił się

Wysyłam dzisiaj
- odpowiedzi do zadań treningowych czyli do częśći 3-ciej,
- odpowiedzi do TESTu nr 1 i
- przygotowanie_do_TESTu nr2.
Za tydzień wyślę odpowiedzi do TESTu nr 2.
Jeśli ktoś chce solidnie zrobić test, to powinien do czasu otrzymania odpowiedzi do testu przygotować się do niego albo... po otrzymaniu odpowiedzi powstrzymać się z zaglądaniem do nich. A jak znam życie nie jest to takie łatwe...

Poza tym (a może przede wszystkim ?) cały czas spływają (na forum i przez PW) prośby o pierwsze 3 części, więc dlatego TEST 2 i prawidłowe rozwiązania chcę przesłać hurtem w kilku seriach. Przy
takiej ilości trudno byłoby mi zapanować komu co już wysłałem, a komu czego jeszcze nie.
Jest to bardziej skomplikowane niż komuś się wydaje. I niż sam myślałem. Ktoś nie otrzymał, bo podał błędnego maila, ktoś prosił przez PW, a ja czyszcząc skrzynkę, bo była zapchana, usunąłem PW zanim udzieliłem odpowiedzi, komuś zip się i nie otwiera - robię rar'a i ponownie wysyłam, etc, etc.
Tak więc cierpliwości. Materiałów do ćwiczeń na forum i tych które wysłałem wystarczy na długi czas. A na drugi test (i poprawne odpowiedzi) jest jeszcze tyle czasu.
 |  |  |
 | Bo nie wierzę, że ta obsuwa to z powodu adama |  |
 |  |  |
Jakiego Adama?
I o to chodzi