Może żeby NADIR odpoczął z wysyłaniem maili ktoś kto otrzymał 2 część wyślę do mnie solaric@wp.pl
Jutro rano będziesz miała 64 wiadomości w skrzynce
alesandra4 agatka123 Joanka35 szaso15 Nie podaliście maili... Podajcie mi na priva. PW chyba wszyscy już mają odblokowane.
PW mam nadal zablokowane Podaję maila gosia68@wp.pl Dziękuję
05 lut 2010, 09:22
Postępowanie kwalifikacyjne
Materiały otrzymałam. Dziękuję bardzo. Niestety wysyłanie prywatnych wiadomości nadal zablokowane
05 lut 2010, 09:50
Ja też byłabym wdzięczna za materiały. Mój adres ela_maczka@onet.eu Z góry dziękuje.
05 lut 2010, 10:33
Nadir ja również proszę o materiały hantaro1@vp.pl z góry dziękuję i pozdrawiam
05 lut 2010, 11:16
Nadir, musisz zatrudnić asystentkę lub asystenta (wybór należy do Ciebie) do odbierania i wysyłania poczty ... elektronicznej
05 lut 2010, 11:41
Czy mogę również poprosić o całość materiałów? Mój mail olga102@onet.pl Z góry bardzo dziękuję.
05 lut 2010, 11:46
Ja też byłbym wdzięczny za materiały. Mój adres sot5@o2.pl Z góry dziękuje.
05 lut 2010, 12:01
Nadir
PW chyba wszyscy już mają odblokowane.
Nadir dzięki. Niestety nadal nie mam odblokowanych PW, ani też informacji dlaczego ta opcja została mi zablokowana.
____________________________________ "Moja jest racja, i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!" - "Dzień Świra"
05 lut 2010, 12:13
postępowanie kwalifikacyjne
Nadir ja również bardzo proszę o materiały na gerard_krol@o2.pl z góry dziękuję i pozdrawiam
05 lut 2010, 12:19
pisałam dzisiaj znowu do administratora o odblokowanie także wysyłania wiadomości
podobno to trochę trwa, aż się ta funkcja aktywuje
a przy lawinie wniosków w tej sprawie...
tak więc cierpliwości kochani
05 lut 2010, 12:42
Mi właśnie administrator odblokował prywatne wiadomości więc zobaczcie może zrobił to wszystkim, a przynajmniej większości. Także myślę że wkrótce wszyscy będą mieli dostęp. NADIR trochę odpocznie. Wielkie dzięki za przesłane linki na maila - NADIR jesteś wielki
05 lut 2010, 14:26
Została mi właśnie odblokowana możliwość wysyłania i odbierania prywatnych wiadomości. Dzięki.
____________________________________ "Moja jest racja, i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!" - "Dzień Świra"
05 lut 2010, 15:45
Bardzo proszę Nadira o przesłanie mi materiałów na adres mailowy: makucha@poczta.fm Uśmiecham się. Z góry dziękuję.