inspektor@hot.pl Ja wysłałam tam i dostałam potwierdzenie że inspektor przeczytał moją wiadomość Może ktość mi przesłać linka od NADIRA na prywatną pocztę solaric@wp.pl ]
03 lut 2010, 09:46
Postępowanie kwalifikacyjne
kozko1
inspektor@hot.pl Ja wysłałam tam i dostałam potwierdzenie że inspektor przeczytał moją wiadomość Może ktość mi przesłać linka od NADIRA na prywatną pocztę solaric@wp.pl ]
wysłałam Ci link
03 lut 2010, 09:54
Prośba do Nadira... Czy jest możliwość przesłania tych materiałów bezpośrednio na moją prywatną pocztę?
Cieszę się, że są jeszcze ludzie, którzy pomagają innym. Chwała Ci za to !
____________________________________ Domeną wiedzy jest mówić, a przywilejem mądrości - słuchać.
Adaneta i Kozko1 Dzięki za informacje, wysłałam już i czekam cierpliwie na dostęp
____________________________________ Domeną wiedzy jest mówić, a przywilejem mądrości - słuchać.
03 lut 2010, 09:58
martkab
kozko1
Ja dalej nie mam dostępu do prywatnych wiadomości dostałam drugą i nic wchodzę i informacja nie masz dostępu więc jak ktoś otworzył 2-gą prywatną wiadomość proszę na pocztę solaric@wp.pl
Mam nadzieję że administrator udostępni nam uprawnienia wkrótce.
03 lut 2010, 10:01
Wysłałam Ci
Dodano: Śro Lut 03, 2010 10:09 am
Ja dalej nie mam dostępu do prywatnych wiadomości dostałam drugą i nic wchodzę i informacja nie masz dostępu więc jak ktoś otworzył 2-gą prywatną wiadomość proszę na pocztę solaric@wp.pl
Mam nadzieję że administrator udostępni nam uprawnienia wkrótce.[/quote]
dzięki, dostałam
03 lut 2010, 10:13
dagmara212
Prośba do Nadira... Czy jest możliwość przesłania tych materiałów bezpośrednio na moją prywatną pocztę?
Cieszę się, że są jeszcze ludzie, którzy pomagają innym. Chwała Ci za to !
Czy i ja mogę prosić Nadira o te materiały na prywatną pocztę?
03 lut 2010, 11:00
Ja też się bardzo ładnie uśmiecham i poproszę o materiały ma pocztę.
03 lut 2010, 11:33
alesandra4
jahreshka
No cóż, nie każdy musi być urzędnikiem
No cóż... miłe to to nie było... Spuśćmy zasłonę milczenia A swoją drogą, ależ się to forum ożywiło:) Może ktoś jeszcze ma coś do "wrzucenia"? Sama się zastanawiam... Może spis treści tego wątku?
Alexandro, jak już cytujesz, to w całości - przynajmniej żeby zdanie było pełne. Na końcu zdania był uśmieszek z mrugnięciem.
____________________________________ Kto nie wierzy, niech posłucha kociego mruczenia...
03 lut 2010, 12:38
I ja również
marwerka
Ja też się bardzo ładnie uśmiecham i poproszę o materiały ma pocztę.
03 lut 2010, 13:48
Poproszę Nadira również te materiały na pocztę kasiek@onet.pl Dziękuję uprzejmie i pozdrawiam
____________________________________ Bytów nie mnożyć, fikcyj nie tworzyć, tłumaczyć fakty jak najprościej.
03 lut 2010, 13:55
Nadir to złoty człowiek!!!! Dzięki takim ludziom na pewno zbudujemy Królestwo Boże!!! Dzięki raz jeszcze!