co mam zrobić, jak mi krzyczy, że nie jestem uprawniona do odbierania prywatnych wiadomości???? z tego co sobie przypominam to już ktoś miał wcześniej taki problem
02 lut 2010, 22:03
Postępowanie kwalifikacyjne
Ja równiez bardzo mocno się uśmiecham...
03 lut 2010, 07:57
A ja? Ja też mogę się uśmiechnąć? Jako mocny argument mogę podać, że jako chyba jedyna "nie muszem ale chcem"
03 lut 2010, 08:05
Adaneta
teraz ja bardzo proszę
Dodano: Śro Lut 03, 2010 1:02 am
co mam zrobić, jak mi krzyczy, że nie jestem uprawniona do odbierania prywatnych wiadomości???? z tego co sobie przypominam to już ktoś miał wcześniej taki problem
Mam taki sam problem
03 lut 2010, 08:13
To co zeta robimy? Nie mamy chyba wyjścia, czekamy, że ktoś mądrzejszy pomoże
03 lut 2010, 08:15
Już myslałam że to tylko ja jestem jakaś pechowa mi też krzyczy, że nie jestem uprawniona do odbierania prywatnych wiadomości???? Czekamy na link do materiałów.
03 lut 2010, 08:22
to widzę, że jest nas więcej, ale jakoś mnie to nie pociesza, a ja znowu dostałam prywatną wiadomość i znowu nie mogę jej odebrać
03 lut 2010, 08:26
Wchodziałam na pomoc myślałam że w taki sposób załatwię problem a tam taka informacja ?"Nie mogę wysyłać prywatnych wiadomości!Przyczyną tego może być: nie jesteś zarejestrowany i/lub nie jesteś zalogowany, administrator forum wyłączył przesyłanie prywatnych wiadomości na całym forum lub też administrator uniemożliwił Tobie przesyłania wiadomości. Jeżeli jest do ostatni przypadek powinieneś skontaktować sie z administratorem z prośbą o wyjaśnienie przyczyn jego decyzji." Jakoś mi to nie pomogło Jakby ktoś znalazł rozwiązanie problemu nie da znać
03 lut 2010, 08:32
napisałam do administatora i mam nadzieję, że TO pomoże
03 lut 2010, 08:35
Ja również napisałam teraz czekamy
03 lut 2010, 08:43
U mnie wszystko działa - otworzyłam wiadomość - nie wiem od czego to zależy. Myślę, że trzeba skontaktować się z administratorem. W każdym razie chciałam powiedzieć Nadirowi, że jest wielki. Dzięki serdeczne.
03 lut 2010, 09:00
ale Ci dobrze
ja nie wiem, o co chodzi, mam zaznaczone w profilu, że inni uzytkownicy mogą przysyłać mi maile, to jakiś błąd systemu jak nic
03 lut 2010, 09:10
Czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak mogę poinformować Administratora, że nie mogę odbierać prywatnych wiadomości??? Please
____________________________________ Domeną wiedzy jest mówić, a przywilejem mądrości - słuchać.
03 lut 2010, 09:27
następna to tylko kobiet dotyczy???????????????
na głównej stronie z lewej strony "napisz do nas", tak zrobiłam, ale na razie cisza