Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego
Autor
Treść postu
Re: Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego
Witajcie! Hasła zostały wysłane Zachęcam do korzystania ze skrzynki i oczywiście - przesyłania materiałów
____________________________________ "Dreams are nothing more than wishes and a wish's just a dream you wish to come true.." :)
10 kwi 2013, 07:58
Cześć! Bardzo proszę o infromację, gdzie i jak korzystać ze skrzynki. Mój mail: goma64@wp.pl
11 kwi 2013, 10:18
Mam wielką prośbę do wszystkich korzystających z materiałów na skrzynce aby każdy przesłał od siebie jakieś materiały lub opracowania . Ja zobowiązuję się, że do soboty prześlę jeszcze jakieś materiały od siebie. Mam nadzieję, że uczynimy z niej "kopalnię wiedzy" .
11 kwi 2013, 16:10
Re: Postępowanie kwalifikacyjne
Witam! ja również poproszę o dane dostępu do "magicznej" skrzynki
12 kwi 2013, 08:14
również chciałbym prosić o przesłanie jakichś materiałów na adres michalwacha@tlen.pl bądź wskaznie gdzie mógłbym je uzyskać za co będę niezmiernie wdzięczny:)
12 kwi 2013, 12:30
Ja również poproszę o dane do magicznej skrzynki ania33red@wp.pl Bardzo dziękuje.
13 kwi 2013, 18:39
Witam wszystkich, jestem tu nowa i również proszę o namiary na skrzynkę, z góry dziękuję i pozdrawiam sewastianowicz@wp.pl
13 kwi 2013, 19:01
Witam, również proszę o namiary. donadz@interia.pl Z góry bardzo dziękuję.
14 kwi 2013, 18:16
Witam wszystkich, jestem tu nowa i również proszę o namiary na skrzynkę, Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam. Mój adres: brylmarz@gmail.com
14 kwi 2013, 19:32
Re: Postępowanie kwalifikacyjne
Witajcie, hasła zostały wysłane! Pozdrawiam
____________________________________ "Dreams are nothing more than wishes and a wish's just a dream you wish to come true.." :)
15 kwi 2013, 08:18
Witajcie, hasła zostały wysłane
15 kwi 2013, 08:19
Metis
Mam wielką prośbę do wszystkich korzystających z materiałów na skrzynce aby każdy przesłał od siebie jakieś materiały lub opracowania :czytaj: . Ja zobowiązuję się, że do soboty prześlę jeszcze jakieś materiały od siebie. Mam nadzieję, że uczynimy z niej "kopalnię wiedzy" :D .
Ja też mam trochę materiałów i chętnie się nimi z Wami podzielę, tylko muszę przejrzeć, co już zostało zamieszczone, a co jeszcze nie A zatem, trochę mi zejdzie
15 kwi 2013, 08:19
Witam, jeżeli ktoś jest zainteresowany aktualnymi materiałami (testami wersja pdf) do nauki na egzamin na urzędnika mianowanego w administracji, to zapraszam do napisania na mojego emaila dorka.dora@interia.eu
15 kwi 2013, 11:58
Witam serdecznie, bardzo proszę o przesłanie namiarów na skrzynkę z materiałami na adres candykiller@wp.pl Z góry dziękuję.