Re: Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego
Proszę ponownie o hasło do skrzynki z materiałami bo jeszcze nie otrzymałem na adres nawratowicz@onet.eu. Dziękuję i pozdrawiam.
27 lut 2013, 21:55
Witam. Jeżeli można prosić o dostep do materiałów będę bardzo wdzięczny. gary20@o2.pl Pozdrawiam i życzę wszytskim powodzenia pomimo niskiego limitu.
____________________________________ Dramatem naszej epoki jest to, że głupota zabrała się do myślenia.
28 lut 2013, 13:41
elizabeta82
Kochani, hasła posłane. Jeśli ktoś został pominięty, proszę się odezwać. To jak, zaczynamy naukę?
Prosiłam już na forum o hasło, ale dostałam tylko linki do stronek z których już korzystałam. Nie rozumiem tej sytuacji ? Zatem jeżeli to możliwe to ponownie proszę o namiar na skrzynkę .pozdrawiam
02 mar 2013, 15:15
Witajcie Hasła zostały wysłane Podziwiam Was za chęci do nauki, ja chyba w tym roku sobie odpuszczę Jest już (dopiero?) marzec, ale wciąż biję się z myślami czy to nie za późno, by rozpocząć naukę.. Pozdrawiam!
____________________________________ "Dreams are nothing more than wishes and a wish's just a dream you wish to come true.." :)
04 mar 2013, 09:42
Kochani poproszę i ja o login i hasło na priva. Bo te, które mam nie chcą mi współgrać. Zatem mam albo zły login albo hasło:( A co do nauki. Ja jeszcze nie zaczęłam. Myślę, że trzy miesiące to całe poświęcenie na jakie mnie stać przy takim limicie. No chyba, ze jeszcze dojdę do wniosku, że na żadne poświęcenia mnie nie stać i odpuszczę w tym roku, co niestety wykluczone nie jest. Pozdrawiam uczących się i tych zastanawiających się też:)
04 mar 2013, 13:18
Cytrynko i Uczennico a ja myślałam, że kto ja kto ale Wy nie będziecie się zastanawiać tylko z marszu przystąpicie do egzaminu Myślałam, że powalczymy razem na forum i gorąco Was do tego namawiam
04 mar 2013, 18:31
Witam wszystkich serdecznie. Będę bardzo wdzięczny za udostępnienie loginu i hasła do skrzynki z materiałami. Proszę o ich przesłanie na adres: myslo@post.pl
06 mar 2013, 21:02
Witajcie! Ja również przyłączam się z prośbą o materiały, mam zamiar przystąpić w tym roku do egzaminu i nie za bardzo wiem od czego zacząć. Mój adres: paiw28-4_71@o2.pl
Ostatnio edytowano 07 mar 2013, 21:33 przez Wandan, łącznie edytowano 1 raz
07 mar 2013, 21:29
elizabeta82
Kochani, hasła posłane. Jeśli ktoś został pominięty, proszę się odezwać. To jak, zaczynamy naukę?
Witam czytam posty i miło, że tak jeden drugiemu pomaga. Ja również jeżeli można przyłączam się do osób proszących o materiały szczególnie do egzaminu z umiejętności... Wielkie pozdrowienia dla Elizabeta82! mój adres: baridan5@poczta.onet.pl
07 mar 2013, 21:37
Witam, ja również proszę proszę o hasło i login do skrzynki na maila cinko@op.pl.
Pozdrawiam i życzę wszystkim powodzenia
07 mar 2013, 22:05
Drodzy Kandydaci! Hasła posłane przed chwilą! Zyczę chęci do nauki Pozdrawiam
08 mar 2013, 07:44
Witam! Dziękuję Elizabeta82 za przesłanie adresu i hasła do pobrania materiałów, ale gdzie mam wpisać ten adres? Chyba na samą myśl o egzaminie mnie otępiło, pozdrawiam!
08 mar 2013, 08:13
Witam. Ja również jak poprzednicy proszę o namiary na materiały do egzaminu. Mój e`mail ulazub@wp.pl Z góry wielkie dzięki. Pozdrawiam i życzę wytrwałości w nauce.