Pewnie że tak. Ale zdjęcia można np. komuś pokazać - zwłaszcza przy okazji spotkań świątecznych, poza tym to całkiem miła pamiątka (pod warunkiem, że na nich się znajdziemy). P.S. Dziś dostałem na maila długo wyczekiwane loginohasło - zatem do galerii marsz!
Dodano: 23 Gru 2009 02:26 pm
Uff, oglądanie tych zdjęć to robota dla wytrwałych ponieważ jest ich całe mnóstwo a wiele scenek było fotografowanych kadr po kadrze. Ale znaleźć tam swoje zdjęcie z bliska - bezcenne Mi niestety nie udało się
23 gru 2009, 13:45
Postępowanie kwalifikacyjne
Czy mógłbyś napisać gdzie muszę wysłać maila po login do galerii i gdzie jest ta galeria, bo ja jej na stronie KPRM nie mogę znaleźć. Informacji o loginach i hasłach też nie mogę znaleźć...
P.S. Dziś dostałem na maila długo wyczekiwane loginohasło - zatem do galerii marsz!
Uff, oglądanie tych zdjęć to robota dla wytrwałych ponieważ jest ich całe mnóstwo a wiele scenek było fotografowanych kadr po kadrze. Ale znaleźć tam swoje zdjęcie z bliska - bezcenne Mi niestety nie udało się
Też dostałem. Chyba mniej więcej w tym samym czasie. O godz. 13.28. Ale dopiero w domu odebrałem maila. W pracy nie pod tym adresem sprawdzałem. Sposób prezentacji - masakra. Trzeba kilkaset razy kliknąć, aby przewinąć początkowe zdjęcia z uroczystości czwartkowej i dotrzeć do piątkowej. Na razie jeszcze nie dotarłem... Klikam dalej!
967 zdjęć!!! Od nr GRO_4634 do GRO_5600. Radzę zacząć od klikania < czyli wstecz. Zaoszczędzicie co najmniej godzinę czasu omijając czwartkowe uroczystości. Zdjęcia z piątku zaczynają się od numeru GRO_5135.
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
Na str. 10: Nowe zasady w zakresie sposobu przeprowadzania postępowania kwalifikacyjnego w służbie cywilnej ? rozwiązania ustawowe i rozporządzenie. Z dniem 1 stycznia 2010 r. wchodzi w życie rozporządzenie Prezesa Rady Ministrów w sprawie sposobu przeprowadzania postępowania kwalifikacyjnego w służbie cywilnej. Stanowi ono wykonanie upoważnienia zawartego w art. 47ustawy z dnia 21 listopada 2008 r. o służbie cywilnej (DzU nr 227, poz. 1505, z późn. zm.)...
To nowe rozporządzenie ukazało się w Dzienniku Ustaw Nr 218, pozycja 1695
24 gru 2009, 14:46
Właśnie napisąłem o login i hasło, ale gdzie jest ta galeria ?
25 gru 2009, 10:25
Link do galerii dostaniesz z loginem i hasłem
25 gru 2009, 11:11
Vater
A ja i Ivka odnaleźliśmy siebie na zdjęciach!
Undying
Właśnie napisałem o login i hasło, ale gdzie jest ta galeria ?
Login i hasło jest jednakowe dla wszystkich. Odbierz PW
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
25 gru 2009, 15:32
Wysłałem prośbę o login, pewnie dostanę po Nowym Roku
25 gru 2009, 23:07
GrahamM
Wysłałem prośbę o login, pewnie dostanę po Nowym Roku
Odbierz PW
25 gru 2009, 23:22
A czy ja mógłbym też poprosić?
28 gru 2009, 19:25
Najłatwiej byłoby wkleić hasło i login tutaj na Forum, ale byłoby to chyba niezgodne z intencją "góry"
29 gru 2009, 01:18
Vater
Najłatwiej byłoby wkleić hasło i login tutaj na Forum, ale byłoby to chyba niezgodne z intencją "góry"
Raczej byłoby to niezgodne. Hasło i login są tylko dla osób, które uczestniczyły w uroczystościach.