Coś wróbelki ćwierkają, że trwają zaawansowane prace nad nowelą ustawy o SC. Urlopy (dodatkowe) mają skrócić do 6 dni
____________________________________ Osiem lat podstawówki, cztery liceum, potem pięć - bite! - studiów, dyplom z wyróżnieniem, dwadzieścia lat praktyki, i oto mi płacą, jakby ktoś dał mi w mordę
11 gru 2009, 16:14
Dla chcącego nic trudnego
Leibowitz
Coś wróbelki ćwierkają, że trwają zaawansowane prace nad nowelą ustawy o SC. Urlopy (dodatkowe) mają skrócić do 6 dni
Jak panienki. I chcieliby, i się boją. Czy ta ustawa będzie każdego roku zmieniana? A tak za jednym razem nie można napisać dobrze?
No przecież można! Ustawa hazardowa jest najlepszym tego przykładem: bezbłędnie i w jeden tydzień.
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
11 gru 2009, 20:21
Postępowanie kwalifikacyjne
co do zmiany samej (politycznej) ustawy jestem już tyle lat USC, przezyłem rózne koleje losu, że mnie nic nie zdziwi.......
12 gru 2009, 06:50
Mam już mój nowy urlop - pełne 2 dni a więc święta spędzam z rodziną Dzięki wszystkim za pomoc
...W numerze prezentujemy ponadto bieżące informacje z życia administracji, w tym relacje z uroczystości mianowania nowych urzędników służby cywilnej (s. 4?6), oraz kolejne dane dotyczące wynagrodzeń w korpusie służby cywilnej (s. 7?9; 13?19)...
Na str. 10: Nowe zasady w zakresie sposobu przeprowadzania postępowania kwalifikacyjnego w służbie cywilnej ? rozwiązania ustawowe i rozporządzenie. Z dniem 1 stycznia 2010 r. wchodzi w życie rozporządzenie Prezesa Rady Ministrów w sprawie sposobu przeprowadzania postępowania kwalifikacyjnego w służbie cywilnej. Stanowi ono wykonanie upoważnienia zawartego w art. 47ustawy z dnia 21 listopada 2008 r. o służbie cywilnej (DzU nr 227, poz. 1505, z późn. zm.)...
A Loginu i hasła do galerii zdjęć nadal brak
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
23 gru 2009, 11:11
Spkojnie. Czy to aż takie ważne te zdjęcia ? Wczoraj dostałem pierwszą pensję z dodatkiem - tam są ważniejsze rzeczy niż na tych fotkach