Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego
Witam. Ja również poproszę o matriały. Mój adres- miki1104@o2.pl Pozdrawiam.
25 wrz 2010, 07:54
Ja równiez poprosze o materiały do postepowania kwalifikacyjnego. serdecznie dziekuję mój adres: hgw@onet.pl
27 wrz 2010, 11:58
Je również proszę o materiały. Z góry dziękuję. Adres:dora1210@wp.pl
____________________________________ regal1
27 wrz 2010, 14:57
Witam. Ja również poproszę o materiały. Mój adres- wezyca@o2.pl Pozdrawiam i dziękuję.
27 wrz 2010, 17:44
Witam. Bardzo proszę o materiały na adres goska-mail@o2.pl Z góry dziękuję
27 wrz 2010, 21:57
Proszę o materiały do egzaminu na adres: sawana@op.pl I niech cierpliwość będzie z Tobą. Wdzięczność już masz
27 wrz 2010, 22:27
jankowalski
Proszę o materiały do egzaminu na adres: sawana@op.pl I niech cierpliwość będzie z Tobą. Wdzięczność już masz
...gotowe...
____________________________________ "jestem jak chiński znak równowagi - trochę głupoty - tyle samo rozwagi..."
28 wrz 2010, 05:56
jeśli można to ja też bardzo proszę o materiały ewella0@wp.pl
28 wrz 2010, 07:10
Witam wszystkich a szczególnie dobroczyńców rozsyłających materiały do egzaminu. W tym roku zdawałam pierwszy raz do służby, ale nie udało się. Śledziłam zaciekle forum postępowania kwalifikacyjnego, lecz nie brałam udziału w dyskusji ani nie prosiłam o materiały. Uczyłam się z tego co miałam, niestety okazało się chyba za mało. Dzisiaj chcę prosić o przesłanie materiałów na skrzynkę mboloz@interia.pl i z góry dziękuję.
28 wrz 2010, 13:08