Znamy już datę wielkiego dnia - 27 listopada godz. 12.00 Sala Kolumnowa KPRM. Do zobaczenia na mianowaniu
A ja słyszałem coś o 20 listopada - no ale może to pomyłka, poczekam na oficjalne zawiadomienie...
06 lis 2009, 08:33
Postępowanie kwalifikacyjne
Wczoraj przyszła do firmy oficjalna informacja - 27 listopad, godz. 12, sala kolumnowa KPRM. Rejestracja uczestników w godz. 10 - 11:30.
Do 20 listopada należy zgłosić osoby, które nie będą mogły przybyć 27.
06 lis 2009, 08:46
Aha, no to wszystko juz jasne
06 lis 2009, 08:53
hej, coś mi się pomyliło i zamiast napisać odpowiedź założyłam nowy wątek. Serdecznie przepraszam i jeszcze raz - ze swojej firmy nie mam jeszcze żadnej informacji dlatego dziękuję za info tutaj - tak się cieszę
06 lis 2009, 19:06
A jeśli nie mam ochoty na podróż to co?
06 lis 2009, 20:38
GrahamM
A jeśli nie mam ochoty na podróż to co?
Niestety, ale pełnomocnik za Ciebie tego nie załatwi
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
06 lis 2009, 22:18
Eurydyka
Znamy już datę wielkiego dnia - 27 listopada godz. 12.00 Sala Kolumnowa KPRM. Do zobaczenia na mianowaniu
Do nas przyszło pismo, że mamy ślubowanie 26 listopada. Widocznie podzieli nas na dwie grupy, może alfabetycznie.
09 lis 2009, 12:36
Jet
(...) może alfabetycznie.
Raczej nie, bo byłbym w tej czwartkowej, a jestem w piątkowej.
09 lis 2009, 14:34
wielblad
Jet
(...) może alfabetycznie.
Raczej nie, bo byłbym w tej czwartkowej, a jestem w piątkowej.
Zgadza się, bo w czwartek są m.in. osoby na B, ale i na S. Widocznie zastosowali równie skomplikowany klucz jak przy egzaminie z umiejętności. No, chyba że po prostu podzielili nas urzędami albo miastami.
09 lis 2009, 15:25
Jet
No, chyba że po prostu podzielili nas urzędami albo miastami.
Albo na kobiety i mężczyźni!
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
09 lis 2009, 15:35
Nie wiem, czy widzieliście nową informację ze strony KPRM-u z tegorocznymi wynikami:
Przekazane przez Krajową Szkołę Administracji Publicznej ostateczne wyniki postępowania kwalifikacyjnego dla pracowników służby cywilnej ubiegających się o mianowanie w służbie cywilnej w 2009 r., zmienione - poprzez uzupełnienie o nazwisko jednego kandydata - na podstawie uchwał Zespołu sprawdzającego z dnia 5 października 2009 r. http://bip.kprm.gov.pl/kprm/sc/postepowanie/
Czyżby komuś udało się odwołać??? Gratulacje!!!
09 lis 2009, 15:44
Jet
Nie wiem, czy widzieliście nową informację ze strony KPRM-u z tegorocznymi wynikami: zmienione - poprzez uzupełnienie o nazwisko jednego kandydata - na podstawie uchwał Zespołu sprawdzającego z dnia 5 października 2009 r. Czyżby komuś udało się odwołać??? Gratulacje!!!
09 lis 2009, 16:11
Jet
... Zgadza się, bo w czwartek są m.in. osoby na B, ale i na S. Widocznie zastosowali równie skomplikowany klucz jak przy egzaminie z umiejętności. No, chyba że po prostu podzielili nas urzędami albo miastami.
Klucz jest banalny. Podzielono omc-urzędników wg kryterium parzystości sumy odpowiedników ASCI trzech pierwszych liter nazwy miejscowości położonej najbliżej na zachód od miejsca pracy omc-urzędnika. Przecież to takie oczywiste
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.
09 lis 2009, 19:31
A może jednego dnia zgromadzili pierwszą 50-tkę? Podobno ktoś pisał, że odbierają mianowanie z rąk szefa sc.
Ostatnio edytowano 09 lis 2009, 20:53 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz