Dobrze, że to nie Ty układałaś testy egzaminacyjne
Też się cieszę
08 lip 2010, 17:04
Gimnastyka umysłu
skarbenka
Parzyste zamieniają się w nieparzyste i odwrotnie. Zainspirowała mnie zagadka z robocikami, w której kluczem była podobna zamiana, tylko dotycząca figur.
Dodam jeszcze, że A była dla podpuchy i za to przepraszam.
Jeżeli tak, to pasuje tylko E... pierwsza para: 1 zamienia się na 6, 2 na 3, 3 na 8 etc. , a w drugiej parze: 2 na3, 4 na 7, 6 na 9, 8 na 7 i 8 na 7, parzyste na nieparzyste i odwrotnie, czy nie tak? w odpowiedzi D na nieparzystą zmienia się tylko środkowa..
____________________________________ Bytów nie mnożyć, fikcyj nie tworzyć, tłumaczyć fakty jak najprościej.
08 lip 2010, 18:35
Gimnastyka umysłu
robaczek1
skarbenka
Parzyste zamieniają się w nieparzyste i odwrotnie. Zainspirowała mnie zagadka z robocikami, w której kluczem była podobna zamiana, tylko dotycząca figur.
Dodam jeszcze, że A była dla podpuchy i za to przepraszam.
Jeżeli tak, to pasuje tylko E... pierwsza para: 1 zamienia się na 6, 2 na 3, 3 na 8 etc. , a w drugiej parze: 2 na3, 4 na 7, 6 na 9, 8 na 7 i 8 na 7, parzyste na nieparzyste i odwrotnie, czy nie tak? w odpowiedzi D na nieparzystą zmienia się tylko środkowa..
No święta racja Robaczku!!!!! Nadir tak mnie zasugerowałeś tym D że zbaraniałam! Wiedziałam, że jako ostatnią zamieszczałam poprawną odpowiedź i zapomniałam, że było po D jeszcze E. Dzięki za czujność Robaczku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale cisza, wszyscy na urlopach czy co.... Nie wiem jak u Was ale na północy mamy Afrykę Jak się nie mylę jutro "męczą się" kandydaci do KSAPu. Powtórka z rozrywki, też dwie części, też EXPO. Trzymamy kciuki.
12 lip 2010, 10:41
Gimnastyka umysłu
Widocznie już każdy ma dość TEGO TEMATU. Tydzień wystarczy, emocje opadły. Nikomu też pewnie nie chce się gimnastykować umysłu w taka pogodę. Trzymasz kciuki? Naprawdę???
12 lip 2010, 19:46
Gimnastyka umysłu
taxowka
Trzymasz kciuki? Naprawdę???
Oczywiście, że tak.
13 lip 2010, 09:04
Zadanka
Hej, hej Czy ktoś dysponuje jakimiś zadankami umiejętności co by poćwiczyć do egzaminu na mianowanego w przyszłym roku ??? Może Ktoś coś podrzuci ??? Poproszę
__________________________________________________ Poszukaj w tym topiku, do którego przerzuciłem Twój nowy temat. Nadir
26 lip 2010, 15:09
Gimnastyka umysłu
Dzięki Nadir
A może Ktoś ma już coś nowego
26 lip 2010, 20:00
Gimnastyka umysłu
Może ktoś odtworzył treść zadań dot tabeli z testu umiejętności zwłaszcza tabeli o wyborach. Chciałabym je przećwiczyc.
03 sie 2010, 13:44
Gimnastyka umysłu
Ech! ostatnio nikt tu nie zagląda i nie dodaje nowych zadanek
04 sie 2010, 12:57
Gimnastyka umysłu
karolaaa
Ech! ostatnio nikt tu nie zagląda i nie dodaje nowych zadanek
Poczekaj tak gdzieś do marca 2011
04 sie 2010, 14:37
Gimnastyka umysłu
Zdałam Gratuluję wszystkim! Adaneta, Skarbenka, Katkow - to miedzy innymi dzieki Wam - Dziękuję
____________________________________ Bytów nie mnożyć, fikcyj nie tworzyć, tłumaczyć fakty jak najprościej.
16 sie 2010, 10:20
Gimnastyka umysłu
robaczek1
Zdałam Gratuluję wszystkim! Adaneta, Skarbenka, Katkow - to miedzy innymi dzieki Wam - Dziękuję
Życie jednak bywa czasami sprawiedliwe: wszystkie zdałyśmy