Uprzejmie informuję, że mianowanie nastąpi z dniem 1 grudnia br. Uroczyste ślubowanie i wręczenie aktów mianowania planowane jest na ostatnią dekadę listopada. O terminie i miejscu tej uroczystości zostaną powiadomieni dyrektorzy generalni i kierownicy urzędów, w których zatrudnione są osoby, które w tym roku uzyskały prawo do mianowania (laureaci postępowania kwalifikacyjnego oraz absolwenci KSAP).
Taką odpowiedź dostałem na maila dzisiaj z KPRM. Najprawdopodobniej godzina około 11-tej. I prawdopodobnie w budynku przy Al. Ujazdowskich. Zastanawiam się jeszcze tylko czy bardziej odpowiedni na tę galę będzie frak czy raczej smoking...
Pytałem dzisiaj w kadrach o kwestię wyjazdu. Mam prawo do delegacji służbowej...
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
26 paź 2009, 22:02
frak czy raczej smoking?...
Nadir
Zastanawiam się jeszcze tylko czy bardziej odpowiedni na tę galę będzie frak czy raczej smoking...
A może kufajka i onuce? To tak aby zadowolić szefa SC, który ma nas za właśnie takich, mało wartych roboli
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.
26 paź 2009, 23:02
frak czy smoking i lakierki...
supersaper
Nadir
Zastanawiam się jeszcze tylko czy bardziej odpowiedni na tę galę będzie frak czy raczej smoking...
A może kufajka i onuce? To tak aby zadowolić szefa SC, który ma nas za właśnie takich, mało wartych roboli
No wiesz!!! A co z lakierkami, które sobie sprawiłem w zeszłym tygodniu, miałbym niby zrobić, cooo?!
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
27 paź 2009, 06:59
Postępowanie kwalifikacyjne
Jak długo może potrwać cała ta uroczystość? 2 godziny czy dłużej?
27 paź 2009, 07:59
zbulwersowana
Jak długo może potrwać cała ta uroczystość? 2 godziny czy dłużej?
Bez przesady. W 2 godziny to i ślubowanie złożysz i nieźle to uczcisz
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.
27 paź 2009, 17:43
Witam! Mam pytanie dot. postępowania w 2010 - czy ktoś wie coś na temat przyznawania dodatkowych punktów za kwalifikacje? Aktualne rozporządzenie wydaje się to pomijać, ale zawsze punktowane były dodatkowe kwalifikacje tj. drugi język certyfikowany, aplikacja prawnicza, doktorat etc. Czy w nowym rozporządzeniu przewiduje się punkty za takie rzeczy? Chodzi mi głównie o doktorat. Pozdrawiam
____________________________________ Bytów nie mnożyć, fikcyj nie tworzyć, tłumaczyć fakty jak najprościej.
28 paź 2009, 23:36
Dodatkowe punkty były kiedyś, kiedyś ... Od kilku lat już ich nie przyznają (nie pamiętam od kiedy, ale na pewno nie od kiedy postępowanie kwalifikacyjne prowadzi KSAP)
29 paź 2009, 00:39
Coś się ociągają z podaniem tej daty, jakby to była nie wiadomo jaka tajemnica. A ostatnia dekada listopada się zbliża...
01 lis 2009, 12:51
pablo8019
Coś się ociągają z podaniem tej daty, jakby to była nie wiadomo jaka tajemnica. A ostatnia dekada listopada się zbliża...
Dokładna data jeszcze nieznana, ale miejsce raczej tak:
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
01 lis 2009, 22:02
Data jeszcze może nie pewna, ale prawdopodobna: 26 lub 27 listopada, taką informację dostałam dzisiaj (2 listopada) z KPRM. Do zobaczenia.
02 lis 2009, 08:25
A dzwoniłaś tam? Pisałaś?
02 lis 2009, 08:56
Maila posłałam, dostałam NATYCHMIAST odpowiedź.
02 lis 2009, 10:09
Znamy już datę wielkiego dnia - 27 listopada godz. 12.00 Sala Kolumnowa KPRM. Do zobaczenia na mianowaniu
06 lis 2009, 07:42
High noon at friday
Eurydyka
Znamy już datę wielkiego dnia - 27 listopada godz. 12.00 Sala Kolumnowa KPRM.
Dzięki Eurydyko za info 27 listopada czyli piątek. Godz. 12.00 czyli w samo południe. Jak w westernie