Teraz jest 10 wrz 2025, 06:46

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2468 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117 ... 177  Następna strona
Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego 
Autor Treść postu
Znawca

REJESTRACJA30 sty 2012, 20:12

POSTY        272
Post Re: Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego
Elizabeta82 dziękuję za hasło :)
Materiały, które wczoraj ściągnęłam i które cudem zniknęły, zamieściłam ponownie :)

Prośba do osób korzystających z Forum - zwłaszcza do tych już mianowanych  :brawa:  - jeżeli posiadacie w wersji elektronicznej materiały, które mogą okazać się przydatne osobom, które podejmą trud nauki i przystąpią do egzaminu w przyszłym roku.. Jeżeli są to materiały z forum zebrane "do kupy" ;), ale także spoza niego - proszę prześlijcie je na naszą skrzynkę: urzednik.2013@wp.pl. Dla Was pewnie są one już zbyteczne, a dla nas - niezwykle cenne. Proszę i dziękuję  3mmsie--

11 wrz 2012, 12:38
Amator

REJESTRACJA12 mar 2012, 10:37

POSTY        11
A wczoraj wieczorem jeszcze wszystko było :/
To ja również ponownie uśmiechnę się o hasło.

Mam pytanie (zaznaczam, że nie "grzebałam" jeszcze zbyt dokładnie w waszych wcześniejszych dyskusjach, więc mogłam przegapić) czy próbowaliście wcześniej wymiany plików za pośrednictwem tych różnych wirtualnych dysków (nie przytaczam nazwy, by nie zostać posądzoną o reklamę czy coś  ;) ) czy ktoś się w nich orientuje itd. itp.? Może to by było jakieś wyjście zapobiegające kasowaniu plików przez "żartownisiów"?

11 wrz 2012, 12:43
Znawca

REJESTRACJA30 sty 2012, 20:12

POSTY        272
Alexlm                    

A wczoraj wieczorem jeszcze wszystko było :/
To ja również ponownie uśmiechnę się o hasło.

Mam pytanie (zaznaczam, że nie "grzebałam" jeszcze zbyt dokładnie w waszych wcześniejszych dyskusjach, więc mogłam przegapić) czy próbowaliście wcześniej wymiany plików za pośrednictwem tych różnych wirtualnych dysków (nie przytaczam nazwy, by nie zostać posądzoną o reklamę czy coś  ;) ) czy ktoś się w nich orientuje itd. itp.? Może to by było jakieś wyjście zapobiegające kasowaniu plików przez "żartownisiów"?

Chyba metoda ta nie była ani testowana ani stosowana. Zaletą skrzynki jest to, że - przynajmniej teoretycznie - wszystko jest w jednym miejscu, w miarę przejrzystym układzie. Nikt z nas chyba nie podejrzewał, że znajdą się wśród nas osoby niemiłe, żeby nie wyrazić tego bardziej dosadnie.

11 wrz 2012, 12:47
Amator

REJESTRACJA12 mar 2012, 10:37

POSTY        11
Niestety, jak to mawia mój brat "są ludzie, klamki i parapety.... " interpretacja dowolna  ;)
A chomik? Nie mówię o skanach książek itp., ale wymiana naszych własnych plików?
Wiem, że się czepiam  ;) Dobija mnie jednak chamstwo i złośliwość niektórych "człeków".

11 wrz 2012, 12:52
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA09 lip 2012, 07:07

POSTY        36
Byłam chyba zbyt ufna i podałam hasło kilku osobom. Wiem komu dzisiaj podałam ale nie wiem komu inni je dawali.
Jeśli mogę prosić o obecne hasło na PRV to bedę wdzięczna. Poprzednio wrzuciłam kilkanaście - wg mnie - cennych plików. Jesli jeszcze ich nie ma - to umieszcze. Dla dobra NAS WSZYSTKICH :D .
pozdrawiam

11 wrz 2012, 16:03
Specjalista

REJESTRACJA03 wrz 2012, 21:08

POSTY        329
zuzinska                    

Byłam chyba zbyt ufna i podałam hasło kilku osobom. Wiem komu dzisiaj podałam ale nie wiem komu inni je dawali.
Jeśli mogę prosić o obecne hasło na PRV to bedę wdzięczna. Poprzednio wrzuciłam kilkanaście - wg mnie - cennych plików. Jesli jeszcze ich nie ma - to umieszcze. Dla dobra NAS WSZYSTKICH :D .
pozdrawiam

Myślę, że tym osobom nie zależy na współpracy.....oj nieładnie, nieładnie  :nonono:

11 wrz 2012, 16:10
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA09 lip 2012, 07:07

POSTY        36
chyba tak. ale od rana odebrały wiadomości na PRV tylko 2 osoby.
ELIZABETA82 - zaraz podam info kto to - na PRV

11 wrz 2012, 16:14
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA23 lut 2010, 13:14

POSTY        15
elizabeta82                    

Kochani!
założyłam nowe konto urzednik_2013@wp.pl
proszę wrzucać tam materiały, hasło udostępnię na priv i może uda się nam uniknąć czyszczenia skrzynki.

Nie było mnie kilka dni, kiedy wróciłam niestety nie udało mi się wejść na skrzynkę. Czy coś się zmieniło? Czytam, że znowu jakaś zawierucha. Mogę liczyć na pomoc? :rolleyes: magg4@op.pl

11 wrz 2012, 16:41
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA28 kwi 2010, 18:57

POSTY        3
magg                    

elizabeta82                    

Kochani!
założyłam nowe konto urzednik_2013@wp.pl
proszę wrzucać tam materiały, hasło udostępnię na priv i może uda się nam uniknąć czyszczenia skrzynki.

Nie było mnie kilka dni, kiedy wróciłam niestety nie udało mi się wejść na skrzynkę. Czy coś się zmieniło? Czytam, że znowu jakaś zawierucha. Mogę liczyć na pomoc? :rolleyes: magg4@op.pl

Bardzo proszę o hasło do nowego konta:mpisarek@onet.eu

11 wrz 2012, 17:54
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA09 wrz 2012, 15:12

POSTY        7
Hay !
Ja odebrałam przed chwilą hasło , dzięki bardzo ! Nie zdażyłam jeszcze tam zajrzeć a już czytam ,że nie działa i jest nowe. Proszę o nowe , mama nadzieję ,że mi zaufacie, nic nie usunę. Mój adres malgosia37@poczta.onet.eu . Z góry dziękuje.

11 wrz 2012, 20:15
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA25 sie 2010, 10:37

POSTY        18
Witam
Bardzo proszę o nowe hasło do skrzynki na adres: magdusia841110@wp.pl
Z góry dziękuję
Pozdrawiam

12 wrz 2012, 06:35
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA31 sty 2012, 08:20

POSTY        21
Jeżeli jest nowe hasło to również poproszę o nowe hasło na adres barbarama11@wp.pl

12 wrz 2012, 06:54
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA21 maja 2009, 08:43

POSTY        10
Po wiadomości o limicie mianowań na 2013 r. nie zaglądnęłam nawet na forum, ani na skrzynkę. Dzisiaj patrze - i jakie zdziwienie! :o  Nie ma nic!
Jeżeli jest ktoś w posiadaniu nowego konta i hasła to proszę o przesłanie, przerzucę tam to co mam i co jeszcze udało mi się zdobyć. Pozdr. todoga@wp.pl

12 wrz 2012, 07:19
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA05 mar 2012, 14:40

POSTY        4
Też bardzo poproszę o adres i hasło do aktualnej skrzynki z materiałami. moj meil  kama77@wp.pl
dzięki

12 wrz 2012, 07:42
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 2468 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117 ... 177  Następna strona