Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego
Autor
Treść postu
Re: Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego
Witam! Czy ja również mógłbym dołączyć do próśb?;-) darek.tl@wp.pl
18 kwi 2012, 12:18
Wysłałam materiały do wszystkich ze 117 strony tego tematu. Przesyłajcie dalej. Aha, jeszcze jedno. Ja tego nie wiedziałam a moze komuś ta wiedza się przyda. Materiały są dość duże (ok 50MB) więc nie na każdą skrzynkę dochodzą. Wiem z doświadczenia , że nie dochodzą na gmail.com. Raczej dochodzą za to na skrzynki na o2.pl i interia.pl Pozdrawiam
18 kwi 2012, 15:10
edyta850
Wysłałam materiały do wszystkich ze 117 strony tego tematu. Przesyłajcie dalej. Aha, jeszcze jedno. Ja tego nie wiedziałam a moze komuś ta wiedza się przyda. Materiały są dość duże (ok 50MB) więc nie na każdą skrzynkę dochodzą. Wiem z doświadczenia , że nie dochodzą na gmail.com. Raczej dochodzą za to na skrzynki na o2.pl i interia.pl Pozdrawiam
Mam propozycję: może by tak założyć jakiegoś maila, np na wp.pl, gdzie by umieścić te pliki z materiałami. Login i hasło do tego konta można udostępnić tutaj i każdy mógłby tam wejść i sobie ściągnąć. Co wy na to?
18 kwi 2012, 21:30
Dobra myśl! Podjęłabyś się tego? Mam jakieś materiały, mogę udostępnić
19 kwi 2012, 06:55
Mogę się tego podjąć. Nikt nie ma nic przeciwko? Na ewentualne głosy sprzeciwu czekam dziś do wieczora. Jeżeli nikt nie będzie miał uwag, to jutro założę skrzynkę i podam tutaj namiary na nią.
Zgodnie z obietnicą skrzynka została założona. Założyłam ją na wp.pl login: materialy_um hasło: mianowanie2012
Ponieważ na pewno nie uda nam się uniknąć spamu zapychającego skrzynkę więc proponuję materiały umieszczać w folderze "robocze". Ja już umieściłam to co mam. Aha, dla uniknięcia dublowania materiałów proponuję w temacie wiadomości wpisywać nazwę pliku, który załączamy. Domyślam się, że wiele osób ma materiały w pliku o nazwie "materiały cytrynka" więc nie ma sensu ich wrzucać wielokrotnie. No to miłej nauki. Pozdrawiam.
Ponieważ pojawiły się wątpliwości dotyczące umieszczania pism w folderze "robocze" więc wyjaśniam: miałam na myśli po prostu tworzenie wiadomości roboczych (tzn tworzenie na tej skrzynce nowych wiadomości i zapisywanie ich w folderze robocze). Jeżeli jednak jest to problem to po prostu można wysyłać swoje wiadomości(ze swojej skrzynki) na ten adres i wtedy będą one w otrzymanych. Nie ma problemu. Po prostu nie chciałam żeby trzeba było przesiewać wiadomości przez spam, który na pewno z czasem pojawi się w "otrzymanych". Nie roszczę sobie żadnych praw własności do tej skrzynki Ja ją tylko stworzyłam, zasady korzystania to kwestia do ustalenia.
Ostatnio edytowano 20 kwi 2012, 09:07 przez edyta850, łącznie edytowano 1 raz
20 kwi 2012, 08:42
Dzięki, Edyta! Coś podesłałam, jest w odebranych. Może się komuś przyda.
20 kwi 2012, 09:35
Może ktoś mógłby podesłać coś i mnie? Będę wdzięczna, gdyż powoli tracę nadzieję, że to ogarnę... Mail: monika1413@interia.pl
21 kwi 2012, 12:05
dwa posty wyżej masz namiary na skrzynkę wp, z której możesz pobrać materiały
21 kwi 2012, 15:51
Po naprawdę zbyt długiej, uważnej lekturze wszystkich postów w tym wątku zastanawiam się, czy posta z doskonałym pomysłem, a w szczególności tego posta o dokonanej realizacji naprawdę genialnego pomysłu o utworzeniu skrzynki nie dać na początek wątku. Wcześniejsze linki są już puste i chyba nie ma sensu, żeby się ktoś przedzierał 118 stron, żeby na tej 118 odkryć to CUDO, które jest jednoczesnie takie proste, że aż dziwi, że w poprzednich latach nikt na to nie wpadł.
21 kwi 2012, 17:12
Dosłałam (na adres na wp.pl) książkę z testami IQ oraz znalezione w sieci jakby wykłady o nauce administracji może się komuś przyda. Pozdrawiam.
21 kwi 2012, 21:45
uzytkownik12345
Po naprawdę zbyt długiej, uważnej lekturze wszystkich postów w tym wątku zastanawiam się, czy posta z doskonałym pomysłem, a w szczególności tego posta o dokonanej realizacji naprawdę genialnego pomysłu :brawa: o utworzeniu skrzynki nie dać na początek wątku. Wcześniejsze linki są już puste i chyba nie ma sensu, żeby się ktoś przedzierał 118 stron, żeby na tej 118 odkryć to CUDO, które jest jednoczesnie takie proste, że aż dziwi, że w poprzednich latach nikt na to nie wpadł.
Wow, dzięki
21 kwi 2012, 21:52
Witajcie!
Jestem tu nowa. Mam uprzejmą prośbą o wskazanie, czy gdzieś mogę znaleźć syntetyczny zbiór materiałów przygotowujących do egzaminu, tak abym nie musiała przegladać wszystki postów. Wiem, że utworzona została skrzynka, na której póki co zostały zamieszczone przede wszystkim książki z testami:-) Bardzo dziękuję! Skorzystam! Najbardziej mi zależy na przykładowych testach jakie pojawiły się na testach umiejętności w latach poprzednim, to moje pierwsze podejście...więc proszę o zrozumienie:-)
basianka
Witam wszystkich którzy poszukują wiedzy, Jeżeli brakuje Wam np. testów na inteligencję Mensy, lub też poszukujecie "rozkosznej" książki Lecha Pijanowskiego "Rozkosze łamania głowy" to mogę wam przesłać je w wersji elektronicznej.
Bardzo proszę o przesłanie tej "rozkosznej" książki. Będę niestety kolejny raz podchodzić do tego całkowicie "nierozkosznego" egzaminu......