Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego
Autor
Treść postu
Gimnastyka umysłu
Ja również chciałam podziękować wszystkim, którzy w największym, większym lub mniejszym stopniu przyczynili się do powstania, rozwijania, trwania tego wątku. To forum tak naprawdę dało mi podstawową bazę do poważnego myslenia o podejściu do egzaminu. A teraz wiem też, że w baaardzo dużej mierze pozwoliło ukończyć całe to postępowanie z takim dobrym wynikiem.
Bardzo serdecznie dziękuję i postaram się przed kolejnym egzaminem służyć w miarę możliwości kolejnym forumowiczom.
17 sie 2010, 21:17
Gimnastyka umysłu
madzianna1
Jeszcze raz gratuluję wszystkim którzy zdali, ale zwłaszcza Wam kochane dziewczynki
Czy Wy wiecie, że ja z myślą o przyszłorocznym egzaminie już zakupiłam słynną książkę Pijanowskiego - Rozkosze łamania głowy?
Madzianno, ja się zaopatrzyłam w Mensę Nie pozostaje nam nic innego jak spożytkować nowe nabytki na Forum
____________________________________ Bytów nie mnożyć, fikcyj nie tworzyć, tłumaczyć fakty jak najprościej.
17 sie 2010, 21:59
Gimnastyka umysłu
alesandra4
Nie bój nic, damy radę
Trzymam Cię za słowo. Robaczku, nie oddawaj pałeczki, jest Twoja i możesz nadal nią wywijać Wchodzisz w to?
17 sie 2010, 22:06
Gimnastyka umysłu
robaczek1
madzianna1
Jeszcze raz gratuluję wszystkim którzy zdali, ale zwłaszcza Wam kochane dziewczynki
Czy Wy wiecie, że ja z myślą o przyszłorocznym egzaminie już zakupiłam słynną książkę Pijanowskiego - Rozkosze łamania głowy?
Madzianno, ja się zaopatrzyłam w Mensę Nie pozostaje nam nic innego jak spożytkować nowe nabytki na Forum
Dokładnie tak Chętnie pomogę.
I dzięki Robaczku za miłe slowa.
Do zobaczenia Już się nie mogę doczekać.
17 sie 2010, 22:25
Gimnastyka umysłu
Witam wszystkich. Należę do tych którzy znów będa startowali. Prosze o tytuły książek do "gimnastyki umysłu" bo niestety to było gwoździem do trumny w moim przypadku oraz tabelki. Prosze o listę oraz może linki gdzie mozna kupic ksiązki.
a może ktoś ma scany ?? pozdrawiam K
18 sie 2010, 06:34
Gimnastyka umysłu
kosmos
Witam wszystkich. Należę do tych którzy znów będą startowali. proszę o tytuły książek do "gimnastyki umysłu" bo niestety to było gwoździem do trumny w moim przypadku oraz tabelki. proszę o listę oraz może linki gdzie mozna kupic ksiązki.
a może ktoś ma scany ?? pozdrawiam K
aniazwawy1@wp.pl oferowała stronę wcześniej, już ją mam, to mogę przesłać, tylko e-mail poproszę I w ogóle wszystko co mam
a co poleciśz oprócz tego - jakie tytuły, pozycje do "gimnastyki umysłu" pozdrawiam
18 sie 2010, 06:54
Postępowanie kwalifikacyjne
kasiak
Witam.Jakoś zdałam,ale nie zmieściłam się w limicie.Jak czytam to wszystko co piszecie, to idzie się załamać, tym bardziej,że się dużo uczyłam.Dopiero teraz jak zaczęłam czytać to wszystko,dotarła do mnie moja porażka. Mam wielką prośbę do tych co zdali o materiały, które pozwoliły Wam to zdać na adres:kasiek05@tlen.pl. Wielkie dzięki.
Witam, przyłączam się do Kasiak , też mam skromna prośbę do tych co zdali o materiały na priv
18 sie 2010, 07:04
krioterapia
Adaneta, trzymam Cię za słowo! Tym razem zabrakło mi szczęścia ale mam go w życiu bardzo dużo więc nie wpadłam w czarną rozpacz. Walczę za rok. Jaask, egzamin zdany ale godzina między testami raczej zmarnowana. A w ogóle muszę się podszkolić z obsługi komputera. Wezmę kilka "korków" u syna.
Adres e-mail na pw poproszę, wyślę wszystko co posiadam, tylko za jakiś czas, bo pewnie pójdę na zasłużony urlop na trochę
18 sie 2010, 07:08
Ja też przyłączam się do prośby o materiały do szczęśliwców, którzy zdali, szczególnie materiały z testu na inteligencję, bo wyraźnie mam do niego pecha:( Mój adres: rene304@interia.pl, z góry bardzo dziękuję:)
Jeśli ktoś wyraża taką chęć mogę przesłać w PDF książkę z testami IQ. Do poćwiczenia umysłu przed egzaminem.
Bardzo poproszę o wszelkie materiały kocioar @ o2.pl
18 sie 2010, 07:29
Gimnastyka umysłu
Drogi Nadirze! W związku z licznymi prośbami o materiały - ja mam prośbę do Ciebie, mogłabym Ci podesłać to co mam, a Ty byłbyś tak uprzejmy i wrzucił to na serwer do zładowania dla wszystkich?Dziękuję
____________________________________ Bytów nie mnożyć, fikcyj nie tworzyć, tłumaczyć fakty jak najprościej.
18 sie 2010, 07:45
też mam gorącą prośbę o materiały, szczególnie na test umiejętności - zeszytowiec@interia.pl z góry dziękuję:)