Teraz jest 04 wrz 2025, 04:11

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11747 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 840  Następna strona
Postępowanie kwalifikacyjne 
Autor Treść postu

REJESTRACJA07 maja 2006, 11:23

POSTY        3506

LOKALIZACJAWielkopolska

witajcie i pomóżcie :)
...

Na początek proponuję zapoznanie się z regulaminem forum ( jak byś miał problem z czasem, to chociaż pkt 16 ).
Będzie to dobra wprawka przed egzaminem.
( Twoją prośbę przeniosłem w należne jej  miejsce ) :piwo:

20 kwi 2008, 19:30
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA09 gru 2007, 19:50

POSTY        27

Życzę powodzenia na egzaminie. Ja już mam go za sobą - jestem urzędnikiem sc. Jeśli zdacie i dostaniecie mianowanie musicie liczyć się z tym, że niektórzy nie będą mogli znieść tego, że macie dodatek (a przecież nie robicie nic więcej niż inni!). "Wycieczki"  na skargę do dyrekcji, tych którym się nie udało zdać lub nawet nie spróbowali zdać, są u nas na porządku dziennym. Już nie mówiąc o tym co się dzieje, jesli ktoś mógły awansować na następny stopień....
To taka łyżka dziegciu....
Mimo wszystko życzę powodzenia. Może jeśli będzie nas więcej, to zaczną nas traktować normalnie.
Pozdrawiam

no tak liczę się z tym, ponieważ atmosfera na dziś jest w pracy raczej niezbyt ciekawa , ale najpierw zadowolę się dodatkiem, a później będę myśleć co dalej...jeśli chodzi o "docenianie" mianowanych, to u nas jedyna dziewczyna mająca mianowanie i będąca pracownikiem (bo pozostali to kierownicy), w ramach wyróżnienia często zastępuje panią w sekretariacie, natomiast w innych urzędach moi koledzy od razu po otrzymaniu mianowania dostali awanse na stanowiska kierownicze bądź samodzielne...no cóż profesjonalizm widać gołym okiem....

21 kwi 2008, 14:09
Zaawansowany

REJESTRACJA30 paź 2007, 17:28

POSTY        41
[mam pytanie, a jak wygląda egzamin z języka?? Zagadnienia ogólne czy ekonomiczne? Znacie link do stonki z poprzednimi testami??

21 kwi 2008, 19:09
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA14 gru 2006, 18:02

POSTY        136

[mam pytanie, a jak wygląda egzamin z języka?? Zagadnienia ogólne czy ekonomiczne? Znacie link do stonki z poprzednimi testami??

Egzaminu z języka jako takiego nie ma. Ty sam indywidualnie zdobywasz jeden z cerytfikatów ujętych w rozporządzeniu. No chyba że posiadasz dyplom zagranicznej uczelni. Dla pewności sprawdź jeszcze w rozporządzeniu. Pozdrawiam

21 kwi 2008, 19:12
Zaawansowany

REJESTRACJA30 paź 2007, 17:28

POSTY        41
a możesz podac jakies na miary na to rozprządzenie? z góry dziekuję

juz mam dzieki, przydają sie nie raz google  :brawa:

21 kwi 2008, 19:38
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA12 lip 2007, 17:20

POSTY        15
Witam dzisiaj wypełniałem formularz zgłoszeniowy do postępowania na 2008 rok w prawym dolnym rogu zgłoszenia, jest napisane że to jest zgłoszenie około nr 1600, czy ktoś z was rejestrował się w ciągu ostatnich kilku dni na tej stronie i może potwierdzić , że jest już około 1600 chętnych na egzamin w tym roku a może się mylę ?

26 kwi 2008, 14:30
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA09 gru 2007, 19:50

POSTY        27

Witam dzisiaj wypełniałem formularz zgłoszeniowy do postępowania na 2008 rok w prawym dolnym rogu zgłoszenia, jest napisane że to jest zgłoszenie około nr 1600, czy ktoś z was rejestrował się w ciągu ostatnich kilku dni na tej stronie i może potwierdzić , że jest już około 1600 chętnych na egzamin w tym roku a może się mylę ?

ja sie rejestrowałam ponad miesiąc temu i miałam nr ok. 1300

27 kwi 2008, 18:54
Amator

REJESTRACJA02 lip 2007, 07:58

POSTY        21
To aż tyle chętnych, a limit 1000. Czyli wracają  te czasy...

30 kwi 2008, 20:15
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA14 gru 2006, 18:02

POSTY        136

To aż tyle chętnych, a limit 1000. Czyli wracają  te czasy...

Nie martwcie się nie ma aż tylu chętnych. Moim zdaniem ten system nadaje numery kolejno począwszy od zeszłorocznego postępowania- bo wtedy po raz pierwszy użyto tego sposobu zgłoszenia się do postępowania. W zeszłym ropku brałem udział i miałem numer ok 400 z groszami a wiadomo, że chętnych było ponad 800 osób więc skoro teraz zarejestrowano nr 1600 to liczba przystepujących będzie podobna. Ale nawet gdyby była wyższa to nie przypuszczam, żeby zdało 1000 osób. Wystarczy porównać zeszłoroczne wyniki zdało tylko 20%. Więc lepiej w ogóle nie patrzeć na liczbę osób zdających tylko zabrać się do ostrej nauki.

01 maja 2008, 17:53
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA13 paź 2007, 23:08

POSTY        18
a macie link z testami na inteligencję lub testami bardzo podobnymi to tych, które występują na danym teście..., z góry dziękuję ;) :brawa:

02 maja 2008, 10:01
Zawodowiec

REJESTRACJA22 paź 2006, 15:04

POSTY        3146

LOKALIZACJAsamo centrum (no prawie)

a macie link z testami na inteligencję lub testami bardzo podobnymi to tych, które występują na danym teście..., z góry dziękuję ;) :brawa:

www.allegro.pl. Jest kilka ciekawych pozycji (przez małe po). Poszukam czegoś jak troszkę wytrzeźwieję i podam autorów. Najlepiej szukaj książek szefów MENS-y, ale nie nie testów do MENS-y! Te wystrasza każdego normalnego zjadacza ogórków. UWAGA!!! czasem w takich książkach zdążają się błędy!!!!

02 maja 2008, 19:51
Amator
Własny awatar

POSTY        18
:mur: znam te ksiżki, niestety na postępowaniu kwalifikacyjnym testy są dużo trudniejsze i te książki nic nie dają... :mur:

03 maja 2008, 20:46
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA20 paź 2006, 20:09

POSTY        156

LOKALIZACJAz dołu mapy

:mur: znam te ksiżki, niestety na postępowaniu kwalifikacyjnym testy są dużo trudniejsze i te książki nic nie dają... :mur:

Hm.... wiesz... po prostu może pojedź i zdaj??? Na tym forum jest taka opcja że tam się normalnie jedzie i zdaje (tzn... że ma się tam coś załatwiome :) :) :) życzę szczęścia

03 maja 2008, 22:10
Amator
Własny awatar

POSTY        18

04 maja 2008, 10:48
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 11747 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 840  Następna strona