no i ja też się zbieram trzymajcie się wszyscy i nie zasłaniajcie za bardzo swoich prac Zasadzam wszystkim na szczęście porządnego kopniaka... Powodzenia
02 lip 2010, 11:37
Gimnastyka umysłu
fajnie byłoby się spotkać, choć nieukrywam, że najchętniej w grudniu
a może pod EXPO kredą na chodniku napisać SKARBOWCY i wtedy się wszyscy zejdziemy?
pozdrawiam i wszystkim z forum życzę powodzenia
02 lip 2010, 11:42
Gimnastyka umysłu
tez wszystkim powodzenia, Nadir jeszcze raz dzieki
02 lip 2010, 11:43
Gimnastyka umysłu
madzianna1
a może pod EXPO kredą na chodniku napisać SKARBOWCY i wtedy się wszyscy zejdziemy?
my i te 300 osób co nas podglądało
02 lip 2010, 11:53
Gimnastyka umysłu
o i jeszcze w czarny pisać trzeba się zaopatrzyć
02 lip 2010, 12:44
Gimnastyka umysłu
Będzie gorąco!! Mimo tej przymysłowej klimy co wyziębi wszystko na kość! Ja przyjadę w ostaniej chwili. Nie ma co sie nakręcać pod EXPO przed czasem , bo okolica nie ciekawa .! Fajnie było przez te kilka miesięcy na forum.
02 lip 2010, 14:05
Gimnastyka umysłu
o rany, jaka cisza, chyba wszyscy już ruszyli w kierunku Warszawy... brakuje mi tej wrzawy na forum
my i te 300 osób co nas podglądało
Dzięki za wspaniałą atmosferę i poświecenie czasu. Wiem, że wszyscy aktywni osiągną cel w postaci mianowania. Pozdrawiam i dziękuję (jedna z obserwatorów )
02 lip 2010, 17:13
Gimnastyka umysłu
agat15
Dzięki za wspaniałą atmosferę i poświecenie czasu. Wiem, ze wszyscy aktywni osiągną cel w postaci mianowania. Pozdrawiam i dziękuję(jedna z obserwatorów )
obyś miała rację, tylko że to jest życie, a ono bywa nieprzywidywalne
powodzenia
02 lip 2010, 17:28
Gimnastyka umysłu
Adaneta
o rany, jaka cisza, chyba wszyscy już ruszyli w kierunku Warszawy... brakuje mi tej wrzawy na forum
Nie wszyscy, nie wszyscy! Wyruszam tuż przed północą. Ale jestem pełen wątpliwości
już za późno na wątpliwości, trzeba stawić temu czoła
02 lip 2010, 18:15
Gimnastyka umysłu
Adaneta
już za późno na wątpliwości, trzeba stawić temu czoła
Czoła to ja stawię. Jestem tylko pełen wątpliwości którą koszulkę założyć. Czy tę niebieską z napisem z przodu "Przebrała się miarka" a z tyłu "Głosuję na Jarka"? Czy tę drugą zieloną: z tyłu "Przebrała się miarka" z przodu "Głosuję na Jarka"
____________________________________ Videtur et hoc mihi Platforninem non debere esse Poza tym uważam że Platformę należy zniszczyć /Katon starszy/
02 lip 2010, 18:23
Gimnastyka umysłu
Badman
Adaneta
Czoła to ja stawię. Jestem tylko pełen wątpliwości którą koszulkę założyć. Czy tę niebieską z napisem z przodu "Przebrała się miarka" a z tyłu "Głosuję na Jarka"? Czy tę drugą zieloną: z tyłu "Przebrała się miarka" z przodu "Głosuję na Jarka"
weź dwie
jedną założysz na test umiejętności, druga na test wiedzy
02 lip 2010, 18:26
Gimnastyka umysłu
I będziesz miał problem z głowy ja tuz po północy wyruszam, połamania pisaków