To w końcu, która odpowiedz jest poprawna na pytanie 81. Kto dokona mianowania urzędników służby cywilnej w 2009 roku?
Nie wiem kto dokona, ale na szkoleniu z BIP na którym byłam powiedziane zostało, że wydruk ze strony BIP jest uznawany za dowód przez każdy sąd...
23 lip 2009, 12:09
Postępowanie kwalifikacyjne
Coż tak długo ten plik załączają..?
23 lip 2009, 12:11
a wyników jak nie było tak nie ma
23 lip 2009, 12:11
Ivka
To w końcu, która odpowiedz jest poprawna na pytanie 81. Kto dokona mianowania urzędników służby cywilnej w 2009 roku?
Nie wiem kto dokona, ale na szkoleniu z BIP na którym byłam powiedziane zostało, że wydruk ze strony BIP jest uznawany za dowód przez każdy sąd...
Ale tam nie pisze w którym roku, a w pytaniu było konkretnie: w 2009.... Ale kto zaznaczył a) Szef Służby Cywilnej będzie mógł (w razie czego) odwoływać się
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
23 lip 2009, 12:12
Obawiam się, że ktoś go zapomniał podpiąć i zakończył pracę z poczuciem dobrze spełnionego obowiązku
23 lip 2009, 12:13
Mnie jakieś cuda wychodza na tej stronie a Wam?
23 lip 2009, 12:14
Ivka
Obawiam się, że ktoś go zapomniał podpiąć i zakończył pracę z poczuciem dobrze spełnionego obowiązku
Może ma mecz z Premierem o 14-tej?...
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
23 lip 2009, 12:15
zdałam, jak zamieścić plik
23 lip 2009, 12:16
Nadir powiedz jej JAK ZAMIESCIC TEN CHOLERNY PLIK!!!!!!
23 lip 2009, 12:18
pyza
zdałam, jak zamieścić plik
A ja go nie widzę!!! Zrób: Plik > Zapisz jako...
23 lip 2009, 12:21
U mnie porażka widzę tylko BIP z linkami i nie mogę wejść ...litości zamieście jakoś ten plik tutaj ...zaraz osiwieję w kilka minut...pleeease!