Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
30 cze 2010, 22:47
Gimnastyka umysłu
89=22
było już coś kiedyś podobnego...chyba odp. C nie pasuje
cyfry rzymskie, dodajemy kreski, czy tak Nadirku?
owszem, 93-5 to na pewno b
115-18na pewno 1
Ostatnio edytowano 30 cze 2010, 22:52 przez Adaneta, łącznie edytowano 3 razy
30 cze 2010, 22:47
Gimnastyka umysłu
Adaneta
89=22
było już coś kiedyś podobnego...chyba odp. C nie pasuje
cyfry rzymskie, dodajemy kreski, czy tak Nadirku?
owszem, 93-5 to na pewno b
wielka jesteś, w życiu bym nie wpadła
30 cze 2010, 22:51
Gimnastyka umysłu
katkow75
Adaneta
89=22 było już coś kiedyś podobnego...chyba odp. C nie pasuje cyfry rzymskie, dodajemy kreski, czy tak Nadirku? owszem, 93-5 to na pewno b
wielka jesteś, w zyciu bym nie wpadła
poczekaj z chwaleniem, może to nieprawda, znaczy prawda, ale klucz inny
30 cze 2010, 22:53
Gimnastyka umysłu
Nie wiem jak Wam, ale mi już pęka głowa od tych łamigłówek..mam już dość ustaw, terminów z UZP i wszystkich innych nikomu nie potrzebnych bzdetów..jak to wszystko ma uczynić mnie lepszym pracownikiem administracji rządowej?Co najwyżej CIUT lepiej opłacanym, zaczynam się zastanawiać czy warto.Przestałam się stresować, tłumacząc sobie, że co ma być to będzie. Koniec, idę na egzamin na luzika. A po egzaminie świętuję! I nie ubiorę się w biało-czarny mundurek, o nie!
____________________________________ Bytów nie mnożyć, fikcyj nie tworzyć, tłumaczyć fakty jak najprościej.
30 cze 2010, 22:54
Gimnastyka umysłu
robaczek1
Nie wiem jak Wam, ale mi już pęka głowa od tych łamigłówek..mam już dość ustaw, terminów z UZP i wszystkich innych nikomu nie potrzebnych bdetów..jak to wszystko ma uczynić mnie lepszym pracownikiem administracji rządowej?Przestałam się stresować, tłumacząc sobie, że co ma być to będzie. Koniec, idę na egzamin na luzika. A po egzaminie świętuję! I nie ubiorę się w biało-czarny mundurek, o nie!
a w jaki? biało-czerwony?
30 cze 2010, 22:55
Gimnastyka umysłu
O kurczę, pies jeszcze nie był na spacerze! Dobranoc, do jutra.....jak śpiewali Starsi Panowie Dwaj
30 cze 2010, 22:57
Gimnastyka umysłu
robaczek1
Nie wiem jak Wam, ale mi już pęka głowa od tych łamigłówek..mam już dość ustaw, terminów z UZP i wszystkich innych nikomu nie potrzebnych bzdetów..jak to wszystko ma uczynić mnie lepszym pracownikiem administracji rządowej?Co najwyżej CIUT lepiej opłacanym, zaczynam się zastanawiać czy warto.Przestałam się stresować, tłumacząc sobie, że co ma być to będzie. Koniec, idę na egzamin na luzika. A po egzaminie świętuję! I nie ubiorę się w biało-czarny mundurek, o nie!
Brawo. Doszedłem do identycznych wniosków. To jest Nas dwoje :)
30 cze 2010, 23:06
Gimnastyka umysłu
Adaneta
89=22
było już coś kiedyś podobnego...chyba odp. C nie pasuje cyfry rzymskie, dodajemy kreski, czy tak Nadirku? owszem, 93-5 to na pewno b 115-18na pewno 1
Wyjaśnij mi proszę - jako osobie nie kwalifikującej się nawet do przedsionka Mensy - to pierwsze zadanie od Nadira bardziej łopatologicznie - bo ja nadal tego nie ogarniam
30 cze 2010, 23:12
Gimnastyka umysłu
jaask
Wyjaśnij mi proszę - jako osobie nie kwalifikującej się nawet do przedsionka Mensy - to pierwsze zadanie od Nadira bardziej łopatologicznie - bo ja nadal tego nie ogarniam
Odpowiedzi podam wieczorem, aby innym dać szansę. A na razie kolejne zadanie z poziomu 12:
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.