I ja przeczytałam ratyfikacja i nie wiedziałam o co kaman Ale wiecie co, lubię te nasze spotkania na forum, to jedyna dobra "rzecz" która mnie spotkała w czasie tych wszystkich przygotowań..
Ostatnio edytowano 30 cze 2010, 21:27 przez Zima123, łącznie edytowano 1 raz
30 cze 2010, 21:22
Gimnastyka umysłu
no to pięknie się zaczyna jak my już w tej chwili mamy problem z przeczytaniem i zrozumieniem pytania
30 cze 2010, 21:25
Gimnastyka umysłu
A mi się skojarzyło z olejem. Rektyfikowanym. Pora TAM chyba jechać. Komórką sobie zrobić zdjęcie przed wejściem... Znajomym i rodzinie posłać...
30 cze 2010, 21:27
Gimnastyka umysłu
Jest już późno, to dlatego nam się wszystko myli.. Ja już zmykam, jutro też jest dzień!
30 cze 2010, 21:29
Gimnastyka umysłu
jestem jak najbardziej za i popieram koleżankę. Może jutro pójdzie nam lepiej
30 cze 2010, 21:31
Gimnastyka umysłu
No ale na zakończenie jeszcze pytanko. Rada Służby Cywilnej jest organem opiniodawczo-doradczym działającym przy: 1.Prezesa RM 2. RM 3. Szefa Służby Cywilnej 4. żadna z odp.
30 cze 2010, 21:39
Gimnastyka umysłu
wiem wiem wiem przy prezesie rady ministrów
30 cze 2010, 21:50
Gimnastyka umysłu
A ja żałuję że tak późno się właczyłam bo są to najfajniesze chwile jakie kojarzą mi się z przygotowaniami do tego egzaminu. Tak naprawdę to już wcale nie chce mi się go zdawać.
30 cze 2010, 22:08
Gimnastyka umysłu
krioterapia
A ja żałuję że tak późno się włączyłam bo są to najfajniejsze chwile jakie kojarzą mi się z przygotowaniami do tego egzaminu. Tak naprawdę to już wcale nie chce mi się go zdawać.
Cygan dla zabawy dał się nawet powiesić!
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
30 cze 2010, 22:11
Gimnastyka umysłu
krioterapia
A ja żałuję że tak późno się właczyłam bo są to najfajniesze chwile jakie kojarzą mi się z przygotowaniami do tego egzaminu. Tak naprawdę to już wcale nie chce mi się go zdawać.
hi, hi, aż mi głupi dowcip przychodzi do głowy, że możemy to za rok powtórzyć
30 cze 2010, 22:20
Gimnastyka umysłu
krioterapia
a ja to bym chciała iść już jutro i mieć z głowy, a jeszcze ten dojazd, ten tłum, odliczanie itp. idę spać, dobranoc
ojej jaki śmieszny uśmieszek i tak na forum skarbowców dają takie coś, szok
30 cze 2010, 22:27
Gimnastyka umysłu
3 zadania, 3 poziomy. Poziom 9, 10 i 11 w 20-stopniowej skali trudności:
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
30 cze 2010, 22:29
Gimnastyka umysłu
Adaneta
krioterapia
hi, hi, aż mi głupi dowcip przychodzi do głowy, że możemy to za rok powtórzyć
Mnie tez przychodzi głupi pomysł do głowy, ze może w przyszłym roku mogłybysmy doradzać tym co będą zdawać???? Fajny ten uśmieszek ale chyba tylko po 22.00?
30 cze 2010, 22:35
Gimnastyka umysłu
katkow75
a ja to bym chciała iść już jutro i mieć z głowy, a jeszcze ten dojazd, ten tłum, odliczanie itp.
idę spać, dobranoc
ojej jaki śmieszny uśmieszek i tak na forum skarbowców dają takie coś, szok
[/quote] Dobranoc
____________________________________ Videtur et hoc mihi Platforninem non debere esse Poza tym uważam że Platformę należy zniszczyć /Katon starszy/
Ostatnio edytowano 30 cze 2010, 22:38 przez Badman, łącznie edytowano 1 raz