No i co, nie lepiej się zrobiło? Jak się człowiek troszkę pośmieje, to się lepiej dotleni A nie wiem, czy wiecie, że minuta śmiechu przedłuża życie o...... 1 godzinę A do egzaminu jeszcze tych godzinek troszkę zostało i obyśmy zdrowi (zwłaszcza na umyśle) i cali do niego dotrwali!
30 cze 2010, 18:59
Gimnastyka umysłu
skarbenka
No i co, nie lepiej się zrobiło? Jak się człowiek troszkę pośmieje, to się lepiej dotleni A nie wiem, czy wiecie, że minuta śmiechu przedłuża życie o...... 1 godzinę A do egzaminu jeszcze tych godzinek troszkę zostało i obyśmy zdrowi (zwłaszcza na umyśle) i cali do niego dotrwali!
po tej kociej historii miłosnej to się turlałam ze śmiechu dzięki, dzięki, dzięki
30 cze 2010, 19:03
Gimnastyka umysłu
A ja myślałam że z tym wędrującym cyrkiem to jakieś jaja są.. A te koty to są the best
30 cze 2010, 19:37
Gimnastyka umysłu
3CIT- może podasz rozwiązania do Twoich matryc Ravena, co? Moje propozycje: 1-5 2-5 29-E 32-E 33-E 34-E 35-C 36- 37- 38-F
30 cze 2010, 20:08
Gimnastyka umysłu
Teraz poważniejsze pytanie
Rektyfikacja postanowień i decyzji administracyjnych a) służy stronom postępowań, których sąd nie dopuścił do udziału w postępowaniu b) wydawanie postanowień wiążących się z wydaniem decyzji c) usunięcie wad nieistotnych np. poprzez uzupełnienie d) żadne z powyższych
30 cze 2010, 20:14
Gimnastyka umysłu
skarbenka
Rektyfikacja postanowień i decyzji administracyjnych a) służy stronom postępowań, których sąd nie dopuścił do udziału w postępowaniu b) wydawanie postanowień wiążących się z wydaniem decyzji c) usunięcie wad nieistotnych np. poprzez uzupełnienie d) żadne z powyższych
dla mnie żadne z powyższych, ale ja słaba jestem i niczego nie jestem pewna
30 cze 2010, 20:27
Gimnastyka umysłu
katkow75
skarbenka
dla mnie żadne z powyższych, ale ja słaba jestem i niczego nie jestem pewna
rektyfikacja (wyczytałam ) to sprostowanie, czy uzupełnienie w to wchodzi???
30 cze 2010, 20:29
Gimnastyka umysłu
jak dla mnie to odpowiedz D
30 cze 2010, 20:30
Gimnastyka umysłu
3cit
zad. 1 Którą liczbę należy wstawić w miejsce znaku zapytania, by trzecia para pasowała do dwóch pierwszych ? 13 - 25 7 - 13 20 - ?
39 druga liczba to podwojona pierwsza pomniejszona o 1 ...
3cit
zad.2 Którą liczbę należy wstawić w miejsce znaku zapytania, by trzecia para pasowała do dwóch pierwszych ? 27 - 3 1/8 - 1/2 8 - ?
2 brakująca liczba jest pierwiastkiem 2 stopnia z pierwszej
3cit
zad. 3 Którą liczbę należy wstawić w miejsce znaku zapytania, by trzecia para pasowała do dwóch pierwszych ? 18 - 8 44 - 21 49 - ?
23,5 druga liczba jest połową pierwszej pomniejszoną o jeden
3cit
zad. 4 Którą liczbę należy wstawić w miejsce znaku zapytania, by trzecia para pasowała do dwóch pierwszych ? 12 - 42 31 - 26 62 - ?
____________________________________ Czy przyszła pierwsza dama będzie sikać do kuwety ??? Okaże się wkrótce ...
30 cze 2010, 20:38
Gimnastyka umysłu
skarbenka
Rektyfikacja - uzupełnienie lub sprostowanie elementów decyzji administracyjnej lub orzeczenia.
Zgodnie z art. 111 kodeksu postępowania administracyjnego strona może w terminie czternastu dni od doręczenia lub ogłoszenia decyzji zażądać jej uzupełnienia co do rozstrzygnięcia bądź co do praw odwołania, wniesienia w stosunku do decyzji powództwa do sądu powszechnego lub skargi do sądu administracyjnego albo sprostowania zamieszczonego w decyzji pouczenia w tych kwestiach. W takiej sytuacji terminy dla strony do wniesienia odwołania, powództwa lub skargi biegną od dnia doręczenia jej odpowiedzi.
Wg mnie odp. c ale gdybym nie miała googli ....to
30 cze 2010, 20:44
Gimnastyka umysłu
krioterapia
skarbenka
Rektyfikacja - uzupełnienie lub sprostowanie elementów decyzji administracyjnej lub orzeczenia.
Zgodnie z art. 111 kodeksu postępowania administracyjnego strona może w terminie czternastu dni od doręczenia lub ogłoszenia decyzji zażądać jej uzupełnienia co do rozstrzygnięcia bądź co do praw odwołania, wniesienia w stosunku do decyzji powództwa do sądu powszechnego lub skargi do sądu administracyjnego albo sprostowania zamieszczonego w decyzji pouczenia w tych kwestiach. W takiej sytuacji terminy dla strony do wniesienia odwołania, powództwa lub skargi biegną od dnia doręczenia jej odpowiedzi.
Wg mnie odp. c ale gdybym nie miała googli ....to
Adaneta... też dobrze
30 cze 2010, 20:58
Gimnastyka umysłu
potwierdzam, że C
30 cze 2010, 21:00
Gimnastyka umysłu
jejku, a ja przeczytałam ratyfikacja nie rektyfikacja....ale jestem gapa 3cit czemu się tak długo ukrywałeś?
30 cze 2010, 21:03
Gimnastyka umysłu
ja tak samo przeczytałam jak koleżanka, To już chyba zmęczenie materiału