Wysłałam materiały i życzę pozytywnego wyniku egzaminu z angielskiego
15 sty 2012, 20:25
Re: Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego
Bardzo dziękuję za materiały przesłane (Pitagoras+Book of IQ tests), ale czy istnieje jakiś amatorski zbiór zadań, które pojawiły się w rzeczywistości na poprzednich egzaminach na mianowanie i zostały omówione tutaj na forum? Czy trzeba strona po stronie sobie dłubać? (Jestem gotów, ale może nie muszę?) Zwłaszcza owe "tabelki" osławione - gdzie mogę zdobyć ich próbki? Będę wdzięczny za cokolwiek jeszcze Pozdrawiam serdecznie
......
Proponuję aby osoby wysyłające materiały podały tutaj swoje adresy mailowe, a wtedy wszyscy chętni zgłoszenia będą wysyłać bezpośrednio na te maile, zamiast zamieszczać na forum. Myślę, że to ułatwi sprawę obu stronom
Jak dotąd zgłosiły się dwie osoby
brynga
Jeśli ktoś wyraża taką chęć mogę przesłać w PDF książkę z testami IQ. Do poćwiczenia umysłu przed egzaminem. brynga@wp.pl
Tomek8484
Postaram się podesłać paru osobom materiały, które sam dostałem, a dalej przekazujcie między sobą, będzie łatwiej
Proponuję pisać do nich na PW lub na maila. Chyba, że zgłoszą sprzeciw... A może jeszcze inne osoby zgłoszą się do pomocy? Różne osoby mogą dysponować różnymi materiałami.
Zgłoszenia wrzucam do jednego posta, posty kasuję:
danutas
Witam. Proszę o przesłanie materiałów na egzamin. Może w tym roku się uda Mam w posiadaniu testy Q prześlę je kilku osobom Pozdrawiam serdecznie. mój email: saj0101@wp.pl
meryka
Witam, ja też powoli zabieram się do nauki. Proszę o materiały na adres: mk_star@poczta.onet.pl Dziękuję i życzę wszystkim owocnej nauki.
Dobrych ludzi proszę o pomoc w zakresie materiałów do egzaminu mój adres: jegia@op.pl ps. świetne forum pozdrowionka
smulu
Pomocy. Zaczynam batalię w tym roku i przystepuje do egzaminu> Bardzo uprzejmie proszę o przesłanie materiałów mój adres: smulu@o2.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam
stokrotka1978
Witam. Bardzo proszę o przesłanie materiałów do postępowania na adres: cool-t555@wp.pl Dziękuję
mustasz
Witam, mam zamiar w końcu przystąpić do egzaminu i bardzo proszę o przesłanie wszelkich materiałów na adres smoli05@poczta.fm Z góry wielkie dzięki!
edziu33
Witam wszystkich. Również bardzo proszę o przesłanie materiałów na adres e.nowosad@op.pl Dziękuję i pozdrawiam
edyta
Witam, proszę o przesłanie materiałów do postępowania kwalifikacyjnego na adres rudotel@vp.pl, z góry dziękuję
jan1962
Bardzo proszę o materiały do postępowania, zarówno do testu wiedzy jak i umiejetności. Z góry dziękuję życzliwym osobom. Mój adres: jmorchat@poczta.onet.pl
Dorota57
Poproszę również o aktualne materiały do egzaminu (test wiedzy) oraz o ten e-book z matrycami Ravena jeśli to możliwe pozdrawiam i czekam do skutku: mój adres: kopecdorota@interia.pl
robreg
Witam serdecznie! Proszę o przesłanie wszelkich materiałów pomocnych w zdaniu egzaminu, zwłaszcza tych do testu umiejętności. Mój adres: edo.fm@poczta.fm Z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkich !!!
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
16 sty 2012, 19:23
Witam Dziękuję za materiały. Przesłałam dalej. Chyba nie dotarły do Roberta, jest jakiś błądu administratora poczty odbiorcy. Podaj poprawny adres. Pozdrawiam
18 sty 2012, 19:23
Witam, tak jak poprzednicy dołączam się do gorącej prośby o udostępnienie, tych jakże pożądanych, aktualnych materiałów do egzaminu kwalifikacyjnego.. Mój mail to chojnackijaroslaw@gmail.com Z góry dziękuję i pozdrawiam.
18 sty 2012, 22:34
Byłam, widziałam, zdałam, ale się nie załapałam. Wypada podpompować punkciki, dlatego proszę o materiały z testu umiejętności. Wiem, że Ludziska macie, proszę o wsparcie. annusiawysocka@wp.pl
19 sty 2012, 09:02
Witam, planuję zdawać w tym roku, dotychczas nie miałam odwagi próbować. Bardzo proszę o przesłanie pomocnych materiałów. pozdrawiam ewapacz epaczkow@op.pl
19 sty 2012, 09:12
Witam, osoby życzliwe bardzo proszę o przysłanie materiałów z testu umiejętności (w szczególności tablice Ravena) przydatne do przygotowania się do egzaminu do s.c. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Podaję mój adres: romanj9@onet.eu
19 sty 2012, 11:19
Witam, tak jak poprzednicy dołączam się do gorącej prośby o udostępnienie, tych jakże pożądanych, aktualnych materiałów do egzaminu kwalifikacyjnego.. Mój mail to dante01@poczta.onet.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam.
19 sty 2012, 14:50
poszło do kolejnych osób przekazujcie między sobą, jak każdy kto otrzyma przekaże kolejnym 5 osobom to problem się sam rozwiąże
19 sty 2012, 19:31
Jeśli można prosić o materiały do posepowania kwalifikacyjnego a szczególnie gimnastyka umysłu ,testy , tabele , to byłbym wdzięczny seb1974pl@op.pl pozdrawiam
19 sty 2012, 20:26
Witam Uprzejmie proszę osoby, które posiadają materiały do postępowania kwalifikacyjnego, szczegolnie matryce Ravena o przesłanie tych materiałów na adres: kwiatek1808@gmail.com Z góry serdecznie dziękuję
20 sty 2012, 00:11
Witam- ja równiez poprosze o materiały na adres: goszczynska1@o2.pl Zdawałam w ubiegłym roku- niewiele zabrakło.... sama równiez posiadam materiały ,więc chętnie sie podzielę. pozdrawiam wszystkich.