Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego
Autor
Treść postu
Re: Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego
logan
W tym roku chyba nikt nie rozsyła materiałów do postępowania na urzędnika mianowanego.
Powtórzę swój apel:
misiekp
zajan
Czy wiecie kto w tym roku rozsyła materiały do egzaminu? Ja nie znalazłam kontaktu na tym forum kto rozsyła i nie wiem do kogo mogę się zwrócić z prośbą. Będę wdzięczna za odpowiedź.
Jeśli nie Jankielll, to może ktoś inny, kto otrzymał materiały od niego czy od Miśkap, się zgłosi.
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
07 sty 2012, 22:37
Witam Serdecznie. Chciałabym ponownie startować na mianowanego. W ubiegłym roku nie powiodło mi się. Może zabrałam się do nauki mało profesjonalnie. Uczyłam się sama. Może ktoś zna namiary na szkołę w Szczecinie, która przygotowuje do egzaminu? A może ktoś może mi podpowiedzieć jak do tego podejść? Pozdrawiam Danutas
08 sty 2012, 13:50
Kinga83
Cześć, mam prośbę .... czy ktoś mógłby przesłać mi testy na IQ i materiały na maila: kingatorun@gmail.com? Z góry dziękuję
nikt nie wesprze?
08 sty 2012, 14:06
Witam,
Mam pytanie, ile jest zadań do zrobienia w teście umiejetności?
pozdr
08 sty 2012, 15:53
Witam serdecznie! Proszę o materiały do testu umiejętności na adres: anmar99@onet.pl pozdrawiam
08 sty 2012, 19:13
mnie się wydaje ,że nie doczekamy się żadnych materiałów, chyba że w lipcu
08 sty 2012, 20:00
Wiele osób jest w posiadaniu różnych materiałów. Kwestia tylko życzliwości. I poświęcenia swego czasu innym...
W poprzednich dwóch latach szło to sprawnie.
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
08 sty 2012, 22:56
Mam nadzieję, że w tym roku również znajdą się ludzie dobrej woli..! Pozdrawiam zdających w tym roku oraz wszystkich bywalców forum
Witam! ja równiez zgromadziłam trochę materiałów od osób, które już zdały egzamin lub dopiero maja taki zamiar, wiec postaram się do końca tygodnia zebrać maile i podzielić sie tym co mam. Jednocześnie prosze również o to, co mogłoby sie przydać. Pozdrawiam elkato@wp.pl
09 sty 2012, 11:55