Teraz jest 07 wrz 2025, 22:50

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11747 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 806, 807, 808, 809, 810, 811, 812 ... 840  Następna strona
Postępowanie kwalifikacyjne 
Autor Treść postu
Amator

REJESTRACJA19 lis 2013, 15:16

POSTY        18
Post Re: Postępowanie kwalifikacyjne
Fuksiara                    

Ja też zdałam. Gratuluję wszystkim!!!
Czy ktoś wie, kiedy informacja przychodzi do urzędu o tym, że pracownik uzyskał wystarczającą ilość punktów, by otrzymać mianowanie?

Taka informacja nie przychodzi do urzędu.
Wysyłają Ci na maila ilość punktów i sama masz sobie wydedukować czy zdałaś.
Żadnej innej informacji nie otrzymasz, nawet kontaktując się z KSAP.
Po jakimś czasie DIAS otrzyma informację o Twoim wyniku. W moim przypadku Izba była tym faktem zainteresowana tak jak opadami śniegu w 1968 roku.

30 sie 2019, 11:23
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA07 lut 2019, 06:38

POSTY        35
Do IAS przychodzi potem tylko pismo żeby umożliwić tym co zdali w ceremoni ślubowania i wręczenia aktów mianowania.

30 sie 2019, 12:22
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA21 mar 2011, 20:39

POSTY        15
Dlatego też cierpliwie czekam na oficjalną informację. Nadzieję mam, że załapałam się na limit uzyskując 95 pkt. Bez szału ale zawsze coś;) Czy może się coś wydarzyć, że zmienią listę? Chyba nie, no aleee...

30 sie 2019, 12:35
Zaawansowany
Własny awatar

POSTY        35
Zawsze Cię DIAS może zrobić funkcjonariuszem przed 1 grudnia  :wysmiewacz:

30 sie 2019, 14:11
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA19 lip 2016, 12:21

POSTY        8
Witam,
Ja również dołączyłem do grona szczęśliwców. Pismo o dodatki poszło: https://dsc.kprm.gov.pl/aktualnosci/dod ... -2019-roku

Ale, że mianowanie dopiero 1.12.19 r. ? Ktoś wie kiedy jakieś oficjalne zawiadomienie z KSAP czy KPRM może przyjść do zainteresowanych ?

Pozdrawiam

02 wrz 2019, 13:21
Zaawansowany
Własny awatar

POSTY        35
Jak dobrze pamiętam oficjalnie przychodzi pismo do ias w listopadzie

02 wrz 2019, 14:23
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA08 lis 2012, 11:52

POSTY        4
Witajcie ☺️,
Mnie udało się zdać egzamin , ale na mianowanie już się nie załapie :zly1: W związku z tym mam pytanie, czy uważacie, że warto próbować się odwołać od wyniku, czy lepiej sobie darować, skoro jest zapis, że trzeba zdać i załapać się w limicie?

02 wrz 2019, 15:29
Zaawansowany

REJESTRACJA17 mar 2013, 15:19

POSTY        64
To ci nic nie da. Poczytaj sobie wątek w POSTĘPOWANIE KWALIFIKACYJNE NA USC zatytułowany KSAP ma zawsze rację.

02 wrz 2019, 16:22
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA19 lip 2016, 12:21

POSTY        8
Niestety nie warto się odwoływać.

02 wrz 2019, 17:34
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA08 gru 2013, 11:23

POSTY        90
A ja mam inne spostrzeżenie - tym razem "załatwili mnie" umiejętnościami. Wiem, że dobrze rozwiązałam połowę zadań tabelkowych, wykresowych, sylogizmów, nierówności, logiki zdań. Na bank słówka w większości ok. Resztę strzelałam. Nie umiem rozwiązywać ravenów, chociaż znam zasady. No i niestety wyciągam wniosek, że przy tzw. standardyzacji wyników raveny raczej mają wysoką punktację, co skutecznie zdemotywowało mnie do dalszych prób. Może i dobrze? - Nieważne. W każdym razie każdy "niewzrokowiec", dyslektyk itp niech się 10x zastanowi nad sensem tego egzaminu.

PS Podziw i gratulacje dla Zwycięzców! Szacun dla Zwyciężonych!

03 wrz 2019, 16:27
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA15 cze 2019, 22:05

POSTY        1
vashafanka                    

A ja mam inne spostrzeżenie - tym razem "załatwili mnie" umiejętnościami. Wiem, że dobrze rozwiązałam połowę zadań tabelkowych, wykresowych, sylogizmów, nierówności, logiki zdań. Na bank słówka w większości ok. Resztę strzelałam. Nie umiem rozwiązywać ravenów, chociaż znam zasady. No i niestety wyciągam wniosek, że przy tzw. standardyzacji wyników raveny raczej mają wysoką punktację, co skutecznie zdemotywowało mnie do dalszych prób. Może i dobrze? - Nieważne. W każdym razie każdy "niewzrokowiec", dyslektyk itp niech się 10x zastanowi nad sensem tego egzaminu.

Zgadzam się z Tobą w 100 %. Ja też zawalam ten egzamin przez umiejętności. Nie chce mi się więcej startować! W tym roku 93 pkt i  :mur:

03 wrz 2019, 17:55
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA13 maja 2019, 16:21

POSTY        2
Gratuluję tym, którzy zdali i załapali się na limit, trzymam kciuki za tych, którym się nie udało aby się nie poddawali (najważniejsze próbować,a nie czekać na mannę z nieba). Szczególnie żal osób, które zdały i nie załapały się na limit (w zeszłym roku ponad 100 "wolnych" miejsc)... Moja mała rada (zdane w tym roku, za pierwszym razem) - poświęcić dużo czasu na ćwiczenia do TU.

03 wrz 2019, 19:33
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA21 mar 2011, 20:39

POSTY        15
Uważam, że test umiejętności jest do przejścia, nauczyłam się b.dobrze sylogizmów, praktycznie kilka sekund i leciałam dalej, tabelki większość zrobiłam i wyniki były w odp. więc raczej dobrze, ravenów nie czuję - ogólnie byłam zadowolona z siebie a tu 33 pkt. Liczyłam na więcej. Jeśli chodzi o wiedzę to uważam, że test nie był trudny ale w tym teście trzeba mieć wiele rzeczy wykutych wyszłam niezadowolona że się uczyłam ale nie douczyłam, nie wyszło najgorzej dostałam 62 pkt. W sumie 95, zdałam no i raczej mianowanie jest choć nadal czekam na oficjalne potwierdzenie zanim to uczczę. Ja zraziłam się w 2012 i czekałam do tego roku, teraz żałuję że tak długo. Tak więc nie poddawajcie się i dalej do skutku.;)

03 wrz 2019, 20:58
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA07 maja 2018, 14:49

POSTY        4
ellenka                    

vashafanka                    

Zgadzam się z Tobą w 100 %. Ja też zawalam ten egzamin przez umiejętności. Nie chce mi się więcej startować! W tym roku 93 pkt i  :mur:

Vashafanka - jako, że jedyna odezwałaś się do mnie w sprawie sylogizmów na trzy przesłanki to stanowczo zabraniam Ci się poddawać : czytaj=--=== Wróciłaś mi wiarę w człowieka - pamiętaj dobra karma też powraca. Jestem dobre 50+, drugie podejście. Po porażce w tamtym roku postawiłam na rozwój wiedzy - codziennie coś. A to ustawka, rozporządzonko, stronka ministerstwa -i w tym roku  pije-===[  Przekazuję Ci dobrą energię i do boju...

04 wrz 2019, 16:33
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 11747 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 806, 807, 808, 809, 810, 811, 812 ... 840  Następna strona