UDAŁO SIĘ !!! Zdałam !!! Załapałam się w limicie !!! Cieszę się jak głupi bateryjką
29 sie 2019, 14:36
Re: Postępowanie kwalifikacyjne
Ja też zdałam i zmieściłam się w limicie. A kiedy będzie mail z informacją?
29 sie 2019, 14:40
Nie wierzę w to, ale ZDAŁAM! Gratulacje dla wszystkich, którym się udało! A tym, którzy nie zdali życzę wytrwałości w dążeniu do celu.
29 sie 2019, 14:41
A na którym nr kończy się limit? Mam nadzieję że też się zmieściłam
29 sie 2019, 14:45
Chyba od 95 punktów będzie mianowanie.
29 sie 2019, 14:47
No tak liczyłam 420-34=386 ale oficjalnie meila nie dostałam a ktoś z Was dostał?
29 sie 2019, 14:51
Andzialena
A na którym nr kończy się limit? Mam nadzieję że też się zmieściłam
Chyba na poz. 382
29 sie 2019, 14:51
No to jak 382 to się zmieściłam ale czekam na meila potwierdzającego
29 sie 2019, 15:01
Gratulacje wszystkim którzy zdali i sobie . Na swoim koncie też będziecie mieli.
____________________________________ Murzyn zrobił swoje, Murzyn może odejść (Friedrich von Schiller).
29 sie 2019, 15:02
Ja też zdałam. Gratuluję wszystkim!!! Czy ktoś wie, kiedy informacja przychodzi do urzędu o tym, że pracownik uzyskał wystarczającą ilość punktów, by otrzymać mianowanie?
29 sie 2019, 15:33
Gratuluję wszystkim którzy zdali i życzę powodzenia następnym razem reszcie. Mam pytanie : co dalej? Ci którzy zdali dostaną jakiś dyplom? Kiedy jest sam akt mianowania?
29 sie 2019, 15:35
Dostałam na maila i na koncie w ISZ informację o ilości uzyskanych pkt. Co teraz? Info trafi do DG? Jak to się dalej odbywa, bo rozumiem, że nie wszystkie osoby, które dostaną mianowanie w tym roku otrzymają akt mianowania w Warszawie na oficjalnej uroczystości.
29 sie 2019, 15:36
Przyjdzie informacja do DG. Wszyscy którzy uzyskali mianowanie dostaną zaproszenie na oficjalną uroczystość w KPRM, a jedynie kilkudziesięciu najlepszym urzędnikom akty zostaną osobiście wręczone na tej uroczystości. Pozostali dostaną swoje akty wraz z treścią przysięgi do podpisania przed wejściem na salę.