Zawsze tli się jakaś nadzieja, ale nikła, bo w teście wiedzy wyliczyłam już za dużo błędów, aby to było realne...
26 sie 2019, 16:18
Re: Postępowanie kwalifikacyjne
alabastera
Zawsze tli się jakaś nadzieja, ale nikła, bo w teście wiedzy wyliczyłam już za dużo błędów, aby to było realne...
Podobnie, tyle że u mnie że względu na TU
27 sie 2019, 18:31
Robi się gorąco
27 sie 2019, 18:52
Jeszcze dzień błogiego nastroju i kolejny raz nadzieja znaleźć się na liście pryśnie niczym bańka mydlana i tak do następnego roku.
27 sie 2019, 19:12
Ze względu na RODO jak myślicie w jakiej formie będą ogłoszone wyniki? Bo na pewno nie imiennie.
28 sie 2019, 08:52
Imię nazwisko miejscowość jak przy naborach (wyniki to informacja publiczna).
____________________________________ Murzyn zrobił swoje, Murzyn może odejść (Friedrich von Schiller).
28 sie 2019, 11:40
Czy są już te wyniki?
28 sie 2019, 13:44
Pewnie jutro...
28 sie 2019, 20:42
Powiem tak, ja nie liczę na to, że zobaczę się na liście w tym roku. Zdawałam pierwszy raz i traktuję to jako doświadczenie. Jeżeli się udało to fajnie bo nie będzie trzeba jechać za rok :) jakoś jednak czuję w kościach jak to mówią, że to nie teraz :p
29 sie 2019, 07:34
Jaki stres Ja zdawałam drugi raz, ale ostatnio 4 lata temu. Ciągle mam nadzieję, ale w teście umiejętności to większa połowa to była wyliczanka.
29 sie 2019, 08:39
Wrzućcie linka jak się pojawią wyniki.
____________________________________ Murzyn zrobił swoje, Murzyn może odejść (Friedrich von Schiller).
29 sie 2019, 09:40
Zazwyczaj są po 15- tej. Jeszcze trochę nerwów i się dowiecie