Czy mogę prosić o info na prywatną skrzynkę, czy jest wśród Was, osób przystępujących do mianowania w tym roku, osoba z Pabianic/Łasku ? Zduńskiej Woli lub Sieradza ?
Dzisiaj dostałem zaproszenie na piśmie , ale na maila nic nie przyszło.
16 lis 2017, 12:12
Re: Postępowanie kwalifikacyjne
Ja ani na piśmie, ani na maila
16 lis 2017, 14:02
miffy
Ja ani na piśmie, ani na maila :huh:
U mnie to samo. Żadnych informacji
16 lis 2017, 15:08
Dziś wpłynęła informacja do mojego urzędu. Z prośbą o potwierdzenie udziału.
17 lis 2017, 14:13
Mam pytanie odnośnie mianowania. Czy jeśli w tym roku zdałam egzamin i od 01.12.2017 r. będę urzędnikiem mianowanym i tak się akurat składa, że w tym roku przypada mi ocena okresowa, czyli druga kolejna będzie w 2019 r. to w 2019 r. jest szansa dostać drugi stopień urzędnika?
17 lis 2017, 14:16
No raczej tak powinno być. Ja też miałem w tym roku ocenę.
17 lis 2017, 14:23
To by było fajne, nie czekałabym 4 lata ...
17 lis 2017, 14:26
Ja mam tak samo
17 lis 2017, 14:56
Lidka1986
To by było fajne, nie czekałabym 4 lata ...
A dadzą Ci dwie oceny "powyżej oczekiwań". W naszej izbie jest zakaz przyznawania takich ocen, oczywiście po to, żeby nie płacić. Więc ja pewnie wiecznie będę z pierwszym stopniem. Tak to wygląda, że czuję się jak ten zielony, tylko bez uśmiechu
17 lis 2017, 15:22
Rico76
A dadzą Ci dwie oceny "powyżej oczekiwań". W naszej izbie jest zakaz przyznawania takich ocen, oczywiście po to, żeby nie płacić. Więc ja pewnie wiecznie będę z pierwszym stopniem. Tak to wygląda, że czuję się jak ten zielony, tylko bez uśmiechu
Chyba jesteśmy w tej samej Izbie Z innych wpisów albo z otrzymywanych PW wynika, że nie we wszystkich jest tak w tej powyżej. Są osoby z 2, 3, a nawet i 4 stopniem...
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
17 lis 2017, 16:29
Nadir
Rico76
Chyba jesteśmy w tej samej Izbie :zeby: Z innych wpisów albo z otrzymywanych PW wynika, że nie we wszystkich jest tak w tej powyżej. Są osoby z 2, 3, a nawet i 4 stopniem...
Też to zauważyłem. Wcześniej myślałem, że zakaz jest ogólnopolski, ale najwyraźniej nie jest. Po prostu niektóre izby mają w ambitnych pracowników.