GRATULUJĘ wszystkim którym się w tym roku udało tym którym zabrakło szczęścia mówię - nie poddawajcie się ! Moje podejście w tym roku było czwarte i jak sobie powiedziałam ostatnie, bez względu na wynik. Jednak cztery lata ciężkiej pracy i determinacja dały upragnione miejsce na liście - 107 p. TW - 65, TU - 42. Rzadko się na forum udzielałam ale regularnie zaglądałam, dlatego też dziękuję wszystkim za dzielenie się wiedzą, umiejętnościami i wzajemną współpracę. Za zdających będę trzymać kciuki w przyszłym roku. Jak dla mnie był to jeden z trudniejszych do przejścia egzaminów i nikt mi nie powie że to "bułka z masłem"
30 sie 2017, 14:19
Re: Postępowanie kwalifikacyjne
A czy nie zastanawialiście się nad tym, żeby wystąpić do Szefa Służby Cywilnej o przeniesienie puli limitu mianowań z zeszłego roku. Z tego co pamiętam zostało 79 miejsc. Wystarczyłoby to dla wszystkich co w tym roku zdali. Nie wiem, czy to w ogóle możliwe, ale może warto by spróbować. Ja mam 93 punkty :(.
31 sie 2017, 12:11
Niee, może lepiej niech dostaną mianowania ci co zdali dwa lata temu a nie starczyło dla nich miejsc ?
____________________________________ 2015- po raz pierwszy U43, W48 2016- po raz drugi U42, W39 2017- po raz trzeci U37, W50, nienawidzę kretyńskiej normalizacji
31 sie 2017, 13:26
Preria, byłaś już oglądać swoją pracę?
Magnolia, ja popieram, obiema rękami bym się podpisała...
____________________________________ 2017 - U44, W48, o 2 za mało do szczęścia... 2018 - U38, W44, o 8 za mało do szczęścia... 2019 - U44, W62, wystarczyło...
31 sie 2017, 15:03
Czy ktoś byłby zainteresowany książką L. Pijanowskiego 72`?
31 sie 2017, 15:09
Gratulacje dla tych co zdali, a z tymi co nie zdali spotkamy się za niecały rok.
____________________________________ Pieniądze szczęścia nie dają. Jeżeli pieniądze nie dają ci szczęścia: 1) to pozwolą cierpieć w komforcie. 2) to znaczy, że źle je wydajesz. 3) to kup sobie pingwina.
01 wrz 2017, 10:41
Witam, czy ktoś kiedykolwiek sprawdzał swoje testy z umiejętności na miejscu w Warszawie? Czy to ma sens? Bo z tego co mi powiedziano to sprawdzenie polega na rozmowie z psychologiem, a nie przeglądanie własnego testu, więc jaka w tym logika? Byłam pewna, że test umiejętności poszedł mi bardzo dobrze, ale do Warszawy muszę jechać całą noc więc porozmawiać z psychologiem to mogę sobie u siebie na miejscu...
04 wrz 2017, 13:51
Uly
Witam, czy ktoś kiedykolwiek sprawdzał swoje testy z umiejętności na miejscu w Warszawie? Czy to ma sens? Bo z tego co mi powiedziano to sprawdzenie polega na rozmowie z psychologiem, a nie przeglądanie własnego testu, więc jaka w tym logika? Byłam pewna, że test umiejętności poszedł mi bardzo dobrze, ale do Warszawy muszę jechać całą noc więc porozmawiać z psychologiem to mogę sobie u siebie na miejscu...
Myślę, że warto, psycholog pokaże Ci ile punktów surowych uzyskałaś z poszczególnych części testu, np. ile było prawidłowych odp. z analogii, z Raven, z sylogizmów, a ile z zadań matematycznych. Ta wiedza pozwoli Ci przygotować się do następnego egzaminu. Zobaczysz jakie są twoje mocne i słabe strony. I przekonasz się jak w twoim przypadku zadziałała "standaryzacja wyników.
Ostatnio edytowano 04 wrz 2017, 17:14 przez anna7742, łącznie edytowano 1 raz
04 wrz 2017, 17:14
A więc tak to wygląda...Może rzeczywiście warto pojechać...dzięki
04 wrz 2017, 19:17
Gratuluję wszystkim mianowanym:) A może wiecie kiedy opublikują test na stronie? Pozdrawiam
04 wrz 2017, 21:02
A czy ktoś już był sprawdzić swoją pracę?
____________________________________ 2017 - U44, W48, o 2 za mało do szczęścia... 2018 - U38, W44, o 8 za mało do szczęścia... 2019 - U44, W62, wystarczyło...
06 wrz 2017, 10:39
Czy jest ktoś zainteresowany książką Cityschool?
06 wrz 2017, 18:38
piasek28
Gratuluję wszystkim mianowanym:) A może wiecie kiedy opublikują test na stronie? Pozdrawiam
Dzwoniłam w ubiegłym tygodniu do KSAP i uzyskałam odpowiedź , że test będzie opublikowany do końca tygodnia. Tydzień minął i cisza . Dzwonie ponownie, a Pani informuje mnie, że czekają na decyzje Dyrektora KSAP. Rokrocznie test wiedzy był publikowany zaraz po ogłoszeniu wyników.