Trochę mi brakuje w tym mailu takiej informacji, że do mianowania potrzeba min. 94 punktów. Ale może się czepiam Do zobaczenia 1 grudnia w takim razie.
30 sie 2017, 11:17
Re: Postępowanie kwalifikacyjne
Lidka1986
Ja dzwoniłam do Departamentu Służby Cywilnej i Pani mi potwierdziła, że od 94 pkt. jest mianowanie, które odbędzie się 1 grudnia.
Dziękuję.
Ja TU 40 TW 50
Znów mnie czeka nauka.
30 sie 2017, 11:23
motylek777
No to widzę że u mnie najsłabiej TW42-szału nie ma, TU 34, gdzie wydawało mi się, że poszło mi bardzo dobrze
Nie przejmuj się Motylku, w przyszłym roku się uda. Ja w zeszłym roku miałam TU 34. TW 41. A w tym się udało!
30 sie 2017, 11:27
U mnie wiedza 57 pkt., umiejętności 35 pkt. i też brakło 2 punktów do mianowania
____________________________________ 2015 - U 18 W 50 2017 - U 35 W 57 2018 - U 35 W 51 2019- U 35 W 62
30 sie 2017, 11:30
gaba81
Nie przejmuj się Motylku, w przyszłym roku się uda. Ja w zeszłym roku miałam TU 34. TW 41. A w tym się udało!
Mnie też udało się dopiero za drugim razem. W zeszłym roku TU 34, TW 53. Głowa do góry!
30 sie 2017, 11:31
U mnie TU - 40 TW - 70 (szok) Za pierwszym razem!!!
30 sie 2017, 11:40
Gratulacje dla Wszystkich! A co z pytaniami z tegorocznego Testu Wiedzy? Czy ktoś pamięta, kiedy to publikują?
30 sie 2017, 11:49
Czy ktoś już z mianowaniem mógłby napisać jak wygląda ta cała procedura, czy IAS dostaje informację o zdanym egzaminie i przyszłym mianowaniu, czy dopiero my informujemy w grudniu o tym, zanosząc akt Dyrektorowi?
30 sie 2017, 12:16
gaba81
Czy ktoś już z mianowaniem mógłby napisać jak wygląda ta cała procedura, czy IAS dostaje informację o zdanym egzaminie i przyszłym mianowaniu, czy dopiero my informujemy w grudniu o tym, zanosząc akt Dyrektorowi?
Do DIAS przyjdzie informacja o mianowaniu, dostaniesz delegację na dzień mianowania, a jak wrócisz to zanosisz do kadr ksero aktu mianowania i zmienią Tobie formę zatrudnienia na mianowanie.
30 sie 2017, 12:25
minifini
gaba81
Do DIAS przyjdzie informacja o mianowaniu, dostaniesz delegację na dzień mianowania, a jak wrócisz to zanosisz do kadr ksero aktu mianowania i zmienią Tobie formę zatrudnienia na mianowanie.
Dzięki! To miło, że dostanę delegację, bo urlopu mam jak na lekarstwo...
30 sie 2017, 12:27
I byłbym zapomniał jeszcze o bezcennych słowach "moje gratulacje" z ust niemianowanego kierownika
30 sie 2017, 12:38
He he. Dobre
30 sie 2017, 12:40
minifini
I byłbym zapomniał jeszcze o bezcennych słowach "moje gratulacje" z ust niemianowanego kierownika
Dziękuję I trzymam kciuki za przyszłe mianowanie!
30 sie 2017, 12:59
Dziękuję za miłe słowa i serdecznie gratuluję mianowania, wiem jaka to jest ciężka praca oraz szczypta szczęścia, ale SATYSFAKCJA-nie do opisania! Chciałabym to przeżyć