Na podstawie przepisu § 9 ust. 2 rozporządzenia Prezesa Rady Ministrów z dnia 16 grudnia 2009 r. w sprawie sposobu przeprowadzania postępowania kwalifikacyjnego w służbie cywilnej (Dz. U. Nr 218, poz. 1695) ogłasza się, co następuje:
Sprawdzian przewidziany w toku postępowania kwalifikacyjnego dla pracowników służby cywilnej ubiegających się o mianowanie w 2017 roku odbędzie się w dniu 1 lipca 2017 r. w Warszawskim Centrum EXPO XXI, ul. Prądzyńskiego 12/14 w Warszawie.
Ostatnio edytowano 27 mar 2017, 13:42 przez xxxpolsat, łącznie edytowano 1 raz
Na podstawie przepisu § 9 ust. 2 rozporządzenia Prezesa Rady Ministrów z dnia 16 grudnia 2009 r. w sprawie sposobu przeprowadzania postępowania kwalifikacyjnego w służbie cywilnej (Dz. U. Nr 218, poz. 1695) ogłasza się, co następuje:
Sprawdzian przewidziany w toku postępowania kwalifikacyjnego dla pracowników służby cywilnej ubiegających się o mianowanie w 2017 roku odbędzie się w dniu 1 lipca 2017 r. w Warszawskim Centrum EXPO XXI, ul. Prądzyńskiego 12/14 w Warszawie.
No, przy takim poziomie spistrzegawczości to czeka Cię naprawde ogrom nauki i ćwiczeń. Więc trzymam kciuki!
27 mar 2017, 19:56
Re: Postępowanie kwalifikacyjne
xxxpolsat
wnui
Dzięki, nie wiem jak mogłem tego nie widzieć :mur:
No, przy takim poziomie spistrzegawczości to czeka Cię naprawde ogrom nauki i ćwiczeń. Więc trzymam kciuki!
Dzięki za troskę. Radzę na egzaminie czytać uważnie bo też możesz mieć ciężko.
27 mar 2017, 21:49
wnui
Dzięki za troskę. Radzę na egzaminie czytać uważnie bo też możesz mieć ciężko.
Ja już jestem po, i obyło się bez twojej rady
28 mar 2017, 08:01
Podchodzić czy nie podchodzić, oto jest pytanie...
02 kwi 2017, 17:04
Podchodzić - oto jest odpowiedź!
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
02 kwi 2017, 17:20
Tylko że na razie jest problem: w kwestionariuszu jest rubryka- stanowisko oraz urząd. Ciekawe czy jak wstawię stanowisku trzy kropki (bo nie znam stanowiska) to przyjmą w ksapie. Drugą sprawą jest kto ma podpisać kwestionariusz: dias czy nus?
02 kwi 2017, 19:45
Dias czy Nius?
Z pewnością Hiszpan, nie Anglik!
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.