Mam prośbę, czy może ktoś podać dane statystyczne dotyczące wynagrodzeń za 2009 r. - w państwowej sferze budżetowej, - w sektorze przedsiębiorstw państwowych Dzięki!
22 cze 2010, 10:51
Gimnastyka umysłu
Przepraszam, to już wyszukiwarki nie działają? A zadań, matryc, tabelek, pytań testowych w tym wątku i w "postępowaniu kwalifikacyjnym" jest całe mnóstwo. Wystarczy przejrzeć strony
Ostatnio edytowano 22 cze 2010, 16:41 przez alesandra4, łącznie edytowano 1 raz
22 cze 2010, 16:38
Gimnastyka umysłu
alesandra4
Przepraszam, to już wyszukiwarki nie działają?
My młodzi jestesmy zbyt leniwi aby marnować czas na szukanie My wolimy podane na tacy
____________________________________ Videtur et hoc mihi Platforninem non debere esse Poza tym uważam że Platformę należy zniszczyć /Katon starszy/
22 cze 2010, 16:40
Gimnastyka umysłu
Witajcie! Przeglądam "nasze" testy z Forum i stwierdzam ze są mega TRUDNE! A jak Wam idzie nauka? Pozdrowionka
____________________________________ Bytów nie mnożyć, fikcyj nie tworzyć, tłumaczyć fakty jak najprościej.
22 cze 2010, 16:42
Gimnastyka umysłu
Dobrze, że chociaż Ty, Robaczku, nie prosisz "na mejla" A nauka... po grudzie... ale widzę, że innym nawet szukać się nie chce
22 cze 2010, 16:44
Gimnastyka umysłu
alesandra4
Dobrze, że chociaż Ty, Robaczku, nie prosisz "na mejla" A nauka... po grudzie... ale widzę, że innym nawet szukać się nie chce
Dokładnie, podpisuję się pod Twoim apelem do leniwców pospolitych A tak na marginesie, nagle pojawiło się kilka "nowych" nick'ów na Forum, którzy po kilku miesiącach "zczytywania" napisali pierwszy post i to od razu "po prośbie"..litości, każdy z nas spędza mnóstwo czasu na udzielaniu się na Forum aby sobie wzajemnie pomóc! do roboty darmozjady!dajcie coś od siebie!!!
____________________________________ Bytów nie mnożyć, fikcyj nie tworzyć, tłumaczyć fakty jak najprościej.
22 cze 2010, 16:52
Gimnastyka umysłu
robaczek1
alesandra4
Dokładnie, podpisuję się pod Twoim apelem do leniwców pospolitych A tak na marginesie, nagle pojawiło się kilka "nowych" nick'ów na Forum, którzy po kilku miesiącach "zczytywania" napisali pierwszy post i to od razu "po prośbie"..litości, każdy z nas spędza mnóstwo czasu na udzielaniu się na Forum aby sobie wzajemnie pomóc! do roboty darmozjady!dajcie coś od siebie!!!
tak Robaczku, mnie się już nawet nie chciało tego komentować, ale oczywiście jestem równie zniesmaczona, jakieś tam jednak granice obowiązują
22 cze 2010, 17:03
Gimnastyka umysłu
robaczek1
A tak na marginesie, nagle pojawiło się kilka "nowych" nick'ów na Forum, którzy po kilku miesiącach "zczytywania" napisali pierwszy post i to od razu "po prośbie"..litości, każdy z nas spędza mnóstwo czasu na udzielaniu się na Forum aby sobie wzajemnie pomóc! do roboty darmozjady!dajcie coś od siebie!!!
Przepraszam ale ja nie napisałem tylko jednego posta. Ta '1'-ka to ilość ostrzeżeń , nie postów
____________________________________ Videtur et hoc mihi Platforninem non debere esse Poza tym uważam że Platformę należy zniszczyć /Katon starszy/
22 cze 2010, 17:24
Gimnastyka umysłu
To nie do Ciebie zauważyłysmy już Twoją obecność, a zwłaszcza oryginalne, nietuzinkowe pytania
22 cze 2010, 17:26
Gimnastyka umysłu
Cześć, uczycie się??? Bo powiem szczerze, że mnie jakiś kryzys dopadł. Od wczoraj siedze w domu i popołudniami i wieczorami wymyślam co tu robic byle się nie uczyć... Nie wiem nawet za co się złapać, co powtarzać, tyle tego jest, a w głowie jeden wielki miszmasz