Też słyszałam o podwyżkach w tym roku. Ludwiński napisał pismo do Banasia o uruchomieniu dodatkowych pieniędzy dla nas
Radosnick
A skąd ta informacja, że we wrześniu ma coś być? Ja słyszałam tylko o środkach po Nowym Roku...
Wybory w październiku, więc podwyżka we wrześniu byłaby logiczna
14 sie 2019, 20:53
Wysokość zasadniczej na różnych stanowiskach
Jestem ciekaw, jakie kto ma zasadnicze (gołe) na różnych stanowiskach. Jak to się kształtuje w urzędach w województwie, mieście czy w całym kraju. Czy jest to ujednoilicone (w co wątpię) czy są też duże rozbieżności. Oczywiście zaczynam od siebie: ekspert skarbowy US Białystok - niecałe 4250 zł brutto Chwalcie się bądź płaczcie... PS. Nowo zatrudniani mają teraz 3450 zł brutto na niższe stanowiska u nas w urzędzie.
21 paź 2019, 06:35
Re: Wysokość zasadniczej na różnych stanowiskach
Wschodnicelnik
Jestem ciekaw, jakie kto ma zasadnicze (gołe) na różnych stanowiskach. Jak to się kształtuje w urzędach w województwie, mieście czy w całym kraju. Czy jest to ujednoilicone (w co wątpię) czy są też duże rozbieżności. Oczywiście zaczynam od siebie: ekspert skarbowy US Białystok - niecałe 4250 zł brutto Chwalcie się bądź płaczcie... PS. Nowo zatrudniani mają teraz 3450 zł brutto na niższe stanowiska u nas w urzędzie.
Śląsk - główny ekspert skarbowy - brutto 4.155,93 zł (kwota brutto podwyższona została w tym roku po wniosku do DIAS).