Teraz jest 06 wrz 2025, 17:34

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 58 ]  idź do strony:  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Awanse bez podwyżek 
Autor Treść postu
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA13 wrz 2007, 16:22

POSTY        6
Myślę, że to ciekawy temat, bardzo na czasie.... Czy w Waszych US, IS również się zdarzają takie cuda?  <_<  Wspaniała motywacja do dalszej pracy, nieprawdaż?

11 paź 2007, 21:54
Zaawansowany

REJESTRACJA20 paź 2006, 19:46

POSTY        32
to nowoczesne metody zarządzania kadrami, słyszałem że w cle praktykowali tą metodę wielokrotnie już od 5 lat (to nas czeka w KAS), inne zasłyszane metody to pisemna pochwała, dyplomik, itp   tak czy siak będziemy
r :sex:

11 paź 2007, 22:26
Znawca

REJESTRACJA22 paź 2006, 20:34

POSTY        209

Myślę, że to ciekawy temat, bardzo na czasie.... Czy w Waszych US, IS również się zdarzają takie cuda?  <_<  Wspaniała motywacja do dalszej pracy, nieprawdaż?

zdarzały się w moim poprzednim US, taaak wspaniała motywacja do poszukiwania innej pracy, skutek taki, że zmieniłem pracodawcę :)

Ostatnio edytowano 12 paź 2007, 08:06 przez komis, łącznie edytowano 1 raz

12 paź 2007, 07:35
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA03 lis 2006, 21:11

POSTY        1
pytacie czy się zdażają - pewnie że tak sam czegoś takiego doświadczyłem przed trzema tygodniami  :angry2:  scyzoryk się w kieszeni otwiera jak o tym myślę, i coraz częściej myślę o zmianie posady , tylko się jakoś zasiedziałem trochę  :glare:

12 paź 2007, 07:42
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA21 cze 2007, 18:29

POSTY        26

Tak w wielkopolskce US i IS również

12 paź 2007, 17:08
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA13 wrz 2007, 16:22

POSTY        6
co za DZIADOSTWO. Stukam się nieustannie w głowę co ja tu jeszcze robię...

12 paź 2007, 17:10
Zaawansowany

REJESTRACJA16 gru 2006, 18:13

POSTY        87
a co w tym jest takiego dziwnego, awans nawet bez podwyżki jest przecież jakimś wyrazem uznania i docenienia pracownika. Jeśli kasa jest nr 1 w życiu, to może lepiej pomyśleć o pracy w agencji ...

13 paź 2007, 13:25

REJESTRACJA07 maja 2006, 11:23

POSTY        3506

LOKALIZACJAWielkopolska

.... Czy w Waszych US, IS również się zdarzają takie cuda?  <_<  Wspaniała motywacja do dalszej pracy, nieprawdaż?

Kiedyś też to przeżyłem na własnej skórze, ale muszę przyznać, iż po pewnym czasie, gdy znalazły się środki, to o mnie nie zapomniano ( oczywiście bez wyrównania, ale zawsze ). Jak jest teraz trudno mi powiedzieć. Innym nie zaglądam do kieszeni, a moja ścieżka awansu na rozdrożu.

14 paź 2007, 21:12
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity

pytacie czy się zdażają - pewnie że tak sam czegoś takiego doświadczyłem przed trzema tygodniami  :angry2:  scyzoryk się w kieszeni otwiera jak o tym myślę, i coraz częściej myślę o zmianie posady, tylko się jakoś zasiedziałem trochę  :glare:

Sądząc po nicku myślalem, że jesteś dziewczynką!
Ale z drugiej strony: dziewczynka ze scyzorykiem w kieszeni? :o
A co do meritum, to może trochę cierpliwości. Skoro Cię jednak docenili duchowo, to może w niedługim czasie i materialnie?! Ech, ta dzisiejsza młodzież... ;)

14 paź 2007, 21:37
Własny awatar
:(  Niestety !!!! Jestem takim przykładem awansowałem po 5 latch ( dopiero !!! - a może nareszcie !!! / spełniałem wszystkie wymagania  już po 2, a napewno po 3 latch , jednak w naszym urzędzie awanse to temat mozolny , żeby nie powiedzieć , że tempo ślimaka w porównaniu do awansów u nas to sprint !!!) .
No ale cóż - czy za tym poszła jakaś motywacja - NIE !!! , chyba to , że dowalili mi więcej obowiązków jest motywacją do tak szlachetnej pracy (!?). Ktoś kiedyś na forum napisł, że praca w służbach cywilnych to służenie innym -  tyle tylko , że czasy poddaństwa sie skończyły , a niewolnictwo w cywilizowanym świecie nie istnieje ... z małymi wyjątkami !?

15 paź 2007, 06:44
Zaawansowany

REJESTRACJA25 paź 2006, 22:07

POSTY        73
A co powiecie o tym, jeżeli w US miały miejsce podwyżki, ale dla bardzo wybranych i bez awansu służbowego. Może jest jakiś sposób na to jak podejść NUS-a lub DIS-a aby dał kasę może jakiś szantażyk, albo coś za coś...?

15 paź 2007, 07:34
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA29 paź 2006, 18:12

POSTY        118
Pracuję w skarbowości od 1998r. Od tego czasu awansowałam stopień po stopniu od starszego referenta do starszego komisarza...nie dostałam za to ani złotówki.

15 paź 2007, 10:23
Fachowiec

REJESTRACJA23 paź 2006, 03:51

POSTY        2661

LOKALIZACJAmordor
Z tego co słyszę wokół to niestety coraz częściej standard... norma znaczy  :angry: .

15 paź 2007, 10:29
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA21 paź 2006, 11:29

POSTY        18
Temat uważam za dość absurdalny. Czy droga awansu zawodowego to tylko podwyżki? Oczywiście zarabiamy jak zarabiamy, ale awans bez podwyżki to rzecz normalna.

15 paź 2007, 16:37
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 58 ]  idź do strony:  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona