jest coś takiego jak KRET (i KRIT), u nas jedna osoba była upoważniona do obsługi, odeszła ponad rok temu i ... nic się nie dzieje w tym temacie. Mam instrukcję do instalacji kontrolki AX - ale nikt tego nie używa! Ktoś coś wie na ten temat? Swego czasu (w 2007) uprawnienia do dostępu szły do IS, ona zbiorczo załatwiała u celników. Coś się zmieniło?
____________________________________ małe miasteczko powiatowe
27 cze 2012, 10:03
Re: KRET i KRIT
Zabrali dostęp wszyskim z kontroli.
____________________________________ "verba volant scripta manent"
Ostatnio edytowano 27 cze 2012, 16:37 przez jorge, łącznie edytowano 1 raz
27 cze 2012, 16:36
Czy ktoś orientuje się czy te dwa systemy jeszcze są wspierane, aktualizowane, itp.? Ktokolwiek u Was jeszcze z tego korzysta? Na dedykowanej stronce z systemami celnymi o Krecie i Kricie słowa nie ma...
29 maja 2019, 10:12
Vater
Czy ktoś orientuje się czy te dwa systemy jeszcze są wspierane, aktualizowane, itp.? Ktokolwiek u Was jeszcze z tego korzysta? Na dedykowanej stronce z systemami celnymi o Krecie i Kricie słowa nie ma...
U mnie też jest jeden dostęp i ja go mam w SKA. Wykorzystuję przy czynnościach sprawdzających, żeby zobaczyć co było przedmiotem eksportu i czy zostało to zgłoszone.