27 kwietnia godz. 22:10, a wypłaty nie ma na koncie. Czyżby to jedno z założeń tego burdelu zwanego konsolidacją?! Do dziś nie mam zakresu obowiązków, znaczy miesiąc pracuję "z rozpędu" Jest TOTALNY bałagan, nikt nic nie wie, czy nie macie wrażenia, że osiągnęliśmy DNO KOMPLETNE i do tego MULISTE!? Mam nadzieję, że to wszystko to jakiś zły sen, za chwilę się obudzę i będzie po staremu. W sumie to pogratulować daty wprowadzenia tego GNIOTA, 1 kwietnia, nic dodać nic ująć, ale niestety to nie ŻART!
Ostatnio edytowano 27 kwi 2015, 21:21 przez rick, łącznie edytowano 1 raz
27 kwi 2015, 21:11
Re: Konsolidacja = kompromitacja
współczuje u mnie była w piątek na koncie i mail ze szczegółami jeśli chodzi o naliczenia i potrącenia, byłem pod wrażeniem skoro u Ciebie taki problem to wyrażam słowa uznania dla pracowników księgowości budżetowej w mojej IS, że się tak dobrze odnalazła i zorganizowała w tym całym zamieszaniu konsolidacyjnym
27 kwi 2015, 21:17
No cóż, ja będę miała wypłatę na koncie ostatniego dnia miesiąca . Nowa sytuacja (czytaj zaj******y burdel) przerosła koleżanki z RB.
27 kwi 2015, 21:20
Wielkopolska. 28.04.2015 r. godz. 8.07 - wypłaty brak. Jeden wielki burdel.
28 kwi 2015, 07:06
Urząd Skarbowy w podlaskim - papieru toaletowego brak, bo izba nie przysyła pozwolenia na zakup. Maile z prośbą o przynoszenie własnego. Tylko co powiedzieć podatnikom? Tak wygląda podsumowanie konsolidacji i profesjonalizmu kadr ją wprowadzających.
28 kwi 2015, 07:19
Urząd Skarbowy ze śląska - 28.04.2015 godz. 15.25 i brak wypłaty na koncie Te wszystkie kreatury, które do tego doprowadziły (myślę o całkiwitym upodleniu państwa Polskiego z Buzkiem i Tuskiem na czele) należy ponabijać na pale na drodze Warszawa - Gdańsk
28 kwi 2015, 14:28
Nocarz
Wielkopolska. 28.04.2015 r. godz. 8.07 - wypłaty brak. Jeden wielki burdel.
Nie wiem czy burdel. Z tego co słyszałam to zgodnie z regulaminem pracy IS w Poznaniu, której najprawdopodobniej jesteś pracownikiem od 01.04.2015 r. termin wypłaty to: do 30 danego miesiąca.
Ale jak mi znajomi wspominali trochę w takim razie minął się z prawdą DIS informując większość pracowników urzędów w przekazywanych pisemnych informacjach, że wszystkie warunki pracy po konsolidacji pozostały bez zmian.
28 kwi 2015, 15:54
fruwaj
Te wszystkie kreatury, które do tego doprowadziły... należy ponabijać na pale na drodze Warszawa - Gdańsk strzel===]
A ja sobie nie życzę takich widoków na tej akurat trasie, bo często tamtędy jeżdżę. Proponuję trasę między Świętokrzyską a Wiejską via Krakowskie Przedmieście w stolycy.
28 kwi 2015, 16:06
Dolnośląskie, wtorek godz. 17.41 - wypłaty BRAK !!!
28 kwi 2015, 16:42
abaddon84
Urząd Skarbowy w podlaskim - papieru toaletowego brak, bo izba nie przysyła pozwolenia na zakup. Maile z prośbą o przynoszenie własnego. Tylko co powiedzieć podatnikom? Tak wygląda podsumowanie konsolidacji i profesjonalizmu kadr ją wprowadzających.
U mnie przedwczoraj przywieźli...
I nawet papier do drukarki...
28 kwi 2015, 16:43
roxette
Dolnośląskie, wtorek godz. 17.41 - wypłaty BRAK !
Ktoś kiedyś mówił, później ktoś inny śpiewał, że "nie będzie niczego"...
28 kwi 2015, 17:33
Na moje konto dzisiaj wpłynęło wynagrodzenie
Ale być może dlatego, że jestem na literkę "A"
28 kwi 2015, 18:32
19.50 Dolny Śląsk wynagrodzenia - czytaj renty, zapomogi - w dalszym ciągu brak. Szanowny Pan Dyrektor ma w głębokim poważaniu fakt, że pracownicy - niewolnicy mają swoje zobowiązania do uregulowania: czynsze, raty, itp. On pewnie nie musi się martwić czy mu starczy do pierwszego
28 kwi 2015, 18:53
To wychodzi na to, że moja izba nie jest taka zła. Łódź - wypłata wynagrodzenia, przepraszam zapomogi, była w piątek, przed 15 na koncie, po 15 mail z paskiem.