Witam jak w waszych urzędach rozwiązaliście kwestie zaświadczeń o niezaleganiu po wejściu w życie nowego "rozporządzenia w sprawie zaświadczeń wydawanych przez organy podatkowe" ( http://dziennikustaw.gov.pl/du/2015/2355/1 ). Na tą chwile nie jest wgrany do poltaxu2b nowy wzór zaświadczeń i czy w związku z tym w dalszym ciągu wydawane są u was jeszcze na poprzednich drukach? Czy może jakieś inne rozwiązanie? Zachęcam do dyskusji i burzy mózgów
09 sty 2016, 14:30
Re: Zaświadczenia o niezaleganiu od 1 stycznia 2016
Kolejna burza mózgów...
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
09 sty 2016, 14:34
Jak się przepisy publikuje 31.12.2015 po godz 15.00 to można się spodziewać , że w USach nadal będzie funkcjonować stary wzór aż , któryś z urzędników nie przyśle HelPIT informacji o zmianie, której nikt się nie spodziewał w IT. Do tego kilka dni świąt ...
____________________________________ "Tylko zmiana jest niezmienna" - Heraklit
09 sty 2016, 15:31
Zgłoszenie poszło na Helpa, czekamy...
____________________________________ Boże ratuj... bo pomysły góry przewyższają moje siły.
09 sty 2016, 16:03
My wydajemy "po staremu" ale wiem, że jest Urząd, który wydaje na nowym wzorze ręcznie wypisany.
15 sty 2016, 17:09
u nas wydajemy po staremu Jak nam nie umożliwili opcji na nowych drukach tworzyć, to robimy to co możemy, ręcznie nie będziemy uzupełniać ;P
____________________________________ Stanowisko: Klikacz/Małpa od wciskania guzików/Starszy operator SSP - to się waha ;)
18 sty 2016, 14:03
mamy marzec a odzewu nadal brak... jak ja uwielbiam Helpa
____________________________________ Stanowisko: Klikacz/Małpa od wciskania guzików/Starszy operator SSP - to się waha ;)