Ups wyczuwam urażoną dumę. Panie M.?
Szkoda tylko, że w raporcie nie jest wskazane, że wniosek został wydrukowany, przez jakiego użytkownika i zatwierdzony - o której godzinie. W sumie to dziwne bo raport ewidentnie zrobiony pod monitoring tych aspektów, ale tak jakby komuś trochę zabrakło inwencji. A że informacje takie są dostępne to akurat widziałem na spotkaniu z wiadomym człowiekiem.
To nie krytyka, to fakty, nota bene na spotkaniu w sprawie CEIDG z w/w utrwaliłem sobie, że na potrzebę pomiaru czasu obsługi wniosku CEIDG-1 przyjęto, iż godziny pracy trwają od 8:00 do 16:00. Jeśli wniosek spływa po 16 to należy go obsłużyć w ciągu 4h od 8:00 dnia następnego a to ni cholery nie jest o 11:10 tylko tak jakoś w samo południe.
A co mi zrobi izba? Zrobi ten raport i każe się wytłumaczyć z wszystkich obsów. No to jeszcze proszę o możliwość dokumentowania braku dostępu do ePUAP.
Po pierwsze primo to raport, w liczbie pojedynczej, znaczy się jeden raport. Może z czasem dadzą więcej, bo sądząc z jego oznaczenia to nie jest jedyny raport a tylko jedyny udostępniony.
Po drugie primo bez dodatkowych uprawnień, pismo w tej sprawie pękło dziś z rana.
A po trzecie primo fatalnie się wybiera w filtrze naczelnika i nie można zapamiętać ustawienia, więc za każdym razem od nowa trzeba wyszukiwać.
Co dziwne, gdy zleciłem raport od 01-01-2013, część z wnioskami do weryfikacji wyszła mi pusta a informacyjnych kilkaset, a później gdy pojawiły się nowe wpisy w weryfikacjach były wymienione. Wygląda więc na to, że można zrobić historyczny raport ale będą na nim widoczne jedynie aktualizacje, bez wpisów.