Czego możemy oczekiwać w tegoroczne święto Skarbowca? Jak świętujecie w swoich Urzędach?
13 lip 2012, 13:37
Re: Święto Skarbowca
Że jakie święto ? Ale o co chodzi ?
____________________________________ Volenti non fit iniuria
13 lip 2012, 14:07
Proponuję uczcić to święto udaną akcją mandatową!
13 lip 2012, 14:26
pacia25
Czego możemy oczekiwać w tegoroczne święto Skarbowca ?? Jak świętujecie w swoich Urzędach ? )
Podnosimy mierniki
____________________________________ Polak ,katolik,hetero,szczęśliwy.Wszystkie błędy stylistyczne i ortograficzne są zamierzone jakiekolwiek powielanie ich i rozpowszechnianie bez zgody jest zabronione! טדאוש
13 lip 2012, 14:50
Cześć, ja 31.07. mam urodziny więc .
13 lip 2012, 18:17
3 sierpnia bawimy się w Człuchowie. Choć w tym roku będzie chyba połowa tych ludzi, którzy byli w tamtym roku w Szymbarku. Zapał w ludziach z każdym rokiem coraz mniejszy...
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
13 lip 2012, 21:11
u nas jak zwykle bez echa
13 lip 2012, 21:38
Myślisz Nadir, że będzie mniej? Z mojego US prawie 50 osób się wybiera ;P
14 lip 2012, 15:25
Black83
Myślisz Nadir, że będzie mniej? Z mojego US prawie 50 osób się wybiera ;P
A z mojego 8%, z innego gdańskiego tyle samo, a jeszcze z innego nikt. Z Sopotu też podobno nikt...
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
14 lip 2012, 21:47
Bawcie sie Więc super !! Dziś nasze święto, chociaż u mnie w Urzędzie też jakos bez entuzjazmu wśród pracowników
31 lip 2012, 07:40
Pan minister bardzo nas pięknie pochwalił w swoim piśmie z okazji "Dnia Skarbowości" w związku z tym o odmrożeniu płac pewnie można zapomnieć, bo po co skoro i bez tego tak świetnie pracujemy.
31 lip 2012, 08:10
W niektórych urzędach skarbowych w Polsce zamiast obchodzić Dzień Skarbowca pracownicy są kierowani do prokuratur, komisji dyscyplinarnych itp. Co na to Pan Minister, a może nic nie wie? Może tak wskażemy na forum tych wspaniałomyślnych Naczelników. Czy to jest zgodne ze "Standardami zarządzania zasobem ludzkim" ?
31 lip 2012, 08:46
Święto - rozumiem... skarb - rozumiem... ale owca? - to symbol urzędnika? ...że niby do oskubania? ...czy może od owczego pędu?
____________________________________ Wśród mędrców zawsze znajdzie się miejsce na głupotę.