Nowa instrukcja kancelaryjna i RWA dla IS i US - projekt do zaopiniowania
Autor
Treść postu
Czy ktoś analizował zapisy tych dokumentów? Jakie Wasze wrażenie?
11 lut 2011, 12:40
Można prosić o umieszczenie projektu?
____________________________________ ------------------------------------------------------------------------------------------------ " (...) i ujrzał Pan pracę naszą i był zadowolony, a potem zapytawszy o zarobki nasze, usiadł i zapłakał (...)"
11 lut 2011, 21:58
Co by tam nie było, powinno być w obiegu co najmniej dwa miesiące temu.
12 lut 2011, 23:17
to był tylko projekt i na tym koniec...cisza...jak zawsze mamy sobie radzić sami...
14 lut 2011, 20:04
belinda
Czy ktoś analizował zapisy tych dokumentów? Jakie Wasze wrażenie?
Słabe (wrażenia oczywiście), bo nie widziałam projektu. Widocznie mój US nie zasługuje na możliwość wydania opinii w sprawie Ale gdbyby ktoś z "wyróżnionych" zamieścił tekst projektu na forum, to radość wielu nie miałaby granic ... zapewne.
15 lut 2011, 09:42
oto projekty:
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
15 lut 2011, 12:40
i jeszcze JRWA
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
15 lut 2011, 12:54
Jak zwykle. Dzisiaj dostałem. Odpowiedź na jutro. Ale ciekawostki są np. w JRWA "Zeznania roczne" są w VA'cie i informacje o dochodach się tam znalazły . Różne takie kwiatuszki.
15 lut 2011, 15:44
Nareszcie jest definicja !!!
Zał. nr 1 par. 1 pkt 6 ppkt 7: dokument ? akt o odrębnej całości znaczeniowej sporządzony we właściwej dla danego czasu i miejsca postaci, w tym dokument elektroniczny w rozumieniu przepisów ustawy z dnia 17 lutego 2005r. o informatyzacji działalności podmiotów realizujących zadania publiczne (Dz. U. Nr 64, poz. 565, z późn. zm.) posiadający określoną strukturę wewnętrzną i zaopatrzony w środki uwierzytelniające, w szczególności pieczęcie, podpisy, w tym bezpieczny podpis elektroniczny, mający charakter dowodu, który tworzy, potwierdza lub zmienia stan prawny; w szczególności podpisane orzeczenie, postanowienie, pozwolenie, decyzja, oświadczenie, notatka, protokół, sprawozdanie, wniosek e-mail, wypełniony formularz itp. w postaci papierowej lub elektronicznej;
Ale nie będzie łatwo, trza cholibka znać się na czasoprzestrzeni, a tę ponoć tylko Einstein ogarniał .
____________________________________ Osiem lat podstawówki, cztery liceum, potem pięć - bite! - studiów, dyplom z wyróżnieniem, dwadzieścia lat praktyki, i oto mi płacą, jakby ktoś dał mi w mordę
15 lut 2011, 19:23
Leibowitz
Ale nie będzie łatwo, trza cholibka znać się na czasoprzestrzeni, a tę ponoć tylko Einstein ogarniał .
A jak czarna dziura na Diablokrzyskiej nagnie casoprzestrzeń? Aż strach się bać
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.
15 lut 2011, 19:32
Na razie Diablokrzyska nagina nas, ciekawe kiedy przegnie
____________________________________ Osiem lat podstawówki, cztery liceum, potem pięć - bite! - studiów, dyplom z wyróżnieniem, dwadzieścia lat praktyki, i oto mi płacą, jakby ktoś dał mi w mordę