Tak sobie przeglądam Naszą-Klasę i widzę mnóstwo profili skarbowców. O ile w przypadku pracowników wymiaru, biura podawczego to nie jest chyba nic zdrożnego. Jednakże widzę m.in. naczelników, a nawet dyrektorów UKS. Możliwe, że także są i tajniacy. Czy tak powinno być?
Jakie jest Wasze zdanie na ten temat.
____________________________________ "Jesteś dla tego prostego, wygodnego dzisiejszego świata, zadowalającego się byle czym, za bardzo wymagający i za głodny, on cie wypluwa, masz dla niego o jeden wymiar za dużo." Hermann Hesse - "Wilk Stepowy"
12 lip 2009, 15:54
Skarbowcy na Naszej-Klasie
kab
Tak sobie przeglądam Naszą-Klasę i widzę mnóstwo profili skarbowców. Jakie jest Wasze zdanie na ten temat.
Czy możesz mnie dodać do swoich znajomych?...
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
12 lip 2009, 16:03
Nie rozumiem ,dlaczego Oni nie mogą być na Naszej Klasie?
12 lip 2009, 16:04
Nadir
Czy możesz mnie dodać do swoich znajomych?...
Nie mogę Mam tylko profil "oglądowy". NADIR - Ty to pewnie jesteś z dokumentacji skarbowej
____________________________________ "Jesteś dla tego prostego, wygodnego dzisiejszego świata, zadowalającego się byle czym, za bardzo wymagający i za głodny, on cie wypluwa, masz dla niego o jeden wymiar za dużo." Hermann Hesse - "Wilk Stepowy"
12 lip 2009, 16:13
kab
Tak sobie przeglądam Naszą-Klasę i widzę mnóstwo profili skarbowców. O ile w przypadku pracowników wymiaru, biura podawczego to nie jest chyba nic zdrożnego. Jednakże widzę m.in. naczelników, a nawet dyrektorów UKS. Możliwe, że także są i tajniacy. Czy tak powinno być?
Jakie jest Wasze zdanie na ten temat.
Tak sobie myślę, że nawet zastępcy oraz p.o. to też by uszło, ale naczelnicy i dyrektorzy, taki to na pewno nie chodził do żadnej klasy, a ci z tajnych kompletów... . Nie, to wszystko każe nam powiedzieć mocno i stanowczo ?Społeczność Naszej Klasy profilom naczelników US-ów i dyrektorów UKS-u mówi stanowcze NIE!!!"
PS Od siebie dodam - kab ich karszun zadusił.
____________________________________ Poborco, nie pytaj co Z Z P E A może zrobić dla Ciebie ? zapytaj, co TY możesz zrobić aby ON tego nie zrobił!
12 lip 2009, 16:44
skarbowiec też człowiek obojętnie jakiej maści niech se jest na nk
12 lip 2009, 19:10
a co, piszą że są skarbowcami? Też jestem na Naszej klasie , ale z samego faktu posiadania profilu nic nie wynika. Muszą się chwalić,
____________________________________ małe miasteczko powiatowe
12 lip 2009, 19:13
A może by tak założyć klasę "Skarbowcy" na NK?...
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
12 lip 2009, 19:52
może lepiej nie. bo mało kto się zapiszę. czasy takie, że wstyd sie przyznawać , że się jest skarbowcem. nie ukrywajmy, prasy to my nie mamy zbyt dobrej. nikt nas nie lubi. my nawet siebie nie lubimy.
12 lip 2009, 21:12
sylwiazzz
może lepiej nie. bo mało kto się zapiszę. czasy takie, że wstyd sie przyznawać , że się jest skarbowcem. nie ukrywajmy, prasy to my nie mamy zbyt dobrej. nikt nas nie lubi. my nawet siebie nie lubimy.
Ja Ciebie lubię...
12 lip 2009, 21:16
Nadir
sylwiazzz
Ja Ciebie lubię...
TWA! (Towarzystwo Wzajemnej Adoracji)
Swoją drogą, przy podziale premii, czyż nie jest tak, że wzajemnie darzymy się sympatią i czułym uśmiechem?
Co do tego, że nikt nas nie lubi - był ostatnio ranking najbardziej chyba niemoralnych zawodów - nie było wśród nich skarbowców, był za to diler, prostytutka, stręczyciel, lichwiarz. Widocznie nie jesteśmy jeszcze na dnie.
No i może wkrótce zacznie nas lubić BCC
12 lip 2009, 21:21
Nadir
sylwiazzz
Ja Ciebie lubię...
A ja lubię siebie...i parę ładnych koleżanek z mojego US( z wyjątkiem byłej p.o., bo ta jest jakby brzydka i dziobata- ale ma jedną zaletę od piątku- jest BYłA!)
____________________________________ Zajadły
12 lip 2009, 21:27
Segregator
A ja lubię siebie...i parę ładnych koleżanek z mojego US( z wyjątkiem byłej p.o., bo ta jest jakby brzydka i dziobata- ale ma jedną zaletę od piątku- jest BYłA!)
No popatrz - odejście ze stanowiska czyni ją lepszym człowiekiem
Ale wracając do tematu - ma może profil na naszej-klasie?
12 lip 2009, 21:37
Segregatorze, a jak Ci się widzi obecna (już nie p.o.) szefowa? Uprzedzam pytanie: ja nią nie jestem